új! Íme 10 fejlett kibővített valóság játék, amelyet ki kell próbálni

_Augmented Real_ (AR) technológia régóta jelen van az Android-alapú eszközökön. Az ApkVenue itt 10 kibővített valóságos játékot mond meg, amelyeket Android-on kell játszanod.

Technológia Kibővített valóság (AR) valójában régóta jelen van az Android-alapú eszközökön. Pokemon GO az egyik népszerű játék, amely kihasználja ezt a technológiát. A 2016-ban bemutatott Pokemon GO azonnal felhívta magára a figyelmet netezők az AR kombinálásával.

A Pokemon GO mellett sokan vannak AR alapú játék elérhető a Google Play Áruházban. Van játékmenet ami ugyanolyan izgalmas, itt az ApkVenue 10 játékot mond el kibővített valóság amelyet Androidon kell lejátszania. Gyere, figyelj!

  • 10+ legjobb kiterjesztett valóság (AR) alkalmazás Android és iOS 2016 rendszeren
  • Mi a különbség a kiterjesztett valóság és a virtuális valóság között?
  • Hivatalos! Az ASUS ZenFone AR 8 GB RAM-mal az első Android-készülék lesz

10 kiterjesztett valóságos játék, amelyet Androidon kell játszanod

1. Méhkész

Fotó forrása: Fotó: androidauthority.com

Méh kész egyike a kiterjesztett valóság játékoknak játékmenet egyszerű. Az okostelefonos fényképezőgép használatával megteszi játék méhek lövésével ami körülötted van. A játékban vannak olyan pillangók is, amelyeket nem lehet lőni.

Amire szükséged van fenntartani a vért és a legmagasabb pontszám elérése. Amikor a véred véget ér, véget ér a játék. Néha vannak léggömbök, amelyeket lőhet, hogy extra lőszert és vért szerezzen.

2. Domino World

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Projekt Tango a Google által a technológia segítségével kifejlesztett projektek egyike kibővített valóság. Domino World a Project Tango alapú eszközökhöz kifejlesztett játék.

A dominóhoz hasonlóan el fogja rendezni azokat a környezetében, például asztalokat vagy székeket. Lehet dobni is dominó effektus létrehozása. Sajnos ez a kiterjesztett valóság játék csak néhány okostelefonra korlátozódik, mint pl Lenovo Phab 2 Pro és Asus Zenfone AR.

3. Behatolás

Fotó forrása: Fotó: nerdophiles.com

A Niantic fejlesztette ki Behatolás váljon az Android egyik legjobb kiterjesztett valóságos játékává. A Pokemon GO elé kerülve ez a játék valóban sok játékos figyelmét felkeltette. A behatoláshoz is szükség van rád játék a szabadban.

Az Ingress megmutatja, hol található a portál. Hackelni kell, fel kell építenie a csapatának, és le kell küzdenie ellopni próbáló ellenségekkel. Az Ingress az AR játékok alternatívája lehet azok számára, akik nem szeretik a Pokemon játékot.

4. SpecTrek

Fotóforrás: Photo: play.google.com

SpecTreck erősen ajánlott azok számára, akik szeretik a horror témájú játékokat kibővített valóság. Van játékmenet mint a Pokemon GO, muszáj körbejárni és elkapni egy szellemet akik barangolnak.

A SpecTrek fő célja, hogy a szabadban játsszon és sétáljon. Ideiglenesen letöltheti ezt a játékot teljes verzió fizetnie kell 2,49 USD vagy annak környékén 33 ezer IDR.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

5. Templomi kincsvadászat

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Társasjáték nagyon szeretik a mai fiatalok. Játszható barátaival, Templomi kincsvadászat az egyik interaktív társasjáték úgy tűnik, meg kell próbálnod. Az AR használatán kívül ez a játék egy helyfelismerési funkcióval is ötvözi.

Pozitívum, hogy a Templom kincskereső képes rá barátokkal játszott egyszerre több okostelefont használ. Sajnos ez a játék még mindig rengeteg hibákat, bár nem túl bosszantó.

6. Toyota 86 AR

Fotó forrás:

Toyota 86 AR nagyon szórakoztató játék azok számára, akik szeretik az autóversenyes játékokat. A kiterjesztett valóság játék mellett a Toyota 86 AR promóciós eszközként is szolgál a világhírű autógyártók számára. A játékhoz maradsz markerek nyomtatása adott a játéknak.

A jelöléseket elhelyezheti mind a padlón, mind az asztalon. A kamera használatával a Toyota 86 AR automatikusan felismeri a jelzéseket, hogy az autó megjelenjen. Te is Csinálni sodródás a környéken, ahogy tetszik.

7. VILÁG

Fotó forrása: Fotó: kotaku.com.au

Csakúgy, mint a Domino World, játékok VILÁG egy másik játék, amelyet csak alapú eszközökön lehet játszani Google Project Tango. Ebben a játékban úgy játszhatsz, hogy különféle dolgokat építesz a szobádba.

VILÁG nagyon alkalmas játszották gyerekek és felnőttek vicces és vonzó grafikák megjelenítésével. A WOORLD bár nagyon lemeríti az akkumulátort, ingyen letölthető és lejátszható.

8. Ghost Snap AR

Fotó forrása: Fotó: youtube.com

Ghost Snap AR egy pillanat alatt emlékeztetni fogja a játékot Végzetes keret vagy DreadOut. Ebben a játékban úgy fog játszani, mintha végignézné kereső kamera. Fogsz továbbra is kísértetek üldözik akkor is, ha fut vagy csak csendben marad.

A Ghost Snap AR nagyon izgalmas azok számára, akik horroros játékokkal szeretnék tesztelni adrenalinjukat. Ingyenesen letöltheti a Ghost Snap AR kiterjesztett valóság játékot, és akár fizetés nélkül is játszhat.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

9. Zombik, fuss!

Fotó forrása: Fotó: androidcommunity.com

Akar fitnesz játék közben zombikat üldöznek? Játszma, meccs Zombi, fuss! lehet a megoldás. Ez a játék csak akkor fog működni jársz vagy futsz. Minden alkalommal, amikor ebben a játékban fut, új történetet nyit meg.

Zombik, fuss! játszhatsz szabadban és bent is, ha van futópad. Ez a játék nagyon népszerű azok számára, akik sportosak akarnak maradni. Zombik, fuss! ingyenesen letölthető, és csak néhány további tartalomért kell fizetnie.

10. Apa.io

Fotó forrása: Fotó: techtimes.com

Játékosok First Person Shooter (FPS) határozottan nem hagyja ki a játékot Apa.io. Ez a játék reális élményt kínál az FPS játékok játékában. Használva lézerjelzés, A Father.io fejlesztést végzett a Indiegogo.

Apa.io úgy tűnik forradalmasította az FPS játékokat. A Father.io játszható barátaival, két csapatra osztva, harcolva ellenségekkel és megvédve a túszokat.

Nos, ott van 10 játék alapú kibővített valóság amelyet Androidon kell lejátszania. Technológia kibővített valóság úgy tűnik, megváltoztatja a játékélményt Mobil. Játszottál valaha a fenti játékok egyikével. Ne felejtsd el Ossza meg Izgalma a megjegyzések rovatban található!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found