hogyan lehet egy történetet várni 30 másodpercnél tovább, hatalmas!

Hogyan készítsünk WA-történetet 30 másodpercnél tovább root alkalmazás nélkül? Kipróbálhatja, csak egy videoszerkesztő alkalmazással felfegyverkezve. Nézze meg itt a részleteket!

Jellemzők sztori A WhatsApp (WA) nem használható 30 másodpercnél hosszabb állapot létrehozására. Ne aggódjon, ezúttal az ApkVenue elmagyarázza a trükköt, vagy annak elkészítésének módját sztori A WA több mint 30 másodperc az Ön számára.

Nem kell félni a korlátozott videóhossztól Ossza meg. Ezúttal az ApkVenue mondja el hogyan lehet elkészíteni sztori WA több mint 30 másodperc alkalmazás nélkül gyökér. Csak egy videoszerkesztő alkalmazással felfegyverkezve.

Ez a módszer alkalmazható más csevegőalkalmazásokra is, amelyek többnyire bizonyos időtartam-korlátozásokat írnak elő sztori vagy feltöltött állapot.

Ha kíváncsi, hogyan bemutató ezt meg kell tenni, a teljes módszert az ApkVenue alább összeállított cikkében láthatja.

Hogyan lehet a WhatsApp állapotát több mint 30 másodperc gyökér nélkül

Jellemzők sztori a különféle alkalmazásokban elérhetőek (ideértve a WA státuszt is) korlátozzák a megosztható fotók és videók időtartamát.

Maga a WhatsApp csak azt engedélyezi felhasználóinak, hogy legfeljebb 30 másodperces állapotú videókat töltsenek fel. Ne aggódjon, megoldhatja egy videószerkesztő alkalmazás segítségével.

Nincs többé gond a gyökér Android mobiltelefon alkalmazás használatával. Mivel elegendő a következő Video2Me alkalmazás használata, a WA-on 30 másodpercnél hosszabb videókat oszthat meg.

30 másodpercnél hosszabb WA-történet létrehozása

Ez a Video2Me nevű videoszerkesztő alkalmazás hosszú videókat alakít át GIF formátumba. Ezt az alkalmazást itt töltheti le: link következő:

Alkalmazások letöltése

Ha kíváncsi, hogyan kell csinálni, olvassa el az alábbi lépéseket. Figyelj a végére, igen!

  1. Nyissa meg a Video2me alkalmazást, majd válassza a lehetőséget Video2Gif a kezdőképernyőn elérhető menüben.
  1. Válassza ki a kívánt videót Ossza meg a WhatsApp állapotán keresztül. Ne felejtsen el 30 másodpercnél hosszabb videókat választani.
  1. A videót GIF formátumba konvertáljuk. Korábban állítsa be először a videó mely részét szeretné megosztani, a videó sebességét, hogy hozzáadjon bizonyos effektusokat, például fordított vagy bumeráng.
  • Ha igen, válassza a lehetőséget pipa ikonra a videó feldolgozásához.
  1. A videót feldolgozzuk és GIF formátumba konvertáljuk.
  • Várjon néhány percet, amíg a videó GIF formátumba történő konvertálása befejeződik, majd a GIF formátumú videó készen áll a megosztásra.
  1. Nyissa meg a WhatsApp alkalmazást, majd lépjen a szolgáltatáshoz Állapot. Add hozzá a 30 másodpercnél hosszabb videókat, amelyeket korábban a Video2me alkalmazással szerkesztettek.
  1. Töltse fel a videót, és tekintse meg az eredményeket. A 30 másodpercnél hosszabb videókat barátaid most megnézhetik a WhatsApp állapota révén.

Ez az hogyan lehet WA-történetet készíteni 30 másodpercnél tovább természetesen anélkül, hogy gyökereznie kellene okostelefon Az Ön Androidja.

Most már szabadon megoszthatja szórakoztató videóit a barátaival WhatsApp menjen át az állapotjellemzőn anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy időtartama korlátozott. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Ilham Fariq Maulana.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found