A Google-lal ellentétben ez a 4 kereső nem fog kémkedni

A Google-tól eltérő keresőmotorok, amelyek nem kémlelik a felhasználókat. Tehát, a magánélet védettebb.

A világon három emberből kettő használja az internetet a mindennapokban. Kezdve a böngészéstől a furcsa információk kereséséig. Tudnia kell, hogy amikor bármilyen webhelyet böngész, IP és MAC cím (média hozzáférés-vezérlési cím) rögzítésre kerülnek az oldalon, hogy könnyen nyomon követhessék tevékenységeit az interneten.

Az egyik megoldás az internet veszélyeinek megvédésére az, hogy mindig az legyen névtelen. Mivel olyan sok olyan webhely van, amelyen illegális tevékenységek zajlanak, és amelyek nyomon követhetik és kémelhetik Önt, esetleg még olyan esetekbe is bekapcsolódhatnak, mint hackelés és a terrorizmus. Ezért, ahogy Jaka beszámolt a TechViraltól. Az alábbiakban az ApkVenue ajánlásokat fogalmaz meg, a Google-tól eltérő keresőmotorok, amelyek nem követik nyomon a keresést. Teljesen biztonságos segíteni böngészés névtelenül.

  • Őrült módszerek a weboldalak piszkos szavakkal történő blokkolására
  • 10 népszerű hacker alkalmazás Windows jelszavak és webhelyek feltörésére
  • Ezekre a webhelyekre kell figyelni a Clash of Clans játékosainak

1. Wolfram Alpha

Wolfram Alpha (más néven WolframAlpha és Wolfram Alpha) az egyik legjobb keresőmotor a Google mellett. Ezt a keresőt széles körben használják a biztonsági kutatók. A Wolfram Alpha egy új alapvető módszert vezet be, amely forradalmasíthatja a weboldal használatát, a tényleges kérdések megválaszolásával és a válaszok strukturált kiszámításával. Míg más keresőmotorok csak az interneten szabadon elérhető információkat jeleníthetik meg, a Wolfram Alpha licencelt és szakértői minősítésű adatsorokat, valamint offline információkat is felhasznál.

2. DuckDuckGo

DuckDuckGo egy olyan keresőmotor, amelynek politikája van a magánélet védelme érdekében, és nem rögzíti a felhasználói információkat. A saját adatvédelmi irányelvekkel ellentétben Google kereső sokak szerint elég ellentmondásos. Az Egyesült Államokban, Pennsylvania államban, Paoliban székhellyel rendelkező vállalat különböző forrásokból származó információkat használ fel, például weboldalakról tömeges mint Wikipédia és más keresőmotorokkal, például Yandex, Jehu, Bing, és WolframAlpha hogy megkapja az eredményt.

A DuckDuckGo a kontextus szerinti reklámozással keresi bevételeit. Ha a felhasználó Jakarta után kutat (például), a link szponzor, amely információkat tartalmaz a városról. Másrészt a Google ilyen kontextus szerinti hirdetést is használ, de a Google megteszi a következő lépést, nevezetesen további információk gyűjtését a tervezett hirdetéshez.

3. Yippy

Yippy a legjobb keresőmotor a Google mellett, ahol könnyedén szűrheti az eredményeket és kategóriákat a kívánságai szerint. A robotprogramokkal indexelt szokásos hálóval ellentétben pók, a weboldalakat általában nehéz megtalálni a hagyományos keresések között.

Ebben az esetben Yippy jól jöhet nehezen megtalálható információk, például akadémiai kutatások megtalálásában. A Yippy soha nem vezet nyilvántartást a keresett kulcsszavakról.

4. Gibiru

A Google nem képes minden tartalmat megjeleníteni, mert bizonyos információkat eltávolítunk vagy cenzúrázunk, ha úgy ítéljük meg, hogy nem felelnek meg a Google szabályainak. Ez a fő előny Gibiru visszavonhatja az összes cenzúrázott és az általános közönség számára eltávolított tartalmat. Nyugodtan, Gibiru nem tette követés vagy hozzáférés a felhasználó személyes adataihoz.

Az internetfelhasználók és a hozzáférések kezdenek irányt váltani. Olyan keresőmotor-oldalakat kezdtek keresni, amelyek garantálni tudják történelem a felkeresett webhelyekről nem menti a keresőmotor webhelye, amelyet később más felek is elérhetnek. A fenti keresőmotorok egy része megérdemli az elismerést, mert merik garantálni a felhasználók biztonságát és magánéletét a keresőprogramok használata közben. Annak ellenére, hogy nem annyira megbízható, mint a Google az információkeresésben, a magánélet biztonságának garanciája elegendő ahhoz, hogy érdekelje a kipróbálása?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found