7 a legjobb rövid rövid animék közül, tökéletes az elfoglaltságához!

Annyira elfoglalt vagy, hogy nem tud lépést tartani egy anime film izgalmával? Csak nyugodj meg! Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb rövid animéket, amelyeket bármikor és bárhol követhet.

Ki itt szereti igazán az animéket? Hé, emeld fel!

Napról napra növekszik és változik az izgalmas animék száma. Különböző műfajok kerülnek bemutatásra, az akciótól a romantikáig vagy a vígjátékig, minden megvan!

Nos, a helyzet az, hogy néhány ajánlás legjobb anime filmek hosszú időtartamú. Nem ritkán azok számára, akiknek mozgalmas hétköznapjai vannak, fáradtnak érezheti magát, ha egy-egy film- vagy sorozatsorozatot követ.

De ne aggódj! Az ApkVenue ajánlással rendelkezik 7 legjobb rövid anime. Garantáltan biztosan alkalmas azok számára, akiknek egy rövid, de szórakoztató látványra van szükségük egy elfoglalt tanulmány vagy munka közepette.

Mire vagy kíváncsi? Húzódás helyett nézzük meg a következő keresést!

A legjobb rövid anime

1. Miss Monochrome (2013)

Ez az anime sorozat 2013-ban jelent meg. Csak időtartamú 4 perc epizódonként, összesen 39 epizód 3 évadra osztva

Miss Nonochrome egy olyan lány történetét meséli el, aki a fekete-fehér kivételével bármilyen világosszínt utál.

Ezért minden alkalommal, bárhová is megy, mindig fekete-fehér ruhát visel. Konfliktusok sorozatán keresztül ez a monokróm lány nyitni kezd a színek felé, beleértve az élet színeit is.

2. Ketsuekigata-kun (2013)

Ki ne ismerné ezt az anime sorozatot? Azok számára, akik szeretik a vércsoport alapján megvitatni a személyiségeket, ez az anime tökéletes az Ön számára.

Az egyik legviccesebb anime sorozat, ennek az animének időtartama van 2 percenként. Összesen 48 epizód van, 4 évszakra osztva.

A Ketsuekigata-kun a vércsoportok közötti kölcsönhatás történetét meséli el, amely garantáltan szórakoztató és vidám. Ezenkívül az egyes vércsoportokra vonatkozó információkat itt teljes körűen összefoglaljuk.

3. Tonari no Seki-kun (2014)

Ennek az animének időtartama van 7 perc epizódonként, összesen 21 epizóddal, csak egy évad alatt.

Toshinari Seki egy iskolás fiúról mesél, aki különböző kreatív tárgyak készítésével tölti az idejét. Sikerült egyedi tárgyakat is létrehoznia.

A 2015-ben élő akció animeként készült anime sorozat tökéletesen alkalmas kreatív inspiráció hozzáadására.

4. Rögzítő a Randoseru Do-hoz (2012)

Ez az anime sorozat csak addig tart Epizódonként 3 perc, ahol összesen 38 epizód 3 évadra osztva.

Ez az anime egy 11 éves fiú történetét meséli el, aki sokkal magasabb lesz, mint a barátai. Nem viccel, eléri a 180 cm-t!

Ennek ellenére szokatlan magassága miatt mindig vicces és egyedi eseményeket él át. Ezt a sorozatot különféle weboldalakon lehet megnézni, és ingyen lehet nézni anime nyelven.

5. Tegawai (2013)

Az egyik legjobb sportanime sorozat ennek az időtartama kb 2 perc epizódonként, összesen 74 epizóddal, 7 évadra osztva.

Nos, ebben az animében egyedülálló, hogy a történetnek szinte nincs cselekménye. Olyan lányok csoportja kerül bemutatásra, akik gyakran töltenek együtt időt és sportolnak.

De itt az izgalmas pillanat. A Teivitas hagyta, hogy képzelete szórakoztatóvá és vidámmá változtassa a történetet. Alkalmas azok számára, akiknek rövid és könnyű megtekintésre van szükségük.

6. Yama no Susume (2018)

Ennek az animének időtartama van 3 perc összesen 36 epizóddal, 2 évadra osztva. Ez az anime sorozat négy barátját meséli el, akik szeretik a kalandot.

Különböző típusú izgalmas kalandokat mutatnak be, amelyeket ők végeznek, különösen Japán hatalmas természetének felfedezése során.

Annak ellenére, hogy ez az egy anime nem felel meg Önnek, aki szereti nézni a legjobb fantasy animéket, mert kissé unalmas, a nézéssel nincs semmi baj.

7. Danchigai (2015)

Ez az anime vitathatatlanul az egyik legjobb anime az elmúlt évtizedben. Danchiagi időtartama Epizódonként 3 perc, ahol összesen 1 epizódnak csak 1 évada van.

Danchigai egy fiú történetét meséli el, akinek négy testvére van. Nem viccelek, mindegyik lány!

Tehát el tudja képzelni, milyen bonyolult az a srác élete, aki négy testvérével él. De az izgalom és a humor itt színesíti életüket.

Ez a 7 legjobb rövid anime, amely elkísérheti a hétköznapokat. Mit gondolsz. Mit gondolsz, banda?

Gyerünk, ne felejtsd el megírni véleményedet az alábbi megjegyzések oszlopban. Találkozunk a következő Jala cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Anime vagy más érdekes cikkeket a Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found