7 horrorfilm jelenet, amelyet azért vágtak le, mert túl undorítóak voltak

Úgy ítélték meg, hogy jeleneteik túl rémesek és undorítóak voltak ahhoz, hogy megjelenjenek, az alábbi horrorfilmek jeleneteit végül kénytelen volt törölni.

Köztudott, hogy a horrorfilmek történeteit szándékosan nagyon szörnyűvé teszik, hogy félelmetes benyomást keltsenek a közönség számára.

Az ijesztő jelenetek mindennapossá váltak, amelyet meg kell találni a horrorfilmekben, különösen a hollywoodi horrorfilmekben.

Sajnos nem ritka, hogy több rögzített jelenetet túl szörnyűnek és undorítónak tartanak, így végül úgy döntenek, hogy kivágják őket a filmből.

Milyen filmek ezek? Gyere, a következő cikkben találd meg a választ!

Egy horrorfilm jelenetei, amelyeket azért vágnak le, mert túl undorítóak

Nemcsak hátborzongató horrorfilmek, hanem kísérteties történetek is, a következő horrorfilmek közül néhánynak vannak olyan jelenetei is, amelyeket azért vágnak le, mert túl undorítóak a bemutatáshoz.

1. Szerb film (2010)

Producer: Srdjan Spasojevic rendező, Szerb film horrorfilmként ismert, benne a legszomorúbb jelenetekkel.

Ez a film maga egy olyan pornósztár történetét meséli el, aki anyagi gondokkal küzd, és végül beleegyezik, hogy játsszon egy művészfilmben, amelyről kiderül, hogy tele van pedofil és nekrofil témákkal.

Annak ellenére, hogy valójában szinte az összes jelenet, amelyet ebben a filmben bemutatnak, elegendő ahhoz, hogy a közönség megborzongjon, nyilván mégis vannak olyan jelenetek, amelyek még ijesztőbbek, mint azok, amelyeket végül törölnek.

A jelenetek, nevezetesen a gyermekek által elkövetett nemi erőszak és a szexuális ábrázolás négy percig tartó jelenetei, amelyek megjelennek a változatban felvágatlan Szerb film.

Emiatt nem meglepő, hogy ennek az ellentmondásos horrorfilmnek a sugárzását számos országban megtiltották, így Spanyolországban, Németországban, Ausztráliában, Új-Zélandon és számos más országban.

2. It (2017)

Az egyik legjobb horrorfilm a Stephen King regényből adaptálva, Azt sikerült megváltoztatni egy bohóc képét, aki köztudottan vicces, hogy hátborzongató.

Tulajdonképpen az általa bemutatott történetnek köszönhetően az Ez akár film nyereséget is képes megszerezni 700 millió USD és sikeresen elkészítette R kategóriájú filmként, az 5. legnagyobb bevétellel.

Az általa bemutatott ijesztő történet mögött azonban ki gondolta volna, hogy vannak még jelenetek, amelyeket azért vágtak le, mert túl undorítónak, tudják, bandának tartják őket.

Ez a jelenet az, amikor egy anya megengedi Pennywise-nak enni a saját babáját, hogy a gonosz bohóc ne veszélyeztesse sok más biztonságát.

Ez a film maga egy gyermekcsoport történetét meséli el, akik megpróbálják megfejteni egy Pennywise nevű gyermekgyilkos bohóc rejtélyét, aki 27 évente jelenik meg.

3. Túlról (1986)

1986-ban jelent meg A túloldalról egy amerikai tudományos-fantasztikus horrorfilm, amely hátborzongató és undorító történetet kínál.

De a hátborzongató jelenet, amelyet ebben a filmben mutatnak be, úgy tűnik, nem szörnyűbb és undorítóbb, mint az a jelenet, amelyet végül lemondtak, hogy bemutassák, tudjátok, a banda.

Valójában a Túlról filmnek oda-vissza kellett mennie Amerikai Mozgókép Egyesület (MPAA) 12-szer, mielőtt végre R minősítést kapna.

A nagyon undorító jelenetet, amelyet végre le kellett vágni, az volt, amikor az egyik tudós, Dr. Tillinghast, beleharapott egy nő szemébe, és kihúzta az agyát

4. Az emberi százlábú 2 (2011)

Az egyik olyan film, amely a tiltásig a legszomorúbb gyilkossági jelenetekkel rendelkezik, film Az emberi százlábú 2 Tom Six igazgató munkája végül bizonyos kiigazítások után megkapta a terjesztési engedélyt.

Az emberi százlábú film folytatásának jelenléte valóban elég ellentmondásos, figyelembe véve a történetben szereplő sok szadista és szörnyű jelenetet.

Ez a film egy Martin Lomax nevű pszichopata alakját meséli el, aki nagyon megszállottja az Emberi Százlábú című filmnek, és 12 ember felhasználásával emberi százlábú létrehozását tervezi.

Minimális felszereléssel Martin megmutatja, hogy amatőr műtétet hajt végre a 12 emberen úgy, hogy száját nyomja az előtte lévő ember fenekéhez, hogy százlábúra emlékeztessen.

Végül el kell távolítani a filmből egy különösen undorító jelenetet, amelyben Martin szögesdrótba tekeri a péniszét és megerőszakolja az utolsó nőt, aki "százlábúja" áldozata lett.

5. Paranormális tevékenység (2007)

Az egyik film alacsony költségvetéssel készül, Paranormális aktivitás valójában fantasztikus, akár 273 millió dolláros nyereséget tudott elérni.

Mindazonáltal mindazok a szörnyű jelenetek, amelyeket ebben a filmben néz, nincsenek teljes mértékben bemutatva a történetben, tudjátok, bandák.

Valójában még mindig vannak olyan jelenetek, amelyeket még rémesebbnek és undorítóbbnak tartanak, amelyeket végül törölnek.

A vágott jelenet az, amikor Katie a kamerára néz, majd elvágja a saját nyakát.

Ezt a rémes jelenetet a Paranormal Activity film alternatív változatában mutatják be, amely az egész jelenetet bemutatja.

6. Man Bites Dog (1992)

Díjat kapott Legjobb film a Belga Filmkritikusok Szövetségében (UCC), film Az ember megharapja a kutyát amely 1992-ben jelent meg, nyilvánvalóan néhány borzalmas jelenetet tartalmazott, amelyeket végül törölni kellett a filmből.

Maga a film egy filmkészítő csoport történetét meséli el, akik dokumentumfilmet készítenek egy gyilkosról.

A legénység napokon belül követte az ábrákat Ben (Benoit Poelvoorde), egy gyilkos, aki a gyilkosságot az élet iránti szenvedélynek tekinti a modern társadalomban.

Ez a film végül kitörli azokat a jeleneteket, ahol a forgatócsoport részt vesz a nemi erőszakban, és azt a jelenetet is, ahol egy felsőbb osztályú pár gyermekét gyilkolják meg.

A hátborzongató jelenetet azonban továbbra is bemutatták a változatban felvágatlan az ember harap kutyát.

7. Hostel (2005)

Három fiatal férfi kalandtörténetét mutatja be egy szlovák városba, akik csapdába esnek egy brutális kínzás körében, és nem csoda, hogy végül a film néhány jelenete Diákszálló ezt végül törölték.

A törölt jelenet olyan jelenet volt, amelyen valaki Achilles-ínje szakadt, valamint az Eli Roth Hostelben bekövetkezett erőszak, amelyről úgy vélték, hogy pszichológiai szorongást okoz a közönség számára.

Ez a film nemcsak kis minősítést kapott, hanem szlovák tisztviselők ellenzékét is kapta, akik nem voltak elégedettek azzal, hogy a film hogyan ábrázolja hazájukat.

Nem csak, hogy a szálló a horrorfilmek közé is bekerült, amelyek sugárzását számos országban tiltják.

Nos, ezek olyan horrorfilmek voltak, ahol több jelenetet is el kellett távolítani, mert túl szörnyű és undorító bandáknak számítottak.

Ennek ellenére néhány film továbbra is kiadja a verzióit felvágatlana nézők számára, akik kíváncsiak az egész történetre.

Olvassa el a cikkeket is Horror filmek vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found