Minden idők 7 legjobb kosárlabda témájú filmje van egy Kobe Bryant film!

Kobe Bryant és a baleset más áldozatainak halála mélységes szomorúságot okozott a kosárlabda rajongóinak. Íme ajánlások minden idők legjobb kosárlabda filmjeihez.

Kosárlabda olyan sport, amely Indonéziában nem kap elég nagy megbecsülést. Éppen ellenkezőleg, ennek a sportnak a népszerűsége nagyon magas Amerikai egyesült államokés a szomszédos országainkkal, Fülöp-szigetek.

Sok ikonikus sportoló érkezett ebből a sportból. Kezdve Michael Jordan, Patrick Ewing, Allen Iverson, amíg Kobe Bryant aki nemrég elhunyt.

Számos inspiráló és gyönyörű történet létezik, amelyeket megfoghat a kosárlabda. Ezek a történetek át vannak öntve a legjobb kosárlabda filmek amelyet az ApkVenue egy pillanat alatt megvitat.

Minden idők 7 legjobb kosárlabda témájú filmje

A sportfilmek nem olyan műfajok, amelyekre a filmkedvelők körében igényt tartanak. Ez azonban nem azt jelenti, hogy sportfilmek vannak, különösen a kosárlabda nem érték.

Valójában sok olyan kosárlabda film van, amely minden idők legjobb filmjei közé került. Valójában egyesek még Oscart is nyertek, bandát.

Ahelyett, hogy türelmetlenül játszanál, jobb, ha csak ráállsz, nézzük meg az ApkVenue következő cikkét!

1. He Got Game (1998)

Megvan a játék egy kosárlabda film, amely nagyon természetesnek érzi magát. Ennek a filmnek a mesemondó stílusa azt a látszatot kelti, mintha a játék lett volna.

Mesélj egy történetet Jézus Shuttlesworth, egy kosárlabda leendő sportoló, akit NBA kosárlabda sportoló játszik Ray Allen, és Jake (Denzel Washington), az apja, aki elítélt.

Jake egy hetet kap arra, hogy meggyőzze Jézust, hogy vegyen részt az államfő alma mater campusán, ahol apja börtönben van, és megpróbálja csökkenteni hivatali idejét.

Jézus szeretete a kosárlabda iránt Jake-ből származott, aki profi játékos volt. Jake erőfeszítései azonban nem könnyűek szoros kapcsolatuk miatt.

2. A perem felett (1994)

A perem felett elnevezi a főszereplő történetét Kyle Lee, egy fiatal potenciális amatőr kosárlabdázó, szép jövővel.

Kosárlabdában elért eredményei miatt Kyle ösztöndíjra jogosult a Georgetown Egyetemen. Sajnos környezete nyomás alá helyezte.

Környezet Harlem aki szegény és bűnözéssel teli, Kyle-t megzavarja, hogy az általa szeretett sportot választja-e, vagy gengszterként csatlakozik.

Kyle karaktere az NBA korábbi sportolóinak főszereplésével, Duane Martin. Közben megnevezték a Harlem banda egyik tagját Kismadár rapper játszik Tupac Shakur.

3. Kék chips (1994)

Továbbá van egy kosárlabda film címmel Kék chips amelyet 1994-ben adtak ki akkor. Ennek a filmnek sikerül bemutatnia az amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NCAA) jó és rossz oldalát.

Elmeséli egy Pete Bell nevű hallgatói klub kosárlabda edzőjének történetét, aki utálja a színfalak mögött futó ügynökök / adományozók illegális tevékenységét.

Feddhetetlenségét akkor tesztelik, amikor nehéz választásokkal szembesül, állhatatos az álláspontja vagy hajlandó bármit megtenni pénzért.

Ebben a filmben az NBA korábbi kosárlabda sportolói játszanak Shaquille O'Neal és Penny Hardaway aki akkor még kosárlabda sportoló volt.

4. Hoop Dreams (1994)

A Hoop Dreams című dokumentumfilm egy Chicago külvárosának 2 tinédzseréről szól Arthur Agee és William Gates akik a profi kosárlabda világába kívánnak lépni.

A különbség az, hogy Arthur egy gazdag ember fia, aki drága iskolákba jár, míg William egy szegény család fia, akinek a családja megszakadt.

Ez a dokumentumfilm nagyon jól képes ábrázolni a társadalmi egyenlőtlenségeket és ezt bizonyítani kiváltságos megkönnyíti valakinek az álmai elérését.

5. Space Jam (1996)

Ha rajongsz az NBA kosárlabda legendáért Michael Jordan, lehetetlen, ha még soha nem nézett filmet Space Jam.

Ez a film elég egyedi, mert ötvözi az élő akciófilmeket a rajzfilmekkel bolondos dallamok. Jordánián kívül sok kosárlabda sportoló tagja ennek a filmnek a stábja.

Állítólag ez a film a következő években folytatással fog megjelenni LeBron James mint főszereplő. Hú, az ApkVenue alig várja, bandám!

6. Hoosiers (1986)

Film Hoosiers egy olyan sportfilm példája, amely bizonyítja, hogy az együttműködés és a kemény munka minden esélyt felülmúlhat.

Egy kisvárosi középiskolás kosárlabda csapat történetét meséli el Indiana aki arra törekszik, hogy elnyerje az Indiana State Basketball Tournament címet.

A kezdetben lebecsülteknek kemény munkával sikerült megtörniük a tömeget. Ha elbátortalanodik, ez a film motivációt adhat a visszalépéshez,

7. Kedves Kosárlabda (2017)

Az utolsó film Jaka szerint a legkülönlegesebb. Ennek a filmnek nincs története, még az időtartama is csak kb 6 perc.

Kedves Kosárlabda egy animációs rövidfilm, amelyet az elhunyt írt és mondott el Kobe Bryant. A film egy levél alapján készült, amelyhez Kobe írt A játékos tribünje 2015. november 29-én.

A Kobe által írt levél arról szól, hogy Kobe mennyire szereti a kosárlabdát, és bejelenti visszavonulását a profi kosárlabdától.

Ez a film sikerült elérni, hogy Kobe az egyik sportoló lett, aki a film világának legrangosabb trófeáját nyerte el Oscar.

Nyugodj békében, Kobe. Öröksége tovább él.

Ez volt Jaka cikke minden idők 7 legjobb kosárlabda témájú filmjéről. Valójában sok más jó kosárlabda film is létezik, de Jaka mindet megírhatja.

Találkozunk még egyszer az ApkVenue egy másik érdekes cikkében. Ne felejtsen el egy nyomot hagyni kommentek formájában a rendelkezésre álló oszlopban, banda.

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found