5 anti Alay képszerkesztő alkalmazás sima arcot mutat, mint egy koreai művész

Nos, ez a képszerkesztő alkalmazás megváltoztatja az arcod minden formáját, ami elég szomorú volt, így vidámabb lesz. Ezért meg kell határoznia, melyik kedvenc alkalmazást szeretné letölteni.

Jelenleg azok számára, akiknek tökéletesen illik az arca, Android-okostelefon segítségével simává varázsolhatja arcát, mint a selyem. Ezért álmaid valóra váltásához le kell töltened egy Alay-ellenes képszerkesztő alkalmazást.

Nos, ez a képszerkesztő alkalmazás megváltoztatja az arcod minden formáját, ami elég szomorú volt, így vidámabb lesz. Ezért meg kell határoznia, melyik kedvenc alkalmazást szeretné letölteni.

  • 15 legjobb és legújabb fotószerkesztő 2020-as apk, fotóeredmények, mint a hírességek!
  • 10 legkifinomultabb Android lebegő képszerkesztő alkalmazás 2018
  • 7 jó alkalmazás 3D-fotók készítéséhez Android-on

5 Anti Alay képszerkesztő alkalmazás simává varázsolja a koreai művészeket

1. Camera 360 Ultimate

Az első alkalmazás, amellyel nem olyan rossz az arcod, az Camera 360 Ultimate. Miért van az, hogy? Mert ennek az alkalmazásnak a segítségével szép és szép képeket készíthet HD minőségi eredményekkel. Tehát garantálva, hogy a szelfifotóid rázni fognak.

A PINGUO Inc. Fotó- és képalkotó alkalmazásai LETÖLTÉS

2. Snapeee

A fenti alkalmazások mellett az arc varázslása érdekében nem mindig leszel Snapeee. Ezzel az alkalmazással megváltoztathatja arcát, amely eredetileg ijesztő volt, mint egy gengszter, hogy aranyos, ártatlan és ártatlan legyen. Mennyire tudsz szerkeszteni?

Mind Palette Co. Videó és audio alkalmazások kft LETÖLTÉS

3. PicsArt Photo Studio

A következő képszerkesztő alkalmazás alay nélkül a PicsArt Photo Studio. Ennek az alkalmazásnak a használatával garantáltan létrehozhat egy rendkívüli és egyedülálló profilfotót. Így nagyon jól fogsz teljesíteni a kedves emberek körében.

PicsArt Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

4. SuperPhoto - effektusok és szűrők

A SuperPhoto - Effects & Filters egy képszerkesztő alkalmazás, amely szintén korszerű, és érettebbé teheti megjelenését. Ezért mielőtt elkészítené a Tinder alkalmazást, először fényképet készít az alkalmazás segítségével, és beilleszti a Tinderbe, így gyorsan találhat mérkőzést.

Fotó- és képalkotó alkalmazások Moonlighting Apps, LLC LETÖLTÉS

5. Fotószerkesztő - Fotolr

A következő alkalmazás a Photo Editor - Fotolr. Ez az alkalmazás garantáltan jobb megjelenést nyújt, mint valaha. Ez azt jelenti, hogy a fitt és gyönyörű arcú fotóid a lehető legvonzóbbak lesznek ezzel az egy alkalmazással. Légy hálás ezért.

Tiny Piece Co., Ltd. Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

5 olyan Alay-ellenes képszerkesztő alkalmazás létezik, amelyek megváltoztathatják arcát, hogy koreai művésznek nézzen ki. Ne felejtse el elolvasni az alkalmazásokhoz kapcsolódó cikkeket vagy más érdekes cikkeket Jofinno Heriantól.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found