hogyan lehet eltávolítani az avastot a Windows 10, Windows 7 és Mac rendszeren

Nem lehet eltávolítani az Avastot a laptopjáról? Ez pontosan így van, az ApkVenue-nak biztos tippjei vannak az Avast eltávolításáról a Windows 10, 7 és a Mac rendszeren is. Garantáltan hatékony!

A víruskereső program olyan szoftver, amelyet telepíteni kell egy laptopra vagy PC-re. Ez az egy szoftver segít fenntartani a számítógépes adatok és programok biztonságát.

A ma piacon található számos víruskereső program közül az Avst az egyik legjobb, rendkívüli számú felhasználóval.

Ez a víruskereső közismerten hatékony a különféle rosszindulatú programok felszámolásában, valamint ügyes a számítógépén lévő adatok védelmében.

Ennek ellenére néha az Avast nagyon nehéz eltávolítani a használt laptopról vagy laptopról. Ezért ezúttal az ApkVenue megvitatja, hogyan lehet eltávolítani az Avast-t a laptopjáról.

Az Avast víruskereső eltávolítása Windows és Mac rendszeren

Az Avast jó teljesítményű víruskereső néven ismert, de a felhasználók különböző okokból átmenetileg vagy akár véglegesen törölni akarják ezt a programot a számítógépeikről.

Természetéből adódóan víruskereső program, amely mély hozzáféréssel rendelkezik a számítógépes programokhoz, a legtöbb esetben az Avast képes megvédeni magát a törléstől a felhasználó által.

Sok felhasználónak nehézségei vannak az avast eltávolításával a számítógépes eszközein, és ez nagyon bosszantó, sőt bosszantó is lehet.

Ezért az ApkVenue megvitatja, hogyan lehet eltávolítani az Avast alkalmazást egy laptopon, amely ilyen eseteket tapasztal. Itt további információk találhatók.

Az Avast eltávolítása Windows 7 és 10 rendszereken

Azoknak a Windows 10 és más verziók felhasználói számára, akik nem tudják eltávolítani az Avast alkalmazást a következő címen: Vezérlőpult, ennek a folyamatnak egy másik módjára van szükség.

Ezt a folyamatot maguk az Avast fejlesztői is megtervezték, erre rájöttek az ilyen problémák néha előfordulnak az általuk kidolgozott programokon.

Az Avast eltávolításának ez a módszere kiváló alternatíva lehet azok számára, akiknek nehézségei vannak a folyamat normális elvégzésével, és ez a módszer a Windows felhasználók összes verziójára is használható.

Minden további nélkül íme néhány lépés az Avast megfelelő és hatékony eltávolításához a laptopról vagy a PC-ről.

  • 1. lépés - Töltse le az alkalmazást Avast Clear, hogy eltávolítsa az Avast alkalmazást a számítógépéről, amelyet a szokásos módon nehéz eltávolítani a //www.avast.com/en-id/uninstall-utility oldalon.

Az ApkVenue által megosztott letöltési oldalt időnként bizonyos internetszolgáltatók nem tudják elérni, és ha ez megtörténik, akkor egy VPN-t használhat.

  • 2. lépés - Kattintson az oldalon található linkre, és várjon néhány percet, amíg a letöltés befejeződik.
  • 3. lépés - Nyissa meg a korábban letöltött programot. Megjelenik egy opcióújrakezd számítógépre, és jelentkezzen be Biztonságos mód és kattintson a lehetőségekre Igen.

A Csökkentett mód egy olyan számítógépes mód, ahol csak az alapvető programokat futtatják, és a telepítési folyamat ezzel a móddal történik.

  • 4. lépés - A feldolgozás előtt ismét megjelenik egy figyelmeztetés újrakezd kész, és válassza Igen. Győződjön meg róla, hogy bezár minden használt programot, és először mentse el a munkáját.
  • 5. lépés - Várjon néhány percet, amíg a számítógép elindulújrakezd és lépjen az üzemmódba Biztonságos mód automatikusan. Ez a számítógéptől függően változhat.

  • 6. lépés - Belépés után Biztonságos mód, egy új párbeszédpanel jelenik meg a korábban telepített Avast fájlok törléséhez. Az opciók testreszabása Könyvtár, majd nyomja meg a gombot Eltávolítás.

Ebben a párbeszédablakban 2 lehetőség van Könyvtár ami megjelenik, az az Avast program telepítésének és egyben a programadatok tárolásának helye.

Ezenkívül választható az Avast verziók is, amelyeket eltávolítunk. Válasszon az Ön által használt Avast verzió szerint.

Ha nem emlékszik pontosan a fenti három lehetőségre, akkor nem kell semmit sem változtatnia, és hagynia kell, hogy megnyomja a gombot eltávolítás.

Várjon néhány percet, amíg ez a folyamat befejeződik újrakezd számítógép vagy laptop, amelyet használ. Az Avast eltávolítása a Windows 10 és más verziókról befejeződött.

Hogyan lehet eltávolítani az Avastet Mac-en

Amellett, hogy a Windows felhasználók képesek használni, az Avast Apple laptopokon is használható.

Bár az Apple számítógépes operációs rendszere ritkán van kitéve vírusoknak, extra védelmet nyújt Előleg amit Avast kínál nagy a kereslet a Mac-felhasználók számára.

Ez nem azt jelenti, hogy a Mac-felhasználók örökre megtartják ezt a programot a laptopjukon. Azoknak a Mac-felhasználóknak, akik szeretnék tudni, hogyan kell eltávolítani az Avast programot Mac-en, íme a teljes lépések.

  • 1. lépés - Nyissa meg az Avast programot a Mac ablakában, majd kattintson az Opciók gombra Avast elérhető az Apple logó mellett.

  • 2. lépés - Válassz egy lehetőséget távolítsa el az Avast Premium Security alkalmazást a következő opciók megnyitásához.

  • 3. lépés - Néhány pillanat múlva egy opcióablak jelenik meg a megerősítéshez, majd válassza a lehetőséget Eltávolítás.
  • 4. lépés - A törlés folytatásához írja be a használt felhasználónevet és jelszót.
  • 5. lépés - Várjon néhány percet, amíg a törlési folyamat befejeződik.

Ez a módszer valóban könnyebb, mint az Avast eltávolítása Windows 10 és más verziókról.

A MacBook különböző operációs rendszere miatt a felhasználók kevesebb hibát tapasztalnak az eltávolítási folyamatban, mint a Windows rendszerben, így nincs különösebb módszer, amelyet meg kell tenni.

Így lehet eltávolítani az Avast alkalmazást a számítógépről, legyen az Windows vagy Mac.

Ez a módszer azok számára hatékony, akiknek nehézségei vannak az antivírus program lecserélésére egy másik víruskereső programra.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk mindannyiuk számára hasznosak, és ne felejtsük el meglátogatni az ApkVenue további tippjeit és trükkjeit az alábbi link segítségével.

Olvassa el a cikkeket is Anti vírus vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found