süketessé tenni! Melyik a legveszélyesebb, fejhallgató vs fülhallgató?

A zenehallgatás szórakoztató tevékenység, és gyakran csinálod mindennap. Melyik fejhallgató vagy fülhallgató a legveszélyesebb? Ez a válasz!

Zenét hallgatni egy szórakoztató tevékenység, amelyet gyakran végez mindennap. Kezdje el elkísérni, amikor éppen mozgásban van, edz, vagy amikor otthon pihen. Annak érdekében, hogy világosabb legyen, biztosan a meglévő fejhallgatót vagy fülhallgatót használja.

Tehát tudja, ha túl gyakran használja fülhallgató és fejhallgató hatással lehet a füled egészségére. Megsüketíthet, ami veszélyesebb, fejhallgató vagy fülhallgató?

  • Hogyan válasszuk ki a legjobb Bluetooth fejhallgatót az Eid 2017 számára
  • Hogyan lehet feltörni a fejhallgatót a hangosabb hangzáshoz root nélkül
  • Ingyenes! A Logitech Artemis Rp. 1,5 millióvá váló mágikus fejhallgatók

Fejhallgató vs fülhallgató, melyik a legveszélyesebb?

Különbség a fejhallgató és a fülhallgató között

A fejhallgató és a fülhallgató közötti különbség, mielőtt a cikkben megvitattuk volna: Fejhallgató vs fejhallgató vs fülhallgató, melyik kényelmesebb? De általában a zene hallgatására szolgáló két tárgy alakja alapján megkülönböztethető.

Fotó forrása: Fotó: businessinsider.com

Fejhallgató nagy méretű és szinte az egész fülét és fejét eltakarja, amikor használja. Meglehetősen nagy formában a fejhallgatót általában a zeneértők, a játékosok és a szakemberek használják.

Fotó forrása: Fotó: thefashionsupernova.com

Míg fülhallgató kisebb méretű és szorosan illeszkedik a füllyukba. Kétféle fülhallgató létezik, mégpedig fülhallgató és fülben amely mélyebben a füllyukba megy. Ez minden bizonnyal nagyon alkalmas azok számára, akik a kis méret miatt szeretik a praktikumot.

Akkor melyik a legveszélyesebb, fejhallgató vs fülhallgató?

Fotó forrása: Fotó: hypebeast.com

Ha azt mondják, hogy melyik a legveszélyesebb, akkor természetesen ez a két zenehallgatási eszköz rendelkezik azonos szintű veszély. A tartós halláskárosodástól kezdve a halláskárosodáson át az agy idegeinek károsodásáig.

Hogy-hogy? A fejhallgatón vagy fülhallgatón keresztül történő hallgatás körülményei természetesen eltérnek a normál hallgatástól. Használatakor a hang közvetlenül a rendszerre irányul dobhártya és növelje a nyomást benne.

Fotó forrása: Fotó: herbalpage.org

Termelés fülzsír fejhallgató vagy fülhallgató használata közben is növekszik. Nem csak, hogy megnövekedett páratartalom mellett természetesen fennáll a bejutás veszélye fülfertőzés ami nagyon veszélyes számodra.

Akkor melyik a legveszélyesebb? Fülhallgató a legveszélyesebbnek tartják, mert közvetlen kapcsolatban áll a hallójárattal. Ennek oka az is, hogy a hang elnémul, és a nyomás közvetlenül a füllyukakra irányul.

Mi a megoldás azok számára, akik szeretnek zenét hallgatni?

Fotó forrása: Fotó: twingeekz.biz

Az egyik módja annak, hogy inkább fejhallgató használatával nem pedig fülhallgató. Válasszon típust is fejhallgató fül fölött hogy ne gyakoroljon túlzott nyomást a dobhártyára.

Ezenkívül legfeljebb korlátozhatja a hallgatott zene hangerejét 80 dB (leírható). Adással korlátozhatja a zene hallgatását is mértékkel 1 órás határidő Csak csináld.

Tehát ez a magyarázat a fejhallgató és a fülhallgató fülegészségügyi veszélyeire. A zenehallgatás szórakoztató, de ne nyomja túl sokat. Legyenek óvatos srácok!

Olvassa el a cikkeket is Fejhallgató vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found