7 legvitatottabb és legblokkoltabb játék több országban

Szeretné tudni, melyek a legtöbb vitatott és letiltott játékcímek több országban? Itt van a teljes áttekintés.

A játék a szabadidő eltöltésének egyik legjobb módja. Ennek ellenére nem minden játékot lehet egyszerűen játszani.

Vannak olyan játékok, amelyek tele vannak vitákkal, és egyes országokban blokkolva vannak. A legtöbb ilyen játék különféle erőszakos cselekményeket tartalmaz, sért bizonyos országokat és még sok mást.

Mi a játék címe? A JalanTikus csapata szerint ez a legvitatottabb és legblokkoltabb játék több országban.

  • Íme 5 dolog, amely károsíthatja a játékosok számítógépeit!
  • 5 legjobb ingyenes Android-futballjáték 2016
  • 8 kiváló játék, amelyet sikeresen adaptáltunk a filmekbe

A legtöbb vitatott játék

1. Parancs és hódítás: tábornokok

Fotó: EA

Az egyik Command & Conquer játéksorozat témája az országok közötti háború. Az egyik küldetés az ország legyőzése, amely a játékos ellensége.

Játékok azonban Parancs és hódítás: tábornokok ezt nem szabad Kínában elengedni, mert benne van egy küldetés, amely megköveteli a játékosoktól, hogy dobjanak le egy atombombát, és tegyék tönkre Peking városát.

2. Manhunt 2

Fotó: XFullGames

Embervadászat valóban minden idők szadista játékának címkézik. Ebben az ellentmondásos játékban a játékos egy pszichopata szerepet tölt be, aki bármi áron befejezi az embereket.

Még rosszabb, hogy ez a játék valósághű szadizmust mutat. Nem csoda, hogy Manhunt több mint 10 országban blokkolva van, köztük Németországban, Amerikában, Ausztráliában és Koreában.

3. SAW (2009)

Fotó: Gampr

Ihlette franchise az azonos című vitatott film, LÁTTA, ennek a játéknak van egy műfaja túlélési horror.

A játék egy kórházban zajlik, a betegek megpróbálják megmenteni magukat, természetesen egymás megölésével.

A filmhez hasonlóan ez a játék is brutális fizikai erőszakkal teli.

4. Grand Theft Auto (1997-ig)

Fotó: GTAV

Grand Theft Auto (minden folytatás) úgy tűnik, állandóan jogi figyelmet kap, mert mindig ellentmondásosak.

Nem meglepő, ha figyelembe vesszük a játék lényegét a bűnözői világ tevékenységével kapcsolatban. Ezek a bűncselekmények magukban foglalják a fizikai és verbális bántalmazást, a gyilkosságokat és természetesen több jármű ellopását.

A Grand Theft Autót (vagy pontosabban a Rockstar Games fejlesztőjét) többször beperelték a tinédzserek megölésére inspiráló felelősségért. Ez a játék tartja a rekordot, hogy "a történelem legvitatottabb videojáték-sorozata" Guinness-rekordok könyve.

5. A háború istene

Fotó: Playmoments

a háború istene döntetlen akció-kaland a görög mitológia alapján. A játékosok feladata, hogy bosszút álljanak a görög isteneken.

A játszandó karakter az Kratos, egy katona spártai és félisten. Nagy vonalakban ez a játék viszonylag sértő.

A játék erőszakot is tartalmaz, mert a bosszúra összpontosít. Ezen kívül vannak kirakós játék ami bonyolult folytatni a történetet.

Egy dolog miatt ez a játék nagyon ellentmondásos. Ez a játék megbotlik egy ügyben, mert abban van egy jelenet, amikor Kratos brutálisan megveri az istennőt, amíg brutálisan meg nem ölik.

6. Hatoful Kareshi (Hatoful barát)

Fotó: Tumblr / Karuta Roromiya

A játékban Hatoful Boyfriend, a játékosnak viszonya lesz egy galambdal.

A főszereplőd nem galamb, hanem egy lány, aki második osztályt kezd Szentpéterváron. Galambász Akadémia. Ez az akadémia tele van tehetséges hallgatókkal, és minden hallgató madár. Hogy ismét tisztázzuk, minden tanuló madár!

Hatoful Boyfriend az társkereső szimulátor amely a karakterképeket rangsorolja és szöveges beszélgetések. A játékosnak ki kell választania a madár beszélgetésében és elcsábításában elérhető lehetőségeket. Vitatott viszony.

7. Őrült istenek

Fotó: Playstore / Őrült istenek

Düh istenek vagy Őrült istenek a stratégiai RPG műfajába tartozik. 3 királyság tábornokairól mesélnek, nevezetesen Guan Yu, Lu Bu, Zhao Yun; valamint az "Utazás a Nyugathoz" varázslatos hősök, nevezetesen Sun Wu Kong, Tong Samchong és Nazha.

Az Őrült Isteneket mindezek miatt meglehetősen ellentmondásosnak tartják hősök ebben a játékban legendás istenek és háborús figurák, de vidám és aranyos karakterekkel vannak ábrázolva.

Nem csak vicces és vicces, van néhány készség ami mulattatásig megnevettethet!

Mikor lehet még olyan játékokat játszani, amelyekben istenek vannak, és a düh megnevettet. Kíváncsi vagy a játék kipróbálására? Itt töltheti le: A düh istene

RPG Maingames Games LETÖLTÉS

A JalanTikus csapata szerint ezek a legvitatottabb és legblokkoltabb játékok több országban. Ha más játékcímed is van, ne felejtsd el Ossza meg a megjegyzések oszlopban igen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found