Ez az 5 kártyajáték nem kevésbé izgalmas, mint a Yu-Gi-Oh!

Stratégiázhatja, hogyan szervezzen harcot a már meglévő kártyákon. Ha kíváncsi erre a Yu-Gi-Oh-szerű kártyajátékra, akkor alább láthatja az ApkVenue áttekintését!

Kártya harci játék vagy a harci kártya jól ismert az egész világon, és az egyik kártyajáték, amely soha nem idegen a játékosok körében Yu-Gi-Oh. Mondhatni egy ilyen játékhoz megfelelő stratégia szükséges. Ugyanakkor az egyes kártyákon kiadott stratégiák is változnak.

A Yu-Gi-Oh játékban vagy más kártyacsatában megteheti kártyákat gyűjteni majd adjon ki egy karaktert a saját kártyájáról. Ezután támaszkodhat azokra a kártyákra, amelyekért összegyűjtötték verekedés. Stratégiázhatja, hogyan szervezzen harcot a már meglévő kártyákon. Ha kíváncsi rá kártyajáték, mint Yu-Gi-Oh ezt, akkor láthatja az ApkVenue áttekintését alább!

  • Ez az 5 indonéz egyetem rendelkezik egy speciális tanszékkel a játékosok számára
  • 20+ legjobb Android-játék 2020 + Linkek letöltése, ne veszítsd el a konzolos játékokat!
  • 10 legjobb kalandjáték az Android 2017-en

Yu-Gi-Oh mellett ez az 5 kártyajáték is szórakoztató!

1. Hearthstone Heroes of Warcraft

Hearthstone Heroes of Warcraft a Yu-Gi-Oh mellett az egyik legjobb kártyajáték, és összességében sincs ez másként, természetesen több kártyát is be kell gyűjtened, akkor azok harcra használhatók. A játék nagyon egyszerű, de szórakoztató, erős fedélzetet építeni majd engedje el a kártyán szereplő karaktert.

2. Futballszesz

Futballszesz Jaka szerint egy egészen egyedülálló kártyaháborús játék. Ebben a játékban meghívást kap, hogy kombinálja a focit harc a jó és a rossz között. Ha összehasonlítjuk a Yu-Gi-Oh-val, akkor ez a játék nagyon más. Ennek a játéknak a lényege azonban ugyanaz marad, nevezetesen kártya harc. Nagyon egyszerű, de szórakoztató és nagyon leeresztő stratégia.

3. Felemelkedés

Felemelkedés Ez egy kártyajáték, amely már régóta elérhető az okostelefonok számára. Az Ascension azonban emiatt is mindig az egyik legjobb harci kártyajáték internetkapcsolat szükséges a lejátszásához. Fantasy kártyajáték, amely pontosan megegyezik egy játékkal Gyűjtés és Hearthstone varázsa.

A játékmenet nagyon érdekes, ebben a játékban arra ösztönzik gyűjt vagy később gyűjtsön kártyákat építsen fedélzetet tehát ez lehetővé teszi küzdhet más játékosokkal a világ körül. Ezenkívül a sok kártya és a kártya nyújtása különböző képességekkel és erősségekkel rendelkezik.

4. Őrzők Deckstorm párharca

Őrzők Deckstorm párharca A vonzó grafika mellett ez a játék is nagyon izgalmas. Nem sokban különbözik a többi kártyajátéktól. Természetesen kártyákat kell gyűjteni, majd fel kell építeni egy paklit, majd harcolni. Ön is tudja játszani ezt a játékot online hogy párbajozhasson más játékosokkal.

5. Fantasy hadúr

Fantasy Warlord egyedülálló játékmenetet is hoz! Ez a játék nagyon különböző kártyákat mutat be érdekes és mély. A Fantasy Warlord játékban szükséged lesz rád gyűjtsön össze erős karaktereket és szövetséget is építeni más játékosokkal. Remek dolog, mert ez a játék online is lehet, így játszhatsz más Fantasy Warlord játékosokkal is szerte a világon.

Ott van A legjobb 5 kártyajáték ami a Yu-Gi-Oh játék egyik legjobb alternatívája lehet. Érdekes módon az ilyen játékok nem vezetnek el minket a szerencsejátékhoz, hanem csak a virtuális világon keresztül irányítják a kártyákon szereplő karaktereket.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found