9 jól ismert játék, amely mikrotranzakciós rendszert használ

9 híres játék mikrotranzakciós rendszerek használatával

Utóbbi időben mikrotranzakció minden játékos beszélgetési témájává vált, mind a való világban, mind az interneten. Ezt az egyik által kiadott játék okozta Electronic Arts, mert benne van mikrotranzakció ami a játékosok szerint felháborító. Igen, a játék az Star Wars Battlefront 2.

Amiről azonban ezúttal beszélünk, nem az EA játéka. Ezúttal az ApkVenue tájékoztatást ad a rendszert használó más játékokról. Ezek a játékok nemcsak az EA-tól származnak, hanem több is van fejlesztő és kiadó Egyéb. És természetesen nem az összes alábbi játék használható mikrotranzakció ami nem egészséges.

Azoknak, akik nem tudják, mikrotranzakció egy játékon belüli rendszer, ahol a játékosok valódi pénz felhasználásával vásárolhatnak tárgyakat. Alapvetően ez a rendszer tulajdonképpen opcionális, de idővel kötelezővé válik a játékban. Minden további nélkül itt van 9 játék, amely a rendszert használja mikrotranzakció.

  • 7 legjobb játék keresőmotor a szuper játékok megtalálásához
  • 5 játék, amelyet a játékosok a legjobban utálnak, te is közéjük tartozol?
  • 3 ok Az igaz játékosoknak KELL próbálniuk a japán RPG játékokat

9 híres játék mikrotranzakciós rendszerek használatával

1. Assassin's Creed eredete

Az egyik híres játék a Ubisoft, Az Assassin's Creed eredete kiderül, hogy rendelkezik ezzel a rendszerrel. Ebben a játékban a játékosok különféle tárgyakat vásárolhatnak, például fegyvereket, kiegészítőket, képesség, és mások. De itt, mikrotranzakcióteljesen nem feltűnő sztori játékát, és ez valóban az mikrotranzakció ami egészségesnek mondható.

2. Mortal Kombat X

Brutálisabb akar lenni, sok karakter és jelmez Mortal Kombat X? Ezután a játékosoknak meg kell látogatniuk Kripta, majd törje meg a létező kőszobrokat, és a játékos véletlenszerű díjat kap. Mivel a nyeremények véletlenszerűek, nem mindig jók. Ebből kifolyólag, NetherRealm Studios mint fejlesztő magában foglalja az egyes termékek Krypt-től történő megvásárlásának lehetőségét.

3. Holt tér 3

Harc Holttér nagyban támaszkodik különféle egyedi fegyverek használatára támadásra és pusztításra Nekromorfok. A játékosok kombinálva gyűjthetik ezeket a fegyvereket az egyes alkatrészekben, így új, erősebb fegyver jön létre. A probléma azonban az, hogy javarészt forráshátul van bezárva mikrotranzakció. Ez nagyon sajnálatos, ahol valami, ami valóban egyszerű és egyszerű, még bonyolultnak is tűnik.

4. Star Wars Battlefront 2

Ez a játék csúcspontja a szerte a világon élő játékosok haragjának. Nem csak azok közül, akik kedvelik Csillagok háborúja természetesen, de mindenki kritizálta az EA-t is. A játékosok szerint az EA felháborító volt. Mikrotranzakciónagyon tisztán néz ki és úgy néz ki fizetni a győzelemért, ahol kinek van pénze, felülmúlja a játékot.

5. FIFA sorozat

Ez az egyik olyan focimeccs, amelynek neve mindenütt nagyon jól ismert. Igen, FIFA, az EA tulajdonában lévő futballszimulációs játék, amelynek természetesen van mikrotranzakció benne. Mikrotranzakciónevű játékmódban van FUT (Fifa Ultimate Team), ahol a játékosok vásárolhatnak pontokat valódi pénzzel. Pontok fel lehet nyitni csomag amelynek tartalma továbbra is a szerencsére támaszkodik.

6. Call of Duty: 2. világháború

Az egyik játék a Aktiválás, Call of Duty: 2. világháború úgy tűnik, hogy szeretné követni az EA által tetteket. Ezen a játékon keresztül kiderül, hogy az Activition a rendszert is helyre hozza mikrotranzakció "Call of Duty Points" névvel. Pontok ezt használhatják a játékosok a vásárláshoz a kínálat csökkenése mind többjátékos, mind zombi játékmódban, valódi pénzzel.

7. Candy Crush

Cukorka törő az egyik játék kirakós játék eddigi legjobb. Azok számára azonban, akik nem tudják, ebben a játékban a játékosok csak keveset kapnak él vagy naponta él annak lejátszása érdekében. Miután ez az élet elfogyott, a játékos megvárhatja az élet újratöltését, ill fizessen érte, hogy újra játszhasson. A legtöbb ember türelmetlennek tűnik, és csak azért fizet, mert folytatja a játékot.

8. Team Fortress 2

A játékban Team Fortress 2, a játékosok valódi pénzből vásárolhatnak kulcsot. Ezzel a kulccsal különféle tartalmú ládák nyithatók meg, például fegyverek, kiegészítők és mások. Ezenkívül a játékosok manuálisan is kaphatnak tárgyakat, de a szükséges idő viszonylag hosszú. Ebben az esetben kiderül, hogy játékokról van szó szabadon játszani is többféle módon lehet pénzt saját maga.

9. Hősök és tábornokok

Talán keveset lehet tudni mikrotranzakció a PUBG-hoz hasonló játékban. Amikor egy új katona belép a játékos laktanyájába, automatikusan nevet kap. Mi történik azonban akkor, ha a játékos meg akarja változtatni? Jól, a váltáshoz a játékosnak valódi pénzzel kell fizetnie. Nos, ez az, ami miatt a játékosok zavartnak érzik magukat fejlesztő mellékel mikrotranzakció valamin, ami valójában nagyon triviális.

Tehát ezek olyan játékok, amelyeknek van rendszere mikrotranzakció benne. Egy ilyen rendszer nem teljesen téves, de nagyon sajnálatos mikrotranzakció most már messze van a valódi definíciótól.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found