így nyithatja meg androidos okostelefonját hangjával

Az okostelefon jelszavának feloldását mintával vagy PIN-kóddal mások megkereshetik, hogy könnyen felfedezhető legyen. És mi van a hanggal? Hangjelszó használatával biztonságosabbak leszünk, természetesen a hangzás miatt

A biztonság természetesen nagyon fontos minden okostelefon-felhasználó számára. Minden felhasználónak megvan a maga módja az okostelefon rögzítésére. Mint például egy zár aktiválása jelszóval vagy minta vagy ujjmozdulatok. Valójában nem kevés felhasználó telepít harmadik féltől származó alkalmazásokat a garantáltabb biztonság érdekében.

De az okostelefont is zárolja jelszóval minta nem teljesen biztonságos. Ha mások tudják a jelszavunkat, akkor könnyen elérhetik a rendelkezésünkre álló okostelefont. Tehát ahhoz, hogy okostelefonjaink biztonságosabbak legyenek, meg kell próbálnunk a jelszavakat használni a hangunkkal. Hogyan kell? Ezt nézd meg!

  • 6 könnyen kitalálható Android-minta zár és azok védelme
  • Az Android képernyő kikapcsolása és automatikus zárolása dupla koppintással
  • Az Android automatikus zárolása a táskába helyezéskor

Az okostelefon hanggal történő feloldása

Oldja fel az okostelefon jelszavait a minta vagy a PIN-kódot mások el tudják szaggatni, hogy könnyen megismerhető legyen. És mi van a hanggal? Hangjelszó használatával biztonságosabbak leszünk, mert a hang természetesen nem látható. Hallható, de mindenkinek más a hangja.

Hogyan nyitható meg egy okostelefon hanggal

Tehát, hogy ne legyen kíváncsi, nézzük meg lépésről lépésre a következő hanggal történő feloldáshoz:

  • Először töltse le és telepítse a Voice Lock Screen alkalmazást a következőn keresztül: link ez alatt:
Alkalmazások termelékenysége Onex Softech LETÖLTÉS
  • Nyissa meg az alkalmazást, majd válasszon ki egy szakaszt A beállítások feloldása.
  • Ezután megjelenik a mikrofon gomb. A hangzár aktiválásához nyomja meg a gombot mikrofon majd mondja ki a feloldásához használt jelszót.
  • Ezután írja be a jelszót arra az esetre, ha a hangunkat nem ismerjük fel.

  • Aktiválásához lépjen a Beállítások menübe, és kapcsolja be a Képernyő zárolása gombot.

  • Ezután próbálja lezárni az okostelefont, és nézze meg, mi történik. Az okostelefon csak akkor nyílik meg, ha az általunk beállított hangparancsot használja!

Nos, ez az okostelefonok zárolásának egyik biztonságos módja. Ha a hangja hirtelen olvashatatlanná válik, használja a korábban megadott PIN-kódot. Így, sok szerencsét! : D


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found