tiltott kulcsszavak a Google-on, amelyek garantáltan lenyűgöznek

Mint ismert keresőmotor-szolgáltatás, kiderül, hogy a Google speciális kulcsszavakat kínál, amelyek megkönnyítik és szórakoztatják Önt.

Néhányan közületek jobban tudják Google mint szolgáltató kereső motorok legnagyobb a világon. Ezenkívül azt is tudhatja, hogy a Google az óriási figura az okostelefonok piacát uraló Android sikere mögött. De tudta, hogy a Google tele van meglepetésekkel?

Mint tudják, a Google valójában titokban fejleszt játékokat. De nem csak játékok, kiderül, hogy a Google is rendelkezik velük kulcsszó titok!

  • 6 titkos játék, a Google tulajdonában van, játszottad már?
  • Meglepetés! Játsszon pasziánszot és Tic Tac Toe-t a Google Keresésben
  • A Google Search folyékonyan beszél indonéz nyelven, meghívható csevegésre!

Tiltott kulcsszavak a Google-on

Szolgáltatóként kereső motorok, A Google nyilvánvalóan biztosítja kulcsszó kifejezetten meglepő. Nos, néhány tiltott kulcsszó a Google-on:

1. Csináljon egy hordótekercset

Ha tétlen az irodában, és zavart a tennivalók miatt, próbáljon csak szórakozásból beírni kulcsszavakat Csinálj egy hordótekercset a Google-on. Az eredmény? Kulcsszó tiltott Ettől a böngésző kijelzője 180 fokkal elfordulhat.

2. Askew

Gépeléssel kulcsszóFerdén a Google keresőmezőben tréfálhatja barátait. Ennek oka az, amikor gépel Ferdén a Google-on, amint megnyomja az Enter billentyűt, ismerősének böngészője dőltre vált. Döntse úgy, mintha a barátja monitora elromlott volna. Alkalmas csíny barátoknak igaz?

3. Dollár konverzió

"Mennyibe kerül az árfolyam 500 USD-rúpia?". Ha zavart a válaszadással, azonnal írjon be egy kulcsszót Dollár a Google keresőmezőjében. Az eredmény? Megtalálja a keresési eredményeket egy oszlop formájában, amely az amerikai dollár és a rúpia közötti árfolyamot tartalmazza. Ezt követően csak meg kell szoroznia a dollár értékét egy számológép segítségével.

4. Számológép

Miután tudta a dollár rúpia árfolyamát, nem kell váltania egy számológép alkalmazásra. Még mindig a Google-on, csak írja be kulcsszóSzámológép, tehát megjelenik párbeszédablak számológép az Ön számára.

5. Repülési menetrend

Közel azonos kulcsszóDollár amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizze a dollár átváltását rúpiára, használhatja kulcsszóRepülési hogy ellenőrizze a járat indulási menetrendjét. Az indulás menetrendjének megtekintéséhez nincs szükség külön alkalmazásra, igaz? A megfelelő menetrend megtalálása után használhatja a Traveloka alkalmazást vagy valami mást a jegy megszerzéséhez.

Apps Utilities PT Traveloka Indonézia LETÖLTÉS

6. Zerg Rush

Zavart abban, hogy milyen játékot kell játszani? Csak gépelj Zerg Rush a Google keresőmezőjében, majd nyomja meg az Enter billentyűt. Az eredmény nem kerül a link vagy érdekes játékok listája, de a böngésző kijelzője a következőre változik: doboz játszma, meccs!

Kicsit pontatlan játéknak nevezni, látod kulcsszó a Google-ben tilos, a keresési eredmények eltűnnek és rendetlenek lesznek. A törésig várva lőhet az O betűre, amelyik megnyomásával támad egér és gyűjtsön pontokat.

7. Google Beatbox

Ki szereti itt használni a Google Fordítót idegen nyelvek fordítására? Ha közéjük tartozik, próbáljon meg gépelni vagy másolás beillesztés ezek a szavak pv zk pv pv zk pv zk kz zk pv pv pv zk pv zk zk pzk pzk pvzkpvpvzk kkkkk bsch a Google Fordítón.

A Google Fordítóba kerülve fordítsa le a szavakat indonézről németre. Folytatni válassza az Audio Feliratok lehetőséget. Az eredmény? Olyan zenét fog hallani, mint beat box a Google Fordítón.

Nem izgalmas? Ez a 7 tiltott kulcsszó a Google-on, amelyek hasznosak az unalom megszabadításához, és megkönnyítik tevékenységeit.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found