3 módszer a feltört Instagram helyreállítására

Gondjai vannak a feltört IG-fiók visszaküldésével? Az alábbiakban bemutatjuk a feltört Instagram helyreállításának módjait.

Talán 100 vagy akár 100 ezer követője van, de amikor fiókot érez Instagram feltörték, biztosan bosszankodik. Sőt, ha a számlát nem lehet megnyitni.

Nos, először is, amit tehet:

  • Jelentse az Instagram súgóban

  • válassza Adatvédelmi és Biztonsági Központ

  • Ezt követően válassza ki Jelentsen valamit, és kattintson a Fiók elemre eltérítik. Ezután csak kövesse az oldalon felsorolt ​​utasításokat.

A jelentéseken és a közvetlen segítségkérésen kívül számos más módon is megteheti a feltört Instagram helyreállítását.

Hogyan lehet visszaállítani a feltört Instagramot egyszerűen és gyorsan

Az ApkVenue ezúttal a feltört Instagram-fiókok egyszerű és gyors helyreállításának három módját foglalta össze.

Ha az Instagram feltört, de akkor is bejelentkezhet

Ha hirtelen valaki más használja az Instagram-fiókját, de még mindig be van jelentkezve abba a fiókba, számos dolgot megtehet a feltört Instagram-fiók helyreállításához.

  • Nyisd ki Instagram alkalmazás majd válassza a lehetőséget Beállítások a jelszó megváltoztatásához.
  • Miután megváltoztatta a jelszavát, ellenőrizze a listát engedélyezett alkalmazások hogy a hackerek ne töltsenek fel és ne tegyenek közzé más forrásokat.

  • Az Instagramhoz csatlakoztatott összes alkalmazás-hozzáférés eltávolításához be kell jelentkeznie egy számítógép vagy laptop segítségével egy böngészőn keresztül. Miután megadta a profilját, válassza a menüt Beállítások majd kattintson Engedélyezett alkalmazások.

  • Azután, Visszavonás vagy törölje a hozzáférést olyan alkalmazásokhoz, amelyeket nem ismer fel, vagy egyszerűen csak visszavonja az összes hozzáférést.

  • Most már nem férhetnek hozzá az Ön Instagram-fiókjához mások. Lehetséges, hogy az illető tudja a jelszavát, így beléphet az Instagram-fiókjába. Így, tartsa bizalmasan a jelszavakat!

Ha az Instagram feltört, de nem tud bejelentkezni

Ha ez a helyzet, ez azt jelenti, hogy egy jobb hackerrel van dolgod.

Valójában sok hacker megváltoztatja a jelszavakat, így nehezen juthatunk be a fiókunkba.

A következő hogyan lehet visszaállítani a feltört Instagramot, ha egyáltalán nem tud bejelentkezni.

  • Nyisd ki Instagram alkalmazás a mobiltelefonján. Ezután kattintson a gombra elfelejtett jelszó. Ezután írja be Instagram-felhasználónevét vagy e-mail címét. Ha nem tudod, próbáld meg megadni a mobilszámodat is.
  • Utána te vagy csak kövesse az utasításokat az Instagram-fiók helyreállításához.

Ha a felhasználónév és az e-mail is megváltozik hackerek

Ha ezek a hackerek nemcsak a jelszavát, hanem a felhasználónevét és az e-mail címét is megváltoztatják, és Ön nem fér hozzá a fiókjához linkelt e-mailhez, akkor Ön nem követheti az ApkVenue fent említett lépéseit.

Ebben az esetben nem lehetetlen, hogy visszaküldje számláját. Az első lépés csak annyit tehet emailek megtekintése te, aki csatlakozik az Instagram-fiókhoz.

Ha van olyan üzenet az Inboxban vagy az Instagram spamjében, amely megemlíti kérés vagy kérelmet az Instagram e-mail címének megváltoztatásához, próbáljon meg rákattintani az alábbi ApkVenue lehetőségre, hogy megerősítse, hogy nem Ön küldte be az e-mail módosítást.

Ha nem találja az üzenetet, próbálja meg megkeresni kuka vagy kuka mert lehet, hogy kitörli.

De ha az Instagram e-mailje valóban nem létezik, A Facebook segítségével megváltoztathatja Instagram-e-mailjét. Ezt megteheti, ha korábban volt már csatlakoztatta az Instagramodat a Facebookhoz.

A lépések a következők:

  • Android telefonok esetén kattintson a gombra Kérjen segítséget a bejelentkezéshez a bejelentkezési oldalon. Ezután kattintson a bejelentkezés a Facebook segítségével. És használja a Facebook hitelesítő adatait az Instagram-fiókjába való bejelentkezéshez.

  • Eközben, ha iPhone-felhasználó, kattintson a gombra Facebook ikon (folytatás ..A neved).

  • Miután sikeresen bejelentkezett, lépjen közvetlenül a menübe Beállítások és állítsa vissza e-mailjét és jelszavát.

Hogyan lehet biztonságban tartani Instagramját a hackerek ellen

A fiókja feltörésének megakadályozása érdekében az ApkVenue tippeket tartalmaz arra vonatkozóan, hogyan védheti meg hackerek biztonságát, nevezetesen aktiválja kétfaktoros hitelesítés a Beállítások menüben.

Valójában ez a módszer nem garantálja, hogy az Instagramod 100 százaléka mentes a hackerektől, de legalább egy kicsit megnehezíti a hackerek számára az Instagram-fiókhoz való hozzáférést, mert létezik kettős védelem.

Ez 3 módja a feltört Instagram egyszerű és gyors helyreállításának. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Instagram vagy más érdekes cikkeket a Andini Anissa.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found