5 legjobb old school nokia játék, amely nosztalgiázni kezd, hiányozni fog!

Emlékszel még a klasszikus Snake játékra? Menj egyenesen bandába, mert itt az ApkVenue 5 régi Nokia játékot akar megvitatni, amelyek nosztalgiáznak!

A Jaka Általános Iskola idejétől kezdve a mobiltelefon egyik fő feladata valóban játék volt, amikor a tanár nem bandázott.

A 90-es évek technológiájával természetesen a régi játékok nem voltak annyira kifinomultak Mobile Legends vagy Call Of Duty: Mobil mert általában sokrétű ügyességi játék klasszikus.

De ne tévedjen, a Nokia alapértelmezett játékai a múltban még mindig szórakoztatóak.

5 régi Nokia játék, amely nosztalgikussá tesz

Még 2019-ben is az ApkVenue kedvenc választása, ha meg akarja tisztázni az elméjét, általában a klasszikus játékok Aknakutató hajó vagy Ingyenes Cell.

Azon játékok mellett, amelyek még mindig szórakoztatóak, az ApkVenue emlékszik azokra az iskolai napokra is, ahol Jaka választotta a játékot, ha unatkozott.

De ez alkalomból az ApkVenue mobiltelefonokról akar beszélni az 5 régi Nokia játék listájában, amelyek nosztalgiáznak benneteket!

1. Kígyó

Az ApkVenue semmiképp sem fogja kihagyni az ikonikus játékot Kígyó, millió ember videojátéka, amely úgy tűnik, hogy mind a 90-es évekbeli gyermekek érési folyamatának részévé vált.

Ebben a játékban kígyóként játszol azzal a céllal, hogy a képernyőn elfogyasztva az ételt a lehető legnagyobbra nőjd.

A kihívás az, hogy nem ütközhetsz a saját farkaddal, így minél nagyobb a kígyód, annál nehezebb túlélni.

Maga a játék koncepciója valójában abból született ügyességi játék cím Blokád amely 1976-ban jelent meg, de csak akkor robbant fel igazán, miután a Nokia kiadta a Snake változatot a mobiltelefonján.

A Nokia kiemelt termékeként a Snake játék sok folytatást kapott, és végül háromdimenziós grafikát használt, összetettebb játékmenettel.

2. Az űrhatás

Játszma, meccs oldalt görgető lövőŰrhatás egy másik klasszikus játék játékmenet meglehetősen összetett az akkori HP játékok számára.

Ebben a játékban irányítani fogsz egy űrhajót az idegenek elleni küzdelemhez és a szintek teljesítéséhez.

Őszintén szólva, a Space Impact név ellenére, az ApkVenue mindig úgy gondolja, hogy ez a játék a tengerben, bandákban játszódik, mert a repülőgépek, az ellenségek és a főnökök kialakítása nagyon hasonlít a tengeri élővilágra.

Amikor a HP képes GPRS a piacon a Nokia számos további szintet is kiadott, amelyeket a játékosok letölthetnek, banda!

Snake-hez hasonlóan a Space Impact is számos folytatást kap, amelyek háromdimenziós grafikával és további sztorikkal vannak felszerelve.

3. Ugrál

Jaka személy szerint nem szereti a játékokat oldalt görgető platformer ezt, de Ugrál még mindig képes felidézni Jaka nosztalgiaérzetét.

Más a játékokkal platformer mások szeretik szuper Márió, mondhatni, hogy nincsenek olyan ellenségek, akik beleavatkoznának ebbe a játékba, bandába.

Ebben a játékban olyan labdaként játszol, amelynek passzolnia kell arany kör minden szinten, elkerülve több akadályt maga előtt.

De ne aggódj, amint azt a cím is sugallja, az általad irányított labda magasra ugrik, lehetővé téve az akadályok elkerülését minden szinten.

A játék néhány folytatásához a Nokia együttműködik a fejlesztővel Finnország, Rovio, amely végül kifejlesztette a népszerű játéksorozatot Mérges madarak, banda!

4. Lökhárító

Ez az egy játék nem annyira ikonikus, mint a többi Nokia játék, mert az Lökhárító ez csak egy játék Flipper a szokásos.

Ebben a játékban csak meg kell próbálni a lehető legmagasabb pontszámot elérni egy pár segítségével flipper amellyel megakadályozható a bokor lehullása.

Annak ellenére, hogy egyszerű, a Bumper játék a Nokia mobiltelefonjain nagyon vonzó megjelenésű, és nagyon egyszerű is játszani, mert csak két gombbal játszható le.

5. Bantumi

Játszani akar fölényes de nincs tábla, banda? Talán erre gondolt a Nokia, amikor kiadták a játékot Bantumi HP termékükön.

A játékmenet szempontjából a Bantumi pontosan ugyanaz, mint az arrogáns, ahol több gyümölcsöt kell szerezned, mint ellenfeled.

Maga Jaka inkább játszik bekel labda Gyerekként az ApkVenue ritkán játszotta ezt a játékot a régi Nokia mobiltelefonokon.

Ez a banda 5 régi Nokia játék listája, amely nosztalgiázni kezd. Valójában most a fenti játékok sok változata létezik, amelyekről letölthető A Play Áruház vagy Alkalmazásbolt.

De az érintőképernyőn játszott játék szenzációja nagyon különbözik a használatától Nokia HP kezelő amely ma már csak a Nokia 3310 az új.

Van saját memóriája a fenti játékkal? Vagy van más old school játékajánlata? Oszd meg a megjegyzések oszlopban, banda!

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Fikri Harish


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found