hogyan lehet feltörni a YouTube-ot, hogy kifinomultabb legyen root nélkül!

A Youtube az egyik legnépszerűbb videómegtekintő média. Kísérletezhet ezzel az alkalmazással, itt olvashatja el, hogyan lehet feltörni a Youtube-ot, hogy még kifinomultabbá váljon!

Youtube a videók megtekintésének egyik legnépszerűbb médiája manapság. Naponta emberek milliói néznek videókat a YouTube-on keresztül. De vannak olyan YouTube-szolgáltatások, amelyekből hiányzik az ApkVenue. Mint Vakító fehér háttér, és nem tud videókat lejátszani, ha az alkalmazás bezárult.

Nos, az ApkVenue talált megoldást, srácok. Készíthet sötét témát, és a youtube videókat is lejátszhatóvá teheti háttér lejátszási mód. Következő hogyan lehet feltörni a Youtube-ot, hogy kifinomultabb legyen root nélkül!

  • Az, hogy miként nyithatja meg a YouTube-ot más alkalmazások megnyitásakor, nem szünetel!
  • 10 módszer a YouTube-nézők gyors és egyszerű hozzáadására
  • 10 YouTube-csatorna a legtöbb feliratkozóval!

Hogyan lehet feltörni a Youtube-ot, hogy kifinomultabb legyen ROOT nélkül!

Valójában a Google rendelkezik a Youtube kifinomult változatával is, nevezetesen YouTube Red, sajnos ez az alkalmazás csak néhány országban érhető el. Tehát Jaka megmondja hogyan lehet feltörni a Youtube-ot hogy kifinomultabb legyen root nélkül, az alkalmazás használatával YouTube Vanced tehát van olyan alkalmazásod, mint a YouTube Red.

1. lépés: Távolítsa el a Youtube alkalmazást

Először meg kell távolítsa el a YouTube alkalmazást amelyet a Google Play Áruházból tehet meg. Ez azért van, hogy az alkalmazás, amelyet telepíteni fogunk, megfelelően működjön. Mivel a legtöbb ehhez hasonló mod-alkalmazás javasolja a hivatalos verzió eltávolítását.

2. lépés: Beállítások az okostelefonon

Mivel a Play Áruházon kívül telepítünk egy alkalmazást, azt aktiválnunk kell Ismeretlen források telepítése. A bejutás módja Beállítások> Biztonság> Ismeretlen források, aktiválja a gombbal csúszik gombot jobbra.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. lépés: Telepítse a Youtube Vanced alkalmazást

Youtube Vanced ugyanazokkal a speciális funkciókkal rendelkezik, mint a YouTube prémium verziója, nevezetesen a Youtube Red. Ezek a speciális funkciók a következők: Sötét téma és Háttér játék. A YouTube Red fizetett, de YouTube INGYEN!

Használata előtt le kell töltenie az alkalmazást YouTube Vanced ezen a linken. Ezt követően telepítse a szokásos módon, akárcsak bármely más apk telepítését. Az alábbi linken keresztül is letöltheti.

Videó és audio alkalmazások letöltése

4. lépés: Aktiválja a Sötét módot

A YouTube Vanced hatékony funkciókkal rendelkezik, nevezetesen Sötét téma. A menübe lépve aktiválhatja Beállítások> Elkerített beállítások> Elrendezés beállításai. Aktiválhatja Sötét téma sötétíteni a teljes YouTube-kijelzőt. Vagy Sötét Óra hogy a YouTube sötét háttér legyen a videók megjelenítésekor.

Így néz ki a sötét mód a YouTube Vanced-on. A megjelenés kényelmesebb a szemen, különösen a használatakor este.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

5. lépés: Engedélyezze a háttér lejátszását

A YouTube Vanced olyan remek funkciókkal rendelkezik, mint a YouTube Red, mégpedig háttér játék. Ez azt jelenti, hogy a youtube videó tovább fog játszani akkor is, ha a képernyő ki van kapcsolva. A menü megnyitásának módja Beállítások> Háttér és letöltések> Lejátszás.

Ön is kezelheti amikor a háttér lejátszása aktiválva van. Most még mindig hallgathat zenét vagy podcastokat a YouTube-ról háttérlejátszási móddal.

Ott van hogyan lehet feltörni a YouTube-ot, hogy kifinomultabb legyen root nélkül Jakából. A Youtube Vanced alkalmazással olyan alkalmazás van, mint a YouTube Red, amely kifinomultabb.

Olvassa el a cikkeket is Youtube vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found