6 legjobb kémalkalmazás androidon, hogy kémkedjen az összetörések ellen

Most a Play Áruházban sokféle alkalmazást találhatunk, amelyek sokféle funkcióval rendelkeznek. Köztük van egy kém alkalmazás is.

Mostantól A Play Áruház sokféle alkalmazást találhatunk, amelyek funkciójuk szerint változnak. Közülük néhány is létezik kém alkalmazás.

A kémalkalmazások segítségével nyomon lehet követni valami fontos dolgot, akár egy nyomozót is. Nos, ezúttal az ApkVenue állított össze 6 alkalmazás kém legjobb az Android-on, hogy kémkedjen egy összetörés ellen. Nézze meg az alábbi értékeléseket.

  • Ne próbáld! Ez 9 professzionális kém stílusú okostelefon-trükk
  • A legfejlettebb futurisztikus kémmodulok közül 6 elérhető a való világban!
  • 14 „csúcstechnológiás” eszköz, amelyet a kémek a modern technológia létezése előtt használtak

A 6 legjobb kémalkalmazás, amelyet Android-telefonjára telepíthet

1. Spy Camera OS

Fotó forrás: Forrás: Viral Tech

Ez az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy titokban fényképezzenek a mobiltelefon kameráján keresztül. Spy Camera OS felbontás nélkül készíti el a fényképet felület kamera, elnémítja a hangot, és szintén vaku. Ez az alkalmazás azok számára alkalmas, akik meg akarnak kémkedni egy szeretővel, akit kapcsolat gyanújával gyanúsítanak.

2. Fülkém

Ez egy nagyszerű alkalmazás még suttogás rögzítésére is. Val vel Fülkém elhelyezheti a mobiltelefont egy szobában, és figyelemmel kíséri fülhallgató bluetooth egy másik szobából. A lejátszott hang nagyon tisztán és tisztán is rögzíthető.

3. Ip Cam Viewer

Ez a fantasztikus alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen és egyszerűen megtekinthessék és vezérelhessék az IP kamerákat, a DVR-ket, a videofelvevőket, a forgalmi webkamerákat, a CCTV-t vagy a számítógépes webkamerákat Android-eszköz használatával távoli. Értesítést is kap a készülék mozgásának észleléséről. Ip Cam Viewer automatikusan rögzíti a mozgás észlelését is.

4. Automatikus hívásrögzítő

Fotó forrás: Forrás: A Google Play

Gyanús telefonbeszélgetést szeretne rögzíteni? Te tudod használni Automatikus hívásrögzítő. Ez az alkalmazás automatikusan elindul minden alkalommal, amikor telefonhívást kezdeményez vagy fogad. Az automatikus hívásrögzítő megteszi rögzítse az összes beszélgetést, amelyet a mobiltelefonon végeztek.

5. Figyelje a hívás sms helyét

Fotó forrás: Forrás: Viral Tech

Ezután következik egy jó kémalkalmazás az SMS-ek, fényképek, hely- és híváslisták megfigyelésére. Figyelje a hívás sms helyét meghatározza az eszköz helyét keresztül célzott Weboldal még akkor is, ha a céleszköz GPS-je le van tiltva.

6. HiddenEye

Fotó forrás: Forrás: A Google Play

Mindig is szerette volna tudni, hogy ki próbálja használni a telefonját, amikor éppen nem tartja, vagy amikor éppen nem tartózkodik? Lehet, hogy barátai vagy családtagjai megpróbálták kinyitni a mobilját. Jól, HiddenEye segít a problémán! Ez az alkalmazás lehetővé teszi az elülső kamerát okostelefona te titokban fotózni olyan embereket, akik megpróbálják használni a telefont.

Ez az 6 alkalmazás kém legjobb az Android-on, hogy kémkedjen egy összetörés ellen. Szóval melyik a leghasznosabb az Ön számára? Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found