5 jó angol Android-alkalmazás, amelyet internetkapcsolat nélkül is használhat

Az ApkVenue alább áttekintett nyelvtanulási alkalmazás offline álnév nélkül is használható internetkapcsolat nélkül. Sőt, ez az alkalmazás meglehetősen pontos. Nos, ahelyett, hogy kíváncsi lennénk, jobb, ha közvetlenül megnézzük!

Újra szándékozik megtanulni angolul senki sem akar tanítani? Csak tanítsd meg magad az Android okostelefonoddal. Nem kell többé összezavarodnia tanuljon angolul mert jelenleg rengeteg Android-alkalmazás létezik idegen nyelvek megtanulására anélkül, hogy bonyolult lenne!

Csak fel kell készülnie okostelefon és internet kapcsolat csak. Akkor is csak ideiglenes internetkapcsolatra van szüksége, amely csak az alkalmazás letöltéséhez szükséges. Mivel az ApkVenue által a következőkben áttekintett nyelvtanulási alkalmazás offline is használható álnév internetkapcsolat nélkül. Sőt, ez az alkalmazás meglehetősen pontos. Nos, ahelyett, hogy kíváncsi lennénk, jobb, ha közvetlenül megnézzük!

  • Anti hamis nyelvtan! Ez az Azonnali angol elsajátítása az interneten
  • 12 webhely, ahol megtanulhat ingyen kódolni
  • Nem idegen nyelv, itt van 4 digitális szótár a helyi nyelvek elsajátításához!

5 jó angol Android-alkalmazás, amelyet internetkapcsolat nélkül használhat

1. Tanuljon angolul beszélgetést

Az első az Tanuljon angolul beszélgetést, az oka annak, hogy maga ApkVenue szereti ezt az alkalmazást, az, hogy nincs szükségünk internetkapcsolatra, vagy használhatja offline. Ami a képességeit illeti, nem kell kétségbe vonni. Tanuljon angolul A beszélgetés meglehetősen pontos módon tanítja meg az angolt.

Hogyan kell használni azt is nagyon könnyű, ott kereshet vagy beírhat minden olyan szót és mondatot, amelyet általában mindennap használ ez az alkalmazás automatikusan működik. Csak megjegyeznie kell az elhangzott szavakat.

2. Angol hallgatás naponta

Most már nem kell barátaitól vagy családjától kérnie, hogy tanítson, csak egy hívott alkalmazásra kell támaszkodnia Angol hallgatás naponta hogy megtanulja vagy tovább tudja fejleszteni az angolt elég pontos módon. Az English Listening Daily alkalmazás nemcsak szövegesen tanít, hanem hallgathat is Angol párbeszéd.

3. Busuu

Busuu Jaka szerint valamivel jobb, mint az ApkVenue által említett alkalmazás. kívül offline módban futhat és képes pontosan tanítani, ennek az alkalmazásnak számos más előnye is van, amelyek megkönnyítik a tanulást. Ahogy az útmutató meg van adva könnyen érthető, az alkalmazás szavainak meghallgatásával is megtanulhatja.

4. Folyékony angol

Folyékony angol szintén szép angol tanulási alkalmazás pontos és offline. Vannak azonban különbségek más alkalmazásokhoz képest, előnye, hogy a folyékony angol nyelv valamivel egyszerűbb és kevésbé zavaró. Az alkalmazás működése nagyon egyszerű, azaz angolt tanít hangalakban. Meghallgathatja és megértheti a jelentését.

5. Figyelj és beszélj

Nos, azok számára, akik kezdők, vagy szeretnék folyékonyan beszélni az angolt, használhatja az úgynevezett alkalmazást Figyelj és beszélj. Ennek az alkalmazásnak természetesen haszna lesz taníts angolul pontosan! Előnye, hogy a Figyelj és beszélj megtanít arra, hogyan kell helyesen beszélni angolul, és hogyan kell szöveget írni nyelvtan Pontos, nincs internet kapcsolat szükséges!

Ez az 5 Android-alkalmazás, amellyel megtanulhatja elsajátítani az angol nyelvet pontosan és könnyen érthető módon. Most már nem kell kérned, hogy tanítsák, igaz? Csak támaszkodjon a fenti alkalmazások egyikére, néhány hónap alatt gyorsan elsajátíthatja az angol nyelvet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found