kvóta mentése, így streamelhetsz zenét a youtube-ról mp3-ra!

Szeretne zenét hallgatni a YouTube-on, de gyakran elvonja a figyelmét, mert el kell játszania a videót? A JalanTikus egy módja annak, hogy zenét hallgasson a YouTube-ról a videó lejátszása nélkül.

A YouTube-ot a felhasználók széles körben használják sok zenéjük megosztására. Valaki elkészítette borító mások dalait, vannak olyanok is, akik megosztják eredeti zenei videóikat.

Tekintettel a nagy és teljes zenei választékra a YouTube-on, sok felhasználó inkább zenét hallgat a YouTube-on, mint más zenelejátszó alkalmazásokon keresztül. Annak érdekében, hogy még optimálisabb legyen, játsszunk zenét a YouTube-ról a háttérben MP3-ként!

  • Hogyan lehet zenét hallgatni a YouTube-on a videó lejátszása nélkül
  • Pszt, itt vannak a tiltott kulcsszavak a YouTube-on!
  • Ez havonta Raditya Dika fizetése a Youtube-tól

Hogyan lehet zenét lejátszani a YouTube-ról a háttérben

Van, amikor a menő dalok nem a Spotify-on vagy a JOOX-on vannak, hanem a YouTube-on. Ha kevesebb kvótával akarsz zenét hallgatni a YouTube-on, streameljünk zenét a YouTube-on MP3 formátumban! Így később később a YouTube-on is lejátszhat zenét háttér.

Y Music, a YouTube Music Player alkalmazás!

Az alkalmazástól eltérően folyam olyan népszerű zene, mint a Spotify és a JOOX, a YouTube-on új dalok eredményeit találhatja meg borító kreatív zenészek könnyedén. Ennélfogva, hogy képes legyen zenét lejátszani a YouTube-ról a háttérkérem letöltés APK Y Music.

Garent Games Video & Audio Apps LETÖLTÉS
  • Alkalmazás után Y zene telepítve van, kérjük, azonnal nyissa meg az alkalmazást. Csak válassza az Ugrás lehetőséget ha nem szeretné megnézni a használati útmutatót.
  • Ha bent van, azonnal lenyűgöz felület A Y zene egyszerű és könnyen érthető. Tehát annak ellenére, hogy először használja, azonnal tudja, mit kell tennie.
  • A fülön Keresés az interneten, megkeresheti, hogy melyik dalt szeretné hallgatni. Mivel a YouTube-hoz van integrálva, a keresési eredmények a YouTube-on alapulnak. Közvetlenül lejátszhatja a megjelenített zenét a videó lejátszása nélkül.
  • Nem csak zenélni folyam, a meglévő zenéket is letöltheti.
  • Ha a YouTube-ról zenét játszik le az Y Music segítségével, akkor továbbra is zökkenőmentesen használhat más alkalmazásokat. Tehát nyugodjon meg, ha beérkező értesítés érkezik, vagy szeretné frissítés a közösségi médiában a YouTube-ról hallgatott zene továbbra is futni fog háttér.

Hogy, izgalmas, igaz? Nem csak a YouTube-ról származó zeneszámok lejátszására használható Android háttérrel, Y zene MP3 fájlok letöltésére is használható a YouTube-ról. Tehát több kvótát spórol meg. Hűvös, igaz?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found