6 legjobb android fájlkezelő alkalmazás 2016-ban

Ha unatkozik, és át akar váltani a legújabb, vonzó fájlkezelő alkalmazásra, a legújabb funkciókkal, íme a JalanTikus 6 legjobb Android File Manager Applications 2016 verziója.

Tudod? Mi az a fájlkezelő egy Android okostelefonon? A fájlkezelő egy olyan alkalmazás, amelyet az Android okostelefon-felhasználók gyakran használnak, és amely hasznos az Android fájljainak kezeléséhez. Ezért ez a kezelő alkalmazás nagyon fontos az Android okostelefon számára.

Nem csoda, hogy minden androidos okostelefon-termékhez tartozik egy alapértelmezett fájlkezelő alkalmazás. Ha unatkozik, és át akar váltani a legújabb, vonzó fájlkezelő alkalmazásra, a legújabb funkciókkal, íme a JalanTikus 6 legjobb Android File Manager Applications 2016 verziója.

  • MiXplorer, nem csak egy közönséges fájlkezelő!
  • Ez a legjobb fájlkezelő alkalmazás az Android telefonokhoz
  • 10 legjobb alkalmazás fájlok átvitelére Android nélkül Bluetooth nélkül

6 legjobb Android fájlkezelő alkalmazás 2016

1. ES File Explorer és File Manager

ES File Explorer és File Manager a legnépszerűbb fájlkezelő alkalmazásunk Globális jég val vel értékelés 4,5 és 100 millió okostelefon-felhasználó tölti le az alkalmazást. Az ES File Explorer és a File Manager alkalmazás, mint a legjobb fájlkezelő alkalmazás, olyan főbb jellemzőkkel is rendelkezik, mint a multifunkcionalitás, a szupergyors fájlátvitel, kibonthatja a Zip, RAR, Tar, Tar.gz, Tgz, Tar.bz2 és Tbz fájlokat, amelyek megkönnyítheti az Ön számára.

Alkalmazások termelékenysége ES APP Group LETÖLTÉS

2. Fájlkezelő (fájlátvitel)

A legnépszerűbb fájlkezelő alkalmazás Fájlkezelő (fájlátvitel) mesterséges fejlesztés Cheetah Mobile val vel értékelés 4,4 és 50 millió okostelefon-felhasználó töltötte le az alkalmazást. Nem alacsonyabb a többi legjobb fájlkezelő alkalmazásnál, ez a Cheetah Mobile által készített alkalmazás teljes funkciókat kínál, beleértve a 3 kereskedelmi ikon készletét 80 + különböző fájltípushoz, eszköztárakhoz és menüelemekhez; több képernyőfelbontás támogatása; 28 nyelv támogatja; lista és rács nézetek a fájlok kezeléséhez; összenyomás és kivonat tartó; és sokan mások. Azok számára, akik szeretnék a Chetah Mobile Fájlkezelőjének ingyenes verzióját használni, kérjük, töltse le a Fájlkezelőt a Google Play Áruházból.

3. Astro File Manager

Astro File Manager a rendelkezésre álló legjobb és legnépszerűbb fájlkezelő alkalmazás Metago val vel értékelés 4,3 és 50 millió okostelefon-felhasználó tölti le az alkalmazást. Ez az Astro File manager alkalmazás nem vonzó funkcióval rendelkezik ezzel az alkalmazással, fájlokat tudunk gyorsan átvinni, fájlokat továbbítani.biztonsági mentés fájlokat, és az alkalmazás 13 nyelvet támogat, többek között: angol, francia, spanyol, olasz, német, japán, arab, hindi, koreai, hagyományos kínai, egyszerűsített kínai, orosz és portugál. Alkalmazások termelékenysége Metago LETÖLTÉS

4. File Commander-fájlkezelő

Ez az ingyenes Android fájlkezelő alkalmazás készült MobiSystems val vel értékelés 4,2 és 50 millió okostelefon-felhasználó tölti le. Alkalmazás File Commander-fájlkezelő vannak jellemzői szuper sima és támogatás Android 6-os verzió Marshmallow funkciókkal Belépés kényeztesse a felhasználókat, hogy működjenek úgy, mint a fájlok elrejtése és a felhasználók titkosítása. Alkalmazások Termelékenység Mobil rendszerek LETÖLTÉS

5. Fájlkezelő

Fájl kezelő ez mesterséges fejlődésZenUI, ASUS Computer Inc. val vel értékelés 10 millió okostelefon-felhasználó közül 4,6 tölti le az alkalmazást. Ez a legjobb fájlkezelő alkalmazás rendelkezik felhasználói felület funkciókkal, és főbb jellemzői az intelligens és rövid fájlkeresések, kategóriák szerinti keresés, hogy könnyedén megkereshesse fájlokat ebben az alkalmazásban, és még sok más.

Töltse le a Fájlkezelő alkalmazást itt

6. X-plore File Manager

Végül a Lonely Cat Games. X-plore File Manager val vel értékelés 4,5 és 5 millió okostelefon-felhasználó tölti le. Ez az alkalmazás egy kicsit egyedibb, mert ez az alkalmazás könnyen csúsztathat jobbra és balra, amikor fájlokat másol és mozgat könnyedén. Termelékenységi alkalmazások A legnépszerűbb ingyenes játékok. LETÖLTÉS

Ez az A legjobb Android fájlkezelő alkalmazás 2016-ból fejlett funkciókkal. Ossza meg Ez a cikk arról szól, hogy barátai és családtagjai tudják, hogy van egy fájlkezelő alkalmazás az Android okostelefonokon, amely jó és érdekes.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found