Az 5 legnehezebb játék, amelyet csak okos emberek játszhatnak, ne játsszon!

Semmi sem hasonlítható ahhoz az elégedettséghez, amely meglehetősen kihívást jelentő problémára ad megoldást. Ebben az esetben a legtöbb fejlesztő mindig normál nehézségi szintû rejtvényeket készít, ahol a hétköznapi játékosok még mindig találnak megoldásokat.

Semmi sem hasonlítható ahhoz az elégedettséghez, amely meglehetősen kihívást jelentő problémára ad megoldást. Ebben az esetben a legtöbb fejlesztő mindig normál nehézségi szintû rejtvényeket készít, ahol a hétköznapi játékosok még mindig találnak megoldásokat. Nem ritka azonban, hogy egyes játékok kifejezetten az átlag feletti agyi képességekkel rendelkező játékosok számára készülnek.

Miért? Mivel ezek a játékok szuper nehéz rejtvényeket kínálnak, amelyek garantáltan elrabolják annak agyát, aki játszik. Kíváncsiság helyett csak nézze meg a cikket Az 5 legnehezebb játék, amelyet csak okos emberek játszhatnak.

  • Az öt legnehezebb dolog megölni a videojátékokban
  • 7 világrekord a legőrültebb és legnehezebben megdönthető játékokról
  • 7 legjobb játék azoknak, akik utálják a játékot

Az 5 legnehezebb videojáték, amelyet csak okos emberek játszhatnak

1. SpaceChem

A Zachtronics Industries által kifejlesztett SpaceChem egy kirakós játék, ahol a játékosok átveszik az ember szerepét Reaktormérnök aki a SpaceChemnél dolgozik. A játék fő célja kifinomult gyárak építése, amelyek értékes vegyi termékeket állítanak elő. Elég könnyen hangzik, de ebben a játékban minden lebomlik molekuláris skála, ahol a legkisebb téves számítás is tönkreteheti az egész játékos munkáját. Eközben a mű visszaküldése sok időt igényel.

2. A Talos-elv

A Portalhoz hasonlóan a The Talos Princip egy elbeszélésen alapuló kirakós játék, amely megköveteli a játékosoktól, hogy különféle meglehetősen bonyolult rejtvények útján járjanak el. Kezdetben a megadott rejtvények nagyon könnyűnek fogják érezni magukat, de a játék előrehaladtával a feladványok bonyolultabbá válnak. Valójában egyes rejtvények nehézségi fokúak ésszerűségen túl hogy a még hétköznapi játékosok összezavarodjanak és stresszesek legyenek. Az összes rendelkezésre álló rejtvény mellett a The Talos Principle csak azoknak a játékosoknak ajánlott, akik igazán értenek hozzá fizika és matematika.

3. Kerbal űrprogram

A rakétákkal vagy a világűrrel kapcsolatos tudományt mindig is olyannak tekintették, amelyet csak nagyon intelligens emberek érthetnek meg. Nos, a Kerbal Űrprogram nagyon bonyolult szintre emeli a tudományos témákat, amelyekre a játékosoknak szükségük van épít egy űrhajót amely az űrbe indításkor nem robban fel. Ennek a játéknak a nehézsége a sík egyes elemeinek részleteiből fakad, amelyek feltárása és megértése hosszú időt vesz igénybe. Órákig tartott az egyes alkatrészek átvizsgálása és megfelelő elrendezése. Annak ellenére, hogy nehéznek tűnik, a játék előrehaladtával ez a játék érdekes lesz, mert kíváncsiságot kelt.

4. Hacknet

A Hacknet egy szimulációs játék hackelés terminál alapú, ahol minden hackelési módszer alapul eredeti hackelés módja a való életben. A játékmenet nagy része közös kódokat tartalmaz, míg másokat a játékosnak magának kell megtudnia. Az ilyen következmények teszik a Hacknetet a legokosabb játékok közé. A rendszer elérése és az információk megváltoztatása csak néhány a játék kínálatából. Végül a Hacknet vált a legreálisabb hacker szimulációs játékká, amelyet nemcsak szórakoztató játék, hanem mindenki számára hasznos is, aki játszik.

5. Beszélj tovább, és senki sem robban fel

A Beszélj tovább és senki sem robbant fel kirakós játék multiplayer ahol az egyik játékos csapdába esett a szobában, valamint időbomba ezt meg kell szelídíteni. Eközben a többi játékos feladata, hogy utasításokat közvetítsen csapdába esett játékosoknak arról, hogyan kell hatástalanítani a bombát a kézikönyv segítségével. A játékot még nehezebbé teszi, hogy minden játékos nem látja egymás helyzetét, tehát verbális kommunikáció legyen a legjobb módszer. Maga a bombamechanika sem ilyen bonyolult. Amit a játék során figyelembe kell venni, az csak egy, nevezetesen az, hogy az egyes játékosok hogyan tudnak megfelelően koncentrálni az együttműködés szervezettségére.

Ez volt az információ a legnehezebb játékokról, amelyeket csak játszani lehet okos emberek. Ha elég okosnak érzi magát és rendkívüli logikai érveléssel rendelkezik, akkor nem árt kipróbálnia a fenti játékok közül néhányat. Hasznos lehet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found