6 szuper furcsa, abszurd és legsötétebb játék, amit valaha kiadtak, akarsz játszani?

Mint tudjuk, rengeteg videojáték van, amelyeket ma már különböző platformokon játszhatunk, például PC-ken, konzolokon, kütyükön és másokon.

Mint tudjuk, sokan vannak videójátékok amelyeket ma már különböző platformokon játszhatunk, például PC-ken, konzolokon, kütyükön és másokon. A videojátékok száma áll sokféle műfaj, játékmenet és célkitűzés.

Ha egy játék céljáról beszélünk, kiderül, hogy az iparban van szerencsejáték jelenleg elég sok van videójátékok hogy elfogult célokkal, elmosódott koncepcióval készült, és végül abszurd játékot alkot, de még mindig elég szórakozás és játszható játszani. Kíváncsi helyett nézze meg az alábbi játékokat.

  • 20 legújabb okostelefon 2017. októberi kiadáshoz, az Apple-től a Xiaomi-ig!
  • 10 legújabb Android okostelefon 2017. szeptemberi kiadás
  • 10 legújabb Android okostelefon 2017. augusztus kiadáshoz

6 szuper furcsa, abszurd és a legtöbb nem egyértelmű játék, amit valaha kiadtak, játszani akarsz?

1. Seaman (PlayStation 2 és Dreamcast)

A játékosok 2000-es generáció, ismerheti ezt az egy játékot. Igen, az alkotás játéka Sega amelyet a Playstation 2-n adtak ki, és a Dreamcast egy egészen abszurd játékmenettel rendelkezik, ahol szembesülünk egy hal, amelynek emberi arca van egy akváriumban.

Semmi célzás vagy játékmissziók a játék elején, amit megtehetünk csak figyelj a halakra, ne halj éhen. Néha nekünk is adnak egy célzás, de a küldetés tartalma nem túl fontos Aztán nem sokkal később béka kísérte. Egyébként nem igazán világos!

2. Japán világbajnokság (PC)

Japán világbajnokság egy játék a Japán amelynek témája a lóverseny. Eleinte ez a játék normálisnak tűnik, amikor többen versenyeznek a lovukkal a pályán. Azonban, miután beírta a mezőt és a kezdő sort, ez a játék kezd furcsává és homályossá válni.

Látni fogja azokat a lovakat, amelyek már nem normálisak, vannak olyanok is gumiabroncsok, görkorcsolyák, göndör haj, és némelyikük már nem ló, hanem zebrák, elefántok, zsiráfok stb. Még a versenyzés módja is hihetetlenül abszurd, de nem lehet tagadni, hogy ez a játék valóban elég vicces.

3. Enviro Bear 2010 (iOS és Android)

Ez az egy játék furcsának és egyáltalán nem egyértelműnek is mondható. Ebben a játékban úgy fogsz viselkedni egy autót vezető medve. Furcsa módon te csak egy kézzel tudja vezetni. Ennek eredményeként automatikusan csak egy dolgot végezhet egyszerre.

Plusz utazáskor is szembesülve a kocsiba eső mindenféle ténnyel, például halak, kövek és mások egyértelmű cél nélkül. Tehát, ha könnyedén szeretne stresszelni, csak játssza ezt a játékot.

4. Öblítés és ismétlés (PC)

Talán ez egyike azoknak a játékoknak, amelyek teljesen homályosak és undorítóak is. Igen, ez az alkotó és LMBT-aktivista által létrehozott játék témát hordoz homoszexuális amelyet az LMBT mozgalom támogatására is használnak.

Tartalma egyáltalán nem világos, csak fürdeni egy férfit, aki meztelen. A mellkasát, a hátát stb. Is szappannal kell súrolnunk. Ha elkészült, ehelyett azt mondják nekünk, hogy várjuk meg, amíg a férfi visszajön, hogy újra megfürödhessük. Ez már nem igazán világos!

5. Ikarus büszke alja és a csokoládé-kút átka (PC)

Nem rosszabb, mint az előző játék, ez a játék is nagyon furcsa és undorítónak bizonyult. Abszurd módon abszurd koncepciót hordozni, hol a főszereplő átkozott, hogy állandóan ürüljön. Megint őrült, mert a szennyeződés olyan nehéz, hogy az általunk használt karakter sok ellenség ellen harcolva repülhet.

Ettől eltekintve egy furcsa bagoly is elkísér minket, aki képes ellátni ezt a főszereplőt a számára szükséges különféle igényekkel. A koncepció szuper furcsa és bárkit megcéloz. Ez a játék lehetLetöltés ingyen, alacsony specifikációkkal is.

6. Katamari Damacy (PlayStation 2)

Ezt az egy játékot lehet mondani mesterműabszurd játéktól. Kis költségvetéssel ennek a játéknak olyan célja van, ahol lennünk kellene tekerje fel a dolgokat, hogy nagy labdát alkothassanak, hogy később egy herceg felhasználhassa apja viselkedésének kiengesztelésére.

Ennek ellenére a játék ezzel az érett koncepcióval készül sikerült nagy sikert aratnia és nagyon produktív a fejlesztő számára is. Elképesztő igen, abszurd játék, de nagyon jövedelmező!

6 szuper abszurd, furcsa és homályos videojáték létezik, amit valaha kiadtak. Tehát játszottál már a fenti játékokkal, vagy csak ki akarod próbálni őket? Írjon a megjegyzések oszlopba.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found