7 legjobb SEGA Android emulátor 2017 decemberében

A SEGA minden idők egyik legjobb retro konzoljaként ismert. A nosztalgia kedvéért íme 7 legjobb SEGA Android emulátor 2017 decemberében, amelyet most meg kell próbálnia.

Ki az a 90-es évek generációja, aki nem ismeri ezt a retro játékkonzolt? SEGA valóban versenytársává váljon Super Nintendo szórakoztató rendszer (SNES) a konzolon keresztül SEGA Genesis. Játszottál már ezen a konzolon? srácok?

A nosztalgiázni vágyók számára úgy tűnik, hogy az Android okostelefonnak köszönhetően könnyebb lesz. Itt játszhatsz régi iskolai játékokat 7 legjobb SEGA Android emulátor 2017 decemberében, amit meg kell próbálnia.

  • 7 legjobb PSP Android emulátor 2017. novemberre
  • 20 legjobb 2021-es Android emulátor PC-hez és laptopokhoz, legkönnyebb!
  • 10 legjobb emulátor játék az Android 2017-hez

7 legjobb SEGA Android emulátor 2017 decemberében

1. AndroGens

Fotó forrása: Fotó: uptodown.com

AndroGens egy bevált teljesítményű Android SEGA emulátor. Támogatás 99,9% az összes SEGA játék kiválóbbá teszi, mint a legtöbb emulátor.

Az által kifejlesztett alkalmazások Tizmo Play Ez már jó ideje elérhető a Google Play Áruházban is. Most szálltam fel frissítés, Magát az AndroGens-t még több is letöltötte 2 milliószorsrácok.

TizmoPlay böngészőalkalmazások LETÖLTÉS

2. Klasszikus fiú (emulátor)

Fotó forrása: Fotó: makeusof.com

Klasszikus fiú nemcsak a SEGA Genesis konzoljátékok játékára használható. Ezen az alkalmazáson PlayStation 1, Nintendo 64, Game Boy Advance és még sok más játékot is játszhat.

A Classic Boy-t maga fejlesztette ki Hordozható Android. Most számos konzol támogatásával természetesen elégedettebb leszel a retro játékok iránti nosztalgiával.

Hordozható Android böngészőalkalmazások LETÖLTÉS

3. Matsu PSX emulátor - Multi Emu

Fotó forrása: Fotó: apk-dl.com

Annak ellenére, hogy a neve PSX Emulator, Matsu szinte az összes régi konzolt is támogatja. Az SNES-től kezdve a GameBoy Advance a SEGA Genesis-ig.

Nem kell aggódnia frissítés amelyek adottak MXE Stúdió mint a Matsu fejlesztője. Az ok amellett, hogy szorgalmas frissítésA jövőben a Matsu támogatja a Nintendo DS konzolt a PlayStation Portable-nél.

Apps Productivity Studio MXE LETÖLTÉS

4. MD.emu

Fotó forrása: Fotó: youtube.com

MD.emu a legjobb SEGA Genesis emulátor lehet az Ön számára. Ez az alkalmazás is nyílt forráskód hogy igényei szerint testre szabható legyen.

Az által kifejlesztett alkalmazások Robert Broglia Támogatja a valóban szükséges funkciókat. Az Android gamepad támogatásától kezdve a belépésig csal tudod. Még izgalmasabb lesz.

Töltse le a Robert Broglia böngészőalkalmazásokat

5. RetroArch

Fotó forrása: Fotó: uptodown.com

RetroArch váljon emulátorrá, amely egyszerre több játékkonzolt támogat. Magának a SEGA konzolnak a segítségével a Master Drive, a Genesis, a SEGA DC, a Game Gear és a 32X programokat egyetlen alkalmazásban játszhatja le.

Ingyenesen letölthető, fejlesztett RetroArch Libretro alapvető jellemzői vannak, például a cheat kódba történő mentés. De néhány beállítást el kell végeznie a RetroArch használata előtt.

Töltse le a Libretro Productivity Apps alkalmazást

6. GENPlusDroid

Fotó forrása: Fotó: crackberry.com

GENPlusDroid egy SEGA Android emulátor, amely szinte minden okostelefonon használható. Ez az alkalmazás támogatja a kezdést Android 2.0 tudod.

Alkalmazás kifejlesztve Halsafar nagyon érdekes vonása van. Használhat Android játékvezérlőt és így tovább. Két emberrel is játszhatsz többjátékos módban.

Halsafar böngészőalkalmazások LETÖLTÉS

7. Retro emulátor

Fotó forrása: Fotó: apk-dl.com

Retro emulátor ajánlat felhasználói felület egyszerű játék, amely maximalizálja a játékélményt. Ez az alkalmazás támogatja az okostelefonok és táblagépek használatát is.

Azok számára, akik csak felidézni szeretnék, kifejlesztették a SEGA emulátort Melword Group ezt érdemes megfontolni. A 16 bites grafika révén természetesen hiányozni fog srácok.

Töltse le a MELWORD GROUP LP böngészőalkalmazásokat

Tehát ezek a 7 legjobb SEGA Android emulátor 2017 decemberében, amelyet ki kell próbálni. Az összes előny mellett természetesen csak ki kell választania, melyik felel meg az Ön igényeinek. Van további ajánlása? Na gyere Ossza meg az alábbi megjegyzések oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is Emulátor vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found