5 módszer az okostelefon memóriájának ingyenes növelésére

Azok számára, akik szeretnek nagy és nagy fájlokat tárolni, de az okostelefon memóriája nem elegendő. Így növelheti az okostelefon memóriáját ingyen ...

Mivel egyre több okos alkalmazás és játék található okostelefonok számára, belső memória még egy 32 GB-os okostelefon is kevésbé érzi magát. Különösen, ha nagyon szeret fényképezni és videókat menteni.

Valójában azok, akik szeretnek fényképezni vagy videókat menteni, megfelelőbbek lesznek, ha 64 vagy 128 GB belső memóriával ellátott okostelefont vásárolnak. De drágák. Ezért a JalanTikus tippeket ad, illetve hogyan növelheti az okostelefon memóriáját ingyen.

  • A belső memória bővítése alacsony kategóriájú okostelefonokhoz
  • Megtelt a memória? Így tárolhatja a 16 GB-os iPhone belső memóriát
  • Teljes Android memóriamegoldás annak ellenére, hogy nem telepít sok alkalmazást

Hogyan növelhető az okostelefon memóriája

Jelenleg a 8-256 GB belső memóriával rendelkező okostelefonok állnak rendelkezésre a piacon, mint pl iPhone X vagy Xiaomi Mi Mix 2. De az ára nagyon drága. Ahelyett, hogy drága, nagy belső memóriával rendelkező okostelefonokat vásárolna, jobb, ha a következő módszerekkel próbálkozik az okostelefon memória hozzáadásával:

1. Használja az Adoptable Storage Feature alkalmazást

Az egyik legkiválóbb funkció Android Marshmallow van Elfogadható tárhely. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a külső memóriát vagy a memóriakártyát belső memóriaként kezelje.

Fotó forrása: Fotó: AndroidCentral

A korábbi Android verzióktól eltérően a külső memóriát belső memóriává változtathatja az Android Marshmallow alkalmazásban gyökér. Az okostelefon belső memóriája csak a külső memóriával bővül.

2. Google Fotók

Mivel Ön a legjobb szelfi okostelefonnal rendelkezik, természetes, hogy nagyon tetszik szelfi; amíg nem veszi észre, hogy az okostelefon memóriája tele van szelfikkel. Ennek kijavításához telepítheti az alkalmazást Google Fotók fotókat menthet a Gmail-fiókjába.

A Google Fotók előnye, hogy fényképeit szabványos formátumban töltheti fel korlátlan. Ne félj tehát elfogyni tárolás. Egyedülálló módon minden fotóját gyorsan és könnyedén betöltheti, anélkül, hogy aggódnia kellene a pazarló kvóta miatt.

A Google Inc. Fotó- és képalkotó alkalmazásai LETÖLTÉS

3. Google Drive

Google Drive 15 GB ingyenes tárhelyet biztosít, amikor először létrehoz egy Gmail-fiókot. Szabadon tárolhat benne fényképeket, dokumentumokat, videókat és dalokat. Számos eszközről is könnyen elérheti.

Irodai alkalmazások és Google Business Tools LETÖLTÉS CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. MEGA

Ha Ön olyan személy, aki gyakran ment el fontos dokumentumokat egy okostelefonra, érdemes használni MEGA. Legfeljebb 50 GB okostelefon memóriát adhat hozzá ingyen! Nos, a MEGA-ban tárolt adatok biztonságban vannak, mivel szigorúan titkosítottak.

Termelékenység Mega Limited Apps LETÖLTÉS

5. OTG vaku

Az okostelefon még nem Marshmallow és lusta kvótát pazarolni biztonsági mentés fotók vagy dokumentumok felhőtároló? A korábban említetteken kívül más módszereket is használhat. Használhatja vaku amely már támogatja az OTG-t és adatokat ment a USB OTG hogy bármikor és bárhol kinyitható legyen. Ennek az OTG vakunak azonban meglehetősen drága az ára tudod álnév nem ingyenes.

Hogyan? Nem könnyű-e memória hozzáadni ezen az okostelefonon? Nem kell tartania attól, hogy az okostelefon belső memóriája elfogy, ha a fenti módszert alkalmazza. Remélhetőleg ez a cikk is barátságosabbá teheti Önt a szolgáltatással felhőtároló Igen!

Fotóforrás: Forrás: Droid-Life


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found