hogyan lehet megrendelni grabbike-ot, grabcar-t és grabfood-t

A Grab megrendelése egyszerű, kövesse a Grab egyszerű megrendelését az ApkVenue oldalon. A legújabb funkciókkal kiegészítve itt!

Még mindig zavart a Grab Bike, Car vagy Food megrendelésével kapcsolatban?

2012 óta Megragad az indonéz állampolgárok kedvelt szállítási és szállítási szolgáltatása lett, különösen a nagyvárosokban. A Grab számos érdekes szolgáltatásban érhető el, amelyek megkönnyítik a mindennapi tevékenységek elvégzését.

Azonban nem mindenki érti a fogási alkalmazás funkció használatát. Te is közéjük tartozol? Ne aggódj, itt Jaka mondja meg neked a lépéseket hogyan kell megragadni a kerékpárt, az autót és az ételt könnyen!

Hogyan lehet megrendelni a Grab alkalmazást egyszerűen

Ha úgy gondolja, hogy nehéz szállítási és szállítási szolgáltatásokat megrendelni a Grab-on keresztül, akkor nem igazán. Csak a Grab alkalmazást kell letöltenie a Google Play Áruház és Apps Store amelyet az alábbi linken keresztül tölthet le, majd hajtsa végre az alábbi lépéseket:

Fogd meg az Androidot

Fogd meg az iOS-t

1. Fogd meg az autót

A Grab alkalmazás első szolgáltatása Fogd meg az autót online taxit bérelni autó formájában a kívánt helyre. A Grab-autó megrendelésének módja:

  • Nyissa meg az alkalmazást Megragad, azután válassza az Autót.
  • Ezután a Ride oszlopban, válassza ki a felvétel helyét a hangszedő oszlopon keresztül.
  • Miután átvette a helyet, kattintson az oszlopra 'megyek' hogy meghatározzuk a rendeltetési helyet.
  • Megkapja az árlistát, amelyet készpénzben kell fizetnie, vagy virtuális pénzt kell használnia.
  • Ha biztos az úticéljában, maradjon válassza a Könyv lehetőséget akkor Grab talál egy illesztőprogramot az Ön számára. Teljes információt kap a járművezetőről, és kapcsolatba léphet velük csevegés vagy telefonon keresztül.

A Ride mellett a Grab most új funkciókat, nevezetesen Bérlés. Ez a funkció azok számára alkalmas, akik privát módon szeretnének utazni barátaikkal vagy családjukkal. Így bérelhet autót a Grab-on:

  • Kattintson a gombra Bérlés a Grab Car oldalon.
  • Határozza meg, hova vegye át az autót, és a kölcsön időtartamát, mégpedig 4 óra, 6 óra, 8 óra, 10 óra és 12 óra. Ezt követően válassza ki Foglalás most autót rendelni.

2. Fogd meg a biciklit

Fogd meg a biciklit a funkció megegyezik a Grab Car-val, de motort használ. A Grab Bike megrendelése egyszerű, itt van a teljes módszer:

  • Válassza a Kerékpár lehetőséget a főoldalon, majd adja meg az átvétel helyét és a rendeltetési helyet, mint a Grab Car megrendelésben.
  • A „+” jelre kattintva egy menetben hozzáadhatja a rendeltetési helyet. A célok kitűzése után kattintson a Foglalás gombra.
  • A Grab Car megrendeléséhez hasonlóan teljes információt kap a sofőrjéről, és csevegés vagy telefonon keresztül kapcsolatba léphet vele. Könnyű, igaz!

Ha lustán várja, hogy a sofőr megérkezzen az Ön tartózkodási helyére, van egy Grab Now funkció is, amellyel a helyszínen megkapja a Grabot.

Alias, csak elmehetsz az út szélén lévő Grab testvérekhez, aztán mondhatod "Fogd most, mas". Pontosan úgy.

Ha továbbra is zavart, itt az ApkVenue adja meg az egyszerű lépéseket:

  • Lépjen be a Grab Bike oldalra, majd a szokásos módon adja meg az átvétel helyét és célját. Lépjen egy Brab Bike illesztőprogramhoz, majd kattintson a Grab Now gombra.
  • Kattintson a Csatlakozás illesztőprogrammal elemre, azután Írd be a kódot szerepel a Grab Bike sofőrjén. Vagy ha közvetlenül csatlakozik, ha az illesztőprogram közelében rendel.
  • Legyen óvatos az úton srácok!

3. GrabFood

Éhes vagy éjjel, és lusta kimenni a házból?

Jól, GrabFood Ez a szolgáltatás a Grab alkalmazásban elérhető éttermek ételeinek megrendelésére és házhoz szállítására.

Szeretné tudni, hogyan kell megrendelni? Nézze meg a következő egyszerű módszereket:

  • Hogyan rendelj ételt a Grab-on, válassza az Étel lehetőséget a Grab főoldalon.
  • Azután, kézzel válassza ki az ételt beírva az étterem nevét a keresőmezőbe, vagy kiválasztva az ételt az oszlopban Legközelebb hozzád. Ne felejtse el megadni a szállítási helyet.
  • Miután kiválasztotta éttermét, válassza ki a megadott menüt, és határozza meg a vásárolni kívánt összeget. Ezután válasszon Kosár megtekintése hogy folytassa a vásárlást.
  • Most, miután megbizonyosodott arról, hogy minden helyes, választhat Rendelés leadása hogy elkezdjen rendelni.

Információt kap a sofőrről, aki ételt rendel és szállít Önnek. A kommunikáció megkönnyítése érdekében hívhat és beszélgethet az illesztőprogrammal.

Így rendeli meg a Grab-ot, hogy megkönnyítse a mindennapi tevékenységét. Nem könnyű kezelni?

Ha észrevétele vagy kérdése van a Grab megrendelésével kapcsolatban, írhatja azokat a megjegyzés oszlopba. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Megragad vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found