hogyan lehet egyszerűen új mi fiókot létrehozni

A Xiaomi az összes legjobb funkciót és szolgáltatást kínálja megfizethető áron, amennyiben rendelkezik Mi-fiókkal. Itt van egy bemutató a Mi-fiók létrehozásáról

Xiaomi a világ egyik legnagyobb okostelefon-gyártója. Valójában 2015-ben a Xiaominak sikerült egy jelentős piacot elfoglalnia az Egyesült Államokban, amelyet az uralkodott alma és Samsung.

Annak ellenére, hogy jelenleg sok más kínai okostelefon található, a Xiaomi az olcsó mobiltelefonok úttörője, számtalan funkcióval. Ezenkívül a Xiaomi számtalan olyan szolgáltatást is kínál, amelyek elkényeztetik Önt.

Nos, ha Ön Xiaomi mobiltelefon-felhasználó, akkor valóban rendelkeznie kell ilyennel Mi számla, banda. Hogyan hogyan lehet Mi-fiókot létrehozni? Nézd meg az alábbi teljes módszert, igen!

Mi / Mi számla jellemzői

Mielőtt megvitatnánk, hogyan hozhat létre új Mi-fiókot, ismernie kell néhány olyan funkciót / szolgáltatást, amelyet a Mi-fiók birtokában kap, beleértve:

  • Mi Cloud: A Mi Cloud egy felhőalapú tárolási szolgáltatás, amely a Xiaomi tulajdonában van. Menthet személyes adatokat, fényképektől, videóktól, zenéktől, névjegyektől stb. A Xiaomi szerverig. Az adatok továbbra is szinkronizálva lesznek, így bármelyik Xiaomi mobiltelefonon felhasználhatja őket. A Mi Cloud kapacitását fizetve fejlesztheti. Nem kell megzavarodnia, hogy miként lehet létrehozni egy Mi Cloud-fiókot, bandát.

  • Mi fórum: A Mi Forum vagy a Mi Community olyan fórum, ahol megismerkedhet más Xiaomi felhasználókkal szerte a világon. Megoszthat ismereteket, trükköket és kérdéseket tehet fel a Xiaomi mobiltelefonján felmerülő problémákról.

  • MIUI Theme Store: A MIUI Theme Store ezernyi remek témát kínál ingyen a Xiaomi mobiltelefonhoz. Megadhatja saját témáját is, hogy azt a Mi rajongók világszerte használhassák.

  • Mi üzenet: Tagadhatatlan, hogy a Xiaomi valóban utánozza az Apple-t. A Xiaomi rendelkezik egy Mi Message csevegőalkalmazással is, amely lehetővé teszi a többi Xiaomi felhasználóval való csevegést, hasonlóan az iPhone iMessage-jéhez.

Hogyan hozhatunk létre új Mi-fiókokat egyszerűen a HP és a PC segítségével

Nos, itt az ideje, hogy bekapcsolódjunk a fő beszélgetésbe, bandába. Az ApkVenue megtanítja Önt, hogyan hozzon létre új Mi-fiókot, hogy élvezhesse a Xiaomi és a MIUI összes szolgáltatását.

Létrehozhat egy Xiaomi-fiókot mobiltelefonon vagy webhelyen keresztül. Nyugi, Jaka mindkettőtöknek elmondja, banda. Kíváncsi, hallgass rá, banda!

Hogyan lehet Xiaomi fiókot létrehozni mobiltelefonon keresztül

Először is az ApkVenue megmondja, hogyan hozhat létre Xiaomi fiókot közvetlenül a Xiaomi mobiltelefonján. A módszer meglehetősen egyszerű és praktikus. Ha visszaállítás után új Mi-fiók létrehozásának módját keresi, akkor a módszer valóban ugyanaz.

Figyelj jól, igen!

  • Nyissa meg a menüt Beállítások a nálad lévő Xiaomi mobiltelefonon.

  • Görgessen lefelé, amíg meg nem találja a lehetőséget Mi számla.

  • Ha valaha is visszaállította mobiltelefonját, akkor már nem kell Mi-fiókot létrehoznia.

  • Nos, két választási lehetősége van, nevezetesen regisztráljon e-mail vagy mobiltelefon szám használatával. Ingyenes, mert mindkettő ugyanúgy van, csak a megerősítés különböző módjai. Az ApkVenue példát ad arra, hogyan kell regisztrálni egy e-mail címmel.

  • Kattintson Hozzon létre egy fiókot az e-mail cím használatával.

  • Írja be a regisztrálni kívánt e-mail címet. győződjön meg arról, hogy a kiválasztott régió Indonézia.

  • Írja be a kívánt jelszót. Ne légy túl könnyű és ne légy túl nehéz, hogy ne felejtsd el.

  • betenni captcha véletlenszerű kód formájában a képen a megadott oszlopig, majd OK.

  • A Xiaomi e-mailt küldött az Ön e-mail címére. Nyissa meg az e-mailt, majd erősítse meg, hogy használhassa a Mi fiókot.

Hogyan készítsünk Xiaomi számlát PC-n keresztül

Tegyük fel, hogy mobiltelefonja lassú, vagy véletlenül számítógépet használ, a weboldalon keresztül is regisztrálhat Mi fiókokra. Nem kell bonyolítani, kövesse az új Mi-fiók létrehozását, amely elfelejtette a jelszót.

Így hozhat létre Mi-fiókot a webhely használatával egy PC-n:

  • Nyissa meg a számítógépére telepített böngésző alkalmazást. Az ApkVenue használatát javasolja Google Chrome gyorsabb és stabilabb működés érdekében.

  • Írja be a címet //www.mi.co.id/id/ a cím mezőben nyissa meg a webhelyet.

  • Az oldal jobb felső sarkában kattintson a gombra Lista Mi-fiók létrehozásához. Új oldalra fog irányítani.

  • Nos, két lehetőséget is kapsz, nevezetesen egy Mi számla létrehozását mobiltelefonszámmal vagy e-mail címmel. Mivel Jaka e-mailje sok, akkor az ApkVenue példát ad e-mailrel.

  • Írja be a regisztrálni kívánt e-mail címet, majd kattintson a gombra Hozzon létre egy Mi-fiókot.

  • Írja be kétszer a jelszót a megfelelő mezőkbe. Ne felejtsen el belépni captcha, banda.
  • Nyissa meg az e-mailt az Ön által létrehozott Mi-fiók aktiválásához. Kész!

Ez az ApkVenue cikke arról, hogyan lehet új Mi-fiókot létrehozni egy Xiaomi mobiltelefonon vagy egy PC-n. A módszer meglehetősen egyszerű, igaz? Ezzel a fiókkal élvezheti az összes hűvös Xiaomi funkciót.

Találkozunk még egyszer az ApkVenue egy másik érdekes cikkében. Ne felejtsen el megjegyzéseket hagyni a rendelkezésre álló oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found