10 androidos alkalmazás motorkerékpárokhoz és autókhoz

androidos alkalmazás az autósok számára, amely megkönnyíti a vezetési tevékenységek elvégzését. Tehát mik az androidos alkalmazások motorokhoz és autókhoz?

Indonézia olyan ország, ahol nagyon sok a motoros jármű használója. Két kerekestől négy kerekig indulva minden elfoglalt a város utcáin. Nos, versenyzőként természetesen jó vezetési képességekkel kell rendelkeznie. Emellett még teljesebb lesz, ha hozzáad egy olyan technológia segítségével, mint például az okostelefonon lévő alkalmazások.

Igen, az Androidot használó sofőröknek több androidos alkalmazással kell rendelkezniük az autósok számára, amelyek megkönnyítik a vezetési tevékenységek elvégzését. Tehát mik az androidos alkalmazások motorokhoz és autókhoz? Szóval, nézzük meg !

  • Év vége Szingapúrban lesz járművezető nélküli tömegközlekedési eszköz, mikor lesz Indonézia?
  • Mutasd meg, mennyire biztonságosan vezetsz ebben a játékban
  • Kifinomult! Ez a laptop, akkora, mint egy jármű, akár 16 km-t is képes megtenni óránként!

Itt van 10 Android-alkalmazás motorosok és autók számára

1. Waze

Lehet, hogy már sokan tudnak erről a lovasok számára készült Android-alkalmazásról. Waze utazási navigációt nyújt Önnek, amikor úticél elérésének módját keresi. Ebben az alkalmazásban információkat is megoszthat egy adott úton a torlódásokról.

Apps Produktivitás Waze LETÖLTÉS

2. Dashdroid

A versenyző Android-alkalmazásának neve: Dashdroid megkönnyíti Önnek, mint autóvezetőnek az összes tevékenység irányítását útközben. Kezdve az alkalmazások használatától, az értesítések olvasásától, a zenelejátszástól és még sok minden mástól, amit csak egy alkalmazásban lehet elvégezni.

Apps Networking DashDroid LETÖLTÉS

3. Saját autóm - üzemanyag-napló / nyomkövető

Ezúttal az androidos alkalmazás motorokhoz és autókhoz készült Saját autóm - üzemanyag-napló / nyomkövető valóban segít a benzinhasználat felismerésében a megtett távolsággal. Tehát jobban tudja, hogy pontosan mennyi benzint fogyasztanak, és mikor kell feltölteni. Vannak olyan további szolgáltatások is, mint például a járműelemzés, amely referenciaként szolgál a fenntartásában.

Apps Productivity Simple Design Ltd. LETÖLTÉS

4. WheelCheck - elemezze a gumiabroncsokat

Csakúgy, mint korábban, alkalmazás WheelCheck - Elemezze a gumiabroncsokat ez a felderítésre szolgál. Ezúttal azonban annak felderítésére, hogy járműgumijaink még mindig alkalmasak-e a használatra, vagy sem. Egy meglehetősen egyszerű módszerrel csak a tervezett gumiabroncsra kell irányítania a fényképezőgépet, az alkalmazás feldolgozza és megjeleníti az ellenőrzés eredményeit.

David Lynch Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

5. Keresse meg a kocsimat

Gyakran elfelejti parkolni a járművét? Pihenjen, alkalmazás Keresse meg a kocsimat ez segít megtakarítani a jármű parkolási helyének koordinátáit. Tehát, ha keres, csak annyit kell tennie, hogy használja ezt az alkalmazást, hogy gyorsan és egyszerűen megtalálja. Tehát nincs olyan, hogy körbejárjuk a parkolót, mert elfelejtjük a parkolási helyet.

ELibera Productivity Apps LETÖLTÉS

6. Spotify

Még mindig manuálisan hallja a rádiót az autóban? Váltani Spotify csak. tudsz folyam zene könnyen előadható előadóktól. Ez az alkalmazás ajánlásokat fog adni a jelenleg népszerű zenékről is.

Töltse le a Spotify videó- ​​és hangalkalmazásokat

7. Motorkerékpár-biztonsági MotoSave

A balesetektől minden versenyző nagyon fél, különösen a motorosoktól. Tekintettel arra, hogy a biztonság a legfontosabb, akkor azonnal helyet kell adnia az alkalmazás telepítésének Motorkerékpár-biztonsági MotoSave ezt az okostelefonon. Ez az androidos alkalmazás az autósok számára lesz felelős a sürgősségi üzenetek és a koordináták küldéséért, ha bármikor balesetet szenved, így azonnal segítséget kaphat.

Böngészőalkalmazások Grzegorz Maopolopolski LETÖLTÉS

8. Kézi motorszerviz

"Könnyítse meg, és emlékeztesse Önt a motor gondozásáraEz a szlogen szerepel az alkalmazásban Kézi motorszerviz ez. Igen, a szlogen szerint ez a versenyzők számára készült alkalmazás emlékeztetőként szolgál arra, hogy rögzítsék, amikor utoljára szervizelt egy motort. Ez az alkalmazás érkezéskor automatikusan bekapcsolja az értesítéseket és a riasztásokat, hogy szervizelje kedvenc motorját.

Alkalmazások termelékenysége RIFEL LETÖLTÉS

9. PertaminaGo Mobile

Pertamina alkalmazás kimenete, PertaminaGo Mobile Ennek célja megmondani, hogy hol található a legközelebbi Pertamina benzinkút. Ez nagyon hasznos, különösen, ha olyan területen halad át, amelyen még soha nem ment keresztül.

Termelékenységi alkalmazások PT.Pertamina (Persero) LETÖLTÉS

10. BaBe (Automotive Channel)

Ha autót vagy motort vezetsz, természetesen neked is naprakész a mai autóipari hírekről és fejlesztésekről. Mindezt megtalálhatja a híralkalmazásban Kisbaba, pontosan autóipari csatorna. Ezen a csatornán kaphat frissítés különféle információk az autóiparról.

Mainspring Productivity Apps LETÖLTÉS

Igen, ez 10 Android-alkalmazás motorkerékpárokhoz és autókhoz. Azonnal telepítse ezeket az alkalmazásokat, hogy megkönnyítse és segítsen Önnek vezetés közben. Ossza meg véleményed a megjegyzések rovatban igen!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found