feltörték? ez a leghatékonyabb módja annak megoldására!

Mi a teendő, ha feltörnek? Nyugodjon meg, ebben a cikkben az ApkVenue tájékoztatást nyújt arról, hogy mi történik, ha feltörnek, és mit kell tennie braderrel.

A digitális világban nem kevés embernek van feltörve a fiókja. Ha nem, soha nem gondoltad volna, hogy mi történne, ha feltörnének? Vagy érezte, milyen fájdalmas lenne, ha feltörnének?

Szóval, mi a teendő, ha feltörnek? Nyugodjon meg, ebben a cikkben az ApkVenue tájékoztatást nyújt arról, hogy mi történik, ha feltörik, és mit kell tennie, brader.

  • Ne érts félre! Ez a különbség a hacker, a fejlesztő és a programozó között
  • Itt van 5 híres gyönyörű női programozó a világ minden tájáról
  • Nincs szüksége laptopra, csupán okostelefonnal megbízható programozó lehet

Mi a teendő, ha feltörnek?

1. Állítsa vissza a jelszót

Fotó forrása: Fotó: Isunshare

Nos, az első dolog, amit meg kell tennie, a jelszó visszaállítása. Tudod, mit csinálsz, ha feltörnek? Könnyű, fiókod létrehozásakor általában e-mailre utalnak. Vagy adjon meg egy másik e-mailt tartalék e-mailként a használtól.

Ha fokozott óvatosságra vágyik, olvassa el a Szeretné a jelszót ANTI Hacker? Ez a 7 egyszerű lépés az elkészítéséhez. Garantáltan nem fognak többet feltörni.

2. Engedélyezze az antivírust

Fotó forrása: Fotó: Antivirussoftware

Néha nagyon figyelmen kívül hagyja ezt az egy dolgot, amely megfeledkezik a víruskereső aktiválásáról. A veszély akkor is nagyon jó, ha hanyag vagy, vagyis fiókját feltörheti rossz szándékú valaki.

Tehát ezentúl ne felejtse el aktiválni a víruskeresőt. Ha tudni szeretné, hogy milyen nagy a víruskereső, olvassa el a Hogyan tesztelje, milyen erős víruskeresőt használ.

3. Állítsa be a kétlépcsős azonosítást

Fotó forrása: Fotó: Paul.reviews

A vírusirtókon kívül a következő dolog, amelyet gyakran figyelmen kívül hagynak, a kétlépéses ellenőrzés. A leghatékonyabb ok az, hogy lusta vagy. De ha ez a helyzet, akkor a fiókja feltörésének lehetősége nagyon nagy.

Akkor hogyan csinálod ezt? Igen, ne zavarjon, elolvashatja a Kétlépcsős azonosítás engedélyezése cikket a hackertámadások elkerülése érdekében. Könnyű, igaz?

Ezt kell tennie, ha feltörik. Ne essen pánikba, gondoljon nyugodtan és biztosan, fiókja visszatér. Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a Hack-hez kapcsolódó cikkeket, vagy Jofinno Herian egyéb érdekes cikkeit.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found