egyszerű streaming játékok Facebook-on keresztül az Obs!

Az akarsz lenni élő közvetítő játék Facebookon?

Ha igen, akkor harmadik féltől származó szoftverre van szükséged az élő közvetítéshez. Az egyik az Nyissa meg a Műsorszolgáltató szoftvert vagy OBS.

Az OBS alkalmazás használata is elég egyszerű, banda, csak követned kell hogyan lehet élőben közvetíteni a Facebookon az OBS segítségével a következő Jakából, ezt nézd meg!

Streaming játékok élő közvetítése a Facebookon az OBS használatával

Az Open Broadcaster Software vagy az OBS a Facebook Live szolgáltatáshoz kapcsolódó élő közvetítések egyik támogató szoftvere.

Az OBS-t először 2012-ben adta ki az OBS Project, ez az alkalmazás támogatja a Windows 7, a macOS 10.11 és a Linux rendszert.

Ez az alkalmazás ingyenesen letölthető és könnyen használható, sőt teljes funkciókkal rendelkezik minden élő közvetítéshez. Az alábbiakban ingyen beszerezheti.

Apps Produktivitás OBS Projekt LETÖLTÉS

Győződjön meg róla, hogy már rendelkezik saját fiókkal vagy egy rajongói oldal a Facebookon, azon a fiókon keresztül osztja meg az élő közvetítést.

Ön is hivatalos játék streamerré válhat a Facebookon, bandán, a Facebook hívja Hivatalos Facebook Gaming Creator.

Konkrétan a Facebook Gaming, Neked muszáj élő adás keresztül rajongói oldala te Facebookon. Gyerünk, lásd a következő módszert.

Az OBS használata az élő közvetítéshez a Facebookon

Az OBS alkalmazás használata viszonylag egyszerűbb, mint az alkalmazás adás Egyéb. Az OBS is könnyebben használható, így azok, akiknek PC-je kevésbé hatékony specifikációkkal rendelkezik, továbbra is használhatják ezt az alkalmazást.

Ne felejtsen el megnyitni egy Facebook-fiókot vagy rajongói oldal A Facebookmu PC-böngészőn, valamint az OBS alkalmazás. Ezután kövesse az alábbi útmutatót, banda, és kövesse az egyes lépéseket:

1. lépés - Kattintson a Live Video elemre a Facebook-fiókon, vagy Rajongói oldal A Facebookod

  • Bármely böngészőben nyissa meg Facebook-ját, lépjen a személyes profiloldalára vagy rajongói oldal Ön. Azután, kattintson az Élő videó elemre az alábbiak szerint.

2. lépés - Enter Streamkulcs az OBS-nek

  • Válassza a Csatlakozás lehetőséget akkor a képernyő tetején másolja a kódot a Stream kulcs oszlopba
  • Nyissa meg az OBS alkalmazást, kattintson a Beállítások elemre a képernyő jobb alsó sarkában található menüben.
  • A Beállítások oldalon válasszon egy oszlopot Folyam a képernyő bal oldalán. Azután, illessze be a kódot a Streamkulcs mezőbe, győződjön meg róla szolgáltatási oszlop kitöltve Facebook Live. Miután minden rendben van, válassza az OK lehetőséget.
  • Most össze van kapcsolva az OBS és a Facebook, banda!

3. lépés - Belépés a megjelenítendő játékmédiába

  • Most ki kell töltenie a megjelenő játék médiáját. Tovább a Források oszlop, emblémán keresztül adhat hozzá néhány adathordozót +

  • válassza Game Capture hogy előhozd a játékablakodat "Specifikus ablak rögzítése" mód, majd válassza ki azt a játékot, amelyet az ApkVenue megjelenít a képernyőn.

4. lépés - Webkamera adathordozójának behelyezése

  • Kattintson a szimbólumra + tovább oszlop Források

  • Kattintson a gombra Videofelvevő eszköz és válassza ki a használt webkamera eszközt tovább „Eszköz” oszlop

5. lépés - Előkészítés élőadás

  • Ha minden kész és teljes, akkor megteheti kattintson a Streaming indítása gombra a képernyő jobb alsó sarkában
  • A Facebook automatikusan megjeleníti, hogy mi van előnézet az OBS alkalmazás képernyőn.

6. lépés - töltse ki az információkat Élő adás Facebookon

  • Végül töltse ki az élő közvetítés adatait az oszlopban Videójátékok játékinformációkhoz, amelyeket játszani fogsz, Cím a címért élő adás-Te, és így tovább

  • Mert Facebook Gaming, győződjön meg róla, hogy megtette-e Élő adás ban ben játékrajongói oldal te, igen.

7. lépés - Az első lépések Élő adás

  • kattintson az Élő közvetítés gombra kezdeni élőadás Ön. Boldog streaming, banda!

Legyen Facebook Gaming Creator

Facebook Gaming Creator a streamelők beceneve a Facebookon. Ha csatlakozol a Facebook Gaming Creatorhoz, havonta fizethetsz.

Tehát azok számára, akik komolyan gondolják, hogy profi streamerré válnak, tegyék ezt a lehetőséget nyereséges vállalkozássá.

Elkezdhet regisztrálni Facebook Gaming Creator néven. A regisztráció lépései egyszerűek, ezeket az egyszerű lépéseket követheti:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Győződjön meg róla, hogy ismeri a Facebook Gaming streaming feltételeit is, igen, ne hagyja, hogy megsértse a meglévő rendelkezéseket, és ne váljon híressé.

Így lehet élőben közvetíteni a Facebookon az OBS segítségével, ez nagyon egyszerű, ugye, hogyan. Most már szabadon élhet a maximális funkciókkal!

Ha kérdése vagy véleménye van az OBS használatáról, írhatja azokat a megjegyzés oszlopba. Találkozunk a következő cikkben, banda!

Olvassa el a cikkeket is játék streaming vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found