5 izgalmas android játék igazán vidám játékmenettel, néhányat indonéz gyerekek készítettek!

Jelenleg az Android sokféle érdekes játékot kínál, amelyekkel játszhat. Vannak olyan játékok, amelyek kifejezetten profi játékosok számára születtek

Jelenleg az Android sokféle érdekes játékot kínál, amelyekkel játszhat. Vannak olyan játékok, amelyeknek kifejezetten erre született profi játékosok mint például a nehéz játékmenet, és vannak alkalmi témájú Android játékok is, főleg pihentető játékok vicces és érdekes játékmenet.

A legtöbb vicces játékhoz nem foglalkozik egy sztorival és ne is végezzen küldetéseket vagy nehéz feladatokat, mert a cél csak önmagad szórakoztatása. Jaka szerint több játék is létezik szuper aranyos és vidám Annak ellenére, hogy nem kihívást jelent, elég szórakoztató!

  • 5 vidám Android-alkalmazás, amely minden nap megnevettethet!
  • Íme 7 furcsa és undorító okostelefonos játék! Mersz játszani?
  • Ez az 5 Android-játék lehetetlen átalakítani, még az istenekben lévő játékosok mellett is!

5 szórakoztató, de vidám Android-játék! Garantáltan nevetni fogsz!

1. Menekülés Begal elől

Igen, amikor az ApkVenue először akart játszani ezzel a játékkal, őszintén szólva nevetni akartam, mert egyedül a cím meglátása nagyon vicces volt. Menekülés Begalból egy játék büntetőügyek ihlette leggyakrabban Indonéziában található, nevezetesen a begal! Nagyon kreatív és egyedülálló Jaka szerint.

Ez a játék garantáltan hangosan nevetni fog, hahaha! A kapott küldetés miatt nagyon buta, neked van kijelölve a futás, így elkerülheted a tolvaj éles tárgyait, rablásait és halálos fenyegetéseit! Ha eltalál, akkor veszít, szóval ne üsd meg a tolvajt, tesó!

2. WC idő - fürdőszoba játék

A második WC idő - fürdőszoba játék. Kitalálhatja a küldetéseket? Ha megnézzük a címet, akkor teljesen egyértelmű, hogy a játékosok szuper vidám tevékenységek végzésére vannak kijelölve a WC-n!

Hogy nem akarod vagy sem! Az Ön feladata ebben a játékban a WC tisztítása, a csótány eltávolítása és megölése a karakter ujjával (El tudod képzelni undorát?) Ezután keressen egy üres fülkét egy nyilvános WC-ben, különben is, ez nagyon vicces és megnevettet, de csak helyes, ha ennek a játéknak a fejlesztőjét figyelembe veszik. kreatív és nagyszerű!

3. Smith nagyi

Ha még mindig nem elégedett a fenti két játékkal, akkor Smith nagyi Jaka nagyon ajánlja. Ez a játék nagyon viccesnek mondható, mert te játszod a szerepet haraggal teli nagyi álnév érzékeny. Itt idős nőként mozogsz, aki bűnözőket próbál elkapni a kertjében.

Smith nagyi szereplője férfi szerelmes az almába, hát egy nap jött egy almatolvaj ültetvényében. Itt kell elkapnia a tolvajt, hogy megverje. A vicces az, hogy a nagymamám már ezt viseli görkorcsolya hogy elkapja a tolvajt.

Amitől már nem vagyok az a nagymama arca haraggal telt el, párosulva azokkal a stílusokkal, amelyeket akkor adtak ki, amikor a nagymama üldözte a tolvajt, például ugrás vagy aranyos stílusok Egyéb.

4. Őrült fogorvos

Nem kevésbé vidám! Őrült fogorvos játék Ez nyilvánvalóan nem csak szórakoztató játék, hanem a játékosokat is megzavarja és egyszerre nevet. Igen, ez csak természetes, mert a szereped ebben a játékban hasonló hamis fogorvos amely megnyitja a beteg gyógyítására, de valójában elpusztítja a beteget.

Láthatod mennyire nevetséges a páciens arckifejezése Ön. Itt nem szolgálatban vannak, mint általában egy fogorvos, aki mindig óvatos és bizonyos szabályokkal rendelkezik. A Crazy Dentist játék karaktereinek nincsenek szabályai a foghúzásra, mondhatni nagyon következetlen, mert hamis fogorvos szerepe.

5. Macska vs kutyaháború

Macska Vs Kutya Háború két, mindig ellenséges karakterről mesél, ezek a szereplők azok kutyák és macskák. Biztosan sejtette, mennyire nevetséges a vita e két állatkarakter között. Szüntelenül harcol a térség hatalma megragadása érdekében.

Ez a két karakter mégis szorosan együtt él soha nem jött össze. Tehát a te feladatod játékosként háborúban egymással megragadni és a terület uralkodójává válni, kezdve a palackok dobásától, a csontok, vagy a kövek és más tárgyak megdobálásától, amíg egyikük meg nem adja magát. Igen, nevetni fog, miután meglátta kifejezés a két ellenséges állat.

Ez az Az 5 legkreatívabb, szórakoztató, vicces és legvidámabb Android-játék!. A fenti játékok nem biztos, hogy prioritást jelentenek a grafikáknak vagy a történeteknek, de nagyon kreatívak és meglehetősen szórakoztatóak, amikor játszol velük.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found