hogyan lehet feltörni a DNS-t, hogy az internet még gyorsabb legyen!

Bosszantó lehet, ha lassú az internet egy laptopon? Ezért a JalanTikus lehetőséget nyújt a DNS feltörésére, hogy felgyorsítsa az Ön által használt internetkapcsolatot.

Az internet vált fő követelményt. Ha az internet lassú vagy nem csatlakozik, a termelékenység zavart szenved. Különösen, ha a munkád teljes mértékben az internet függvénye.

Annak érdekében, hogy az interneten végzett munka vagy játékmenet kényelmesebb legyen, nagyon fontos a gyors internetes hálózat. Ezért JalanTikus megadja a módját csapkod DNS az Ön által használt internetkapcsolat felgyorsításához.

  • Pszt, itt vannak a titkos trükkök a számítógép teljesítményének akár 150% -os felgyorsítására!
  • Ping elmagyarázta, ez teszi az internetet stabilá!

A DNS szerepe az internetkapcsolatokban

A lassú internet nem mindig az internethálózat-szolgáltató hibája. Ennek oka lehet, hogy rossz DNS-t adott meg a használt hálózaton. Hogy-hogy? A probléma az, hogy a DNS szerepet játszik abban, hogy az IP-címet tartománycímekké változtassa, és fordítva.

Hogyan lehet feltörni a DNS-t az internet felgyorsításához

Az internet felgyorsítása a csapkod DNS, a következő lépéseket teheti:

  • Nyissa meg a menüt Beállítások - Vezérlőpult - Hálózat és Internet számítógépén vagy laptopján.
  • Ezután válassza ki Hálózati és megosztási központ, majd kattintson a lehetőségekre Az adapter beállításainak módosítása.
  • Kattintson a jobb gombbal a használt hálózat nevére, és válassza ki Tulajdonságok.
  • Válassza a menüt Internet Protocol 4-es verzió (TCP / IPv4), majd kattintson a gombra Tulajdonságok. Töltse ki a számokat Előnyben részesített DNS-kiszolgáló 208.67.222.222 és Alternatív DNS-kiszolgáló 208.67.220.220.
  • Ha végzett, lépjen a menübe Internet Protocol 6. verzió (TCP / IPv6) majd töltse ki Előnyben részesített DNS-kiszolgáló: 2620: 0: ccc :: 2 és Alternatív DNS-kiszolgáló: 2620: 0: ccd :: 2.

Az összes beállítás elvégzése után garantáltan gyorsabb lesz az internetkapcsolat a számítógépen vagy a laptopon. Csak ezután tölthet le bármit és játszhat bármilyen online játékot gond nélkül!

Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found