így készíthet saját RPG játékot kódolás nélkül!

Fejlesztő akarsz lenni és létrehozni saját RPG játékodat? Így készíthet saját RPG játékot kódolás nélkül! Biztosan kíváncsi vagy?

Unod már az RPG játékokat? Volt már arra törekvése vagy vágya, hogy saját játékot készítsen, vagy sem? Ha van, de a saját játék létrehozásának szándéka kudarcot vallott, mert nem érzi úgy, hogy rendelkezik megfelelő játéktudással, ne aggódjon.

Ebben a korban, amit nem tudsz megtenni. Az ApkVenue itt ad megoldást, főleg azok számára, akik már unják az RPG játékokat, és át akarnak váltani játékfejlesztővé. Így készíthet saját RPG játékot kódolás nélkül! Biztosan kíváncsi vagy? Nézze meg az alábbi értékeléseket!

  • 5 legjobb Android RPG játék 2017. áprilisra
  • 5 hatékony módja annak, hogy profivá válj RPG-játékok lejátszása során
  • 10 legjobb RPG játék az Androidon, amelyet meg kell próbálnia

Hogyan készítsünk saját RPG játékot kódolás nélkül

Az RPG Maker egy játékmotor-sorozat, amely az egyik legjobb játékfejlesztési tanulási módszer. Képesség nélkül kódolás vagy képeket, létrehozhatja saját RPG-jét a motor által megadott logika alapján. Ha szeretsz kísérletezni, használhatod a kódolási vagy rajzkészségedet, hogy még érdekesebbé tedd a dolgokat.

Ezt a motort utoljára 2012-ben adták ki, és az RPG Maker VX Ace nevet kapta. Bár könnyen használható és nagyon alkalmas kezdőknek, sok veterán RPG Maker felhasználó úgy találja, hogy ez a motor egyszerűbb, mint a sok évvel korábban kiadott RPG Maker XP vagy RPG Maker 2003.

Ebben az RPG Maker MV játékban Windows, Mac, Android, iOS és HTML5 játékokat készíthet böngésző. Ez a motor számos fejlesztést is hoz. Csak mondd térképszerkesztő ami javult, eseményrendszer egyszerűbb, két harci mód elülső vagy oldalsó kilátással, nagyobb felbontással, érintőképernyős és egérvezérlő támogatással, megnövelt max. adatbázis, a térkép három rétegre osztása és sok más funkció.

Az RPG Maker MV szoftver futtatásához a szükséges minimális specifikációk:

  • OS WindowsR 7/8 / 8.1 / 10 (32bit / 64bit) vagy Mac OS X 10.10 vagy újabb
  • Intel Core2 Duo CPU vagy több
  • 2 GB vagy több RAM
  • HDD 2 GB-tal több
  • OpenGLR Graphics
  • 1 280 x 768 vagy több
CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Így néz ki szoftver RPG Maker MV. Láthatunk olyan elemeket, amelyek ismerősek számunkra, mint általában a többi szoftver. A bal alsó sarokban található az altérkép fő térképének listája, amelyet tetszés szerint hozzáadhatunk és szerkeszthetünk.

Aztán a tetején van Csempék hogy elkészítsük saját vizuális térképünket. Újra rajta van Gyorsmenü ilyen például az új (új játék létrehozása), megnyitás, mentés, kivágás, másolás, beillesztés, nagyítás, kicsinyítés, adatbázis, karaktergenerátor stb. és ott a legtetején eszköztár például File, Edit, Mode, Draw, Scale, Tools, Game és Help, amelyek közül a legtöbb be van kapcsolva Gyorsmenü.

Hozzáadhatjuk és szerkeszthetjük játékadatbázisunkat is, amely az RPG játék legalapvetőbb eleme. A szerkesztéstől kezdve Színészek (karakter), Osztályok (Munka) és annak megfelelő paraméterei, szerkesztés Készségek (különleges képességek), amelyeket harc közben használunk, Tételek, Fegyver (Fegyverek), Páncélok (Védelem), Ellenségek (Ellenség), Csapatok (Ellenfél), és így tovább. Az összes adatbázist ilyen módon egyszerűen hozzáadhatjuk és szerkeszthetjük.

És a legjobb az, hogy a Karaktergenerátor lehetővé teszi számunkra, hogy ízlésünknek megfelelően karakteres látványterveket hozzunk létre. Vagy ha tud rajzolni, felveheti és felveheti a saját játékába.

Hogyan? Már tudja, hogyan készítsen saját RPG játékot kódolás nélkül. Szeretne saját RPG játékot készíteni? Kipróbálhatja a verziót próba vagy közvetlenül a hivatalos weboldalon vásárolhatja meg a szoftvert. Az RPG játékok készítésével kapcsolatos további oktatóanyagok megtalálhatók itt: Google vagy folyam Youtube.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found