alkalmazás wifi hotspotok keresésére

Ma kit nem csábít az ingyenes WiFi? Ezúttal az ApkVenue 3 alkalmazást oszt meg, hogy bárhol megtalálják a WiFi hotspotokat.

Ma kit nem csábít az ingyenes WiFi? Bár sokféle modemeszköz érhető el kötegelés egy elkeserítő internetes csomag, ha továbbra is az internetes csomagokra támaszkodik, biztosan eltörheti a pénztárcáját. Az ingyenes Wi-Fi az ésszerű kvóta megtakarításának egyik módja, az adatmentő alkalmazás mellett Androidon is. Ezúttal az ApkVenue osztozik 3 alkalmazás a WiFi hotspotok keresésére bármikor és bárhol.

Próbáld elfelejteni egy pillanatraMindig a WiFi-t keresi, mikor keresi a feleségét?"Először is. Nos, a következő alkalmazás megkönnyíti a megtalálását csatlakozási pont WiFi körülötted.

  • Hogyan lehet ingyenes WiFi hotspotot szerezni
  • 15 legegyszerűbb módszer a WiFi-jel megerősítésére.
  • 5 tipp a WiFi-ről, amelyet valószínűleg nem tudtál

3 WiFi Hotpot Finder alkalmazás

1. WeFi Pro - Automatikus Wi-Fi

Ez az alkalmazás megjeleníti az Ön tartózkodási helyének térképét és a WiFi helypontokat csatlakozási pont mások állnak rendelkezésre körülötted. Tehát könnyen megtalálja azokat a társalgóhelyeket, ahol a legjobb internetkapcsolattal rendelkező WiFi van. Ez az alkalmazás egy olyan funkcióval is fel van szerelve, amely automatikusan csatlakoztatja készülékét a legjobb WiFi hálózathoz minden olyan helyen, ahová megy.

Ha kiválasztja a nyílot a Hotspot lista fülön, akkor eljut a helyhez csatlakozási pont a. Maga a WeFi Pro több mint 200 millió WiFi ponttal rendelkezik, amelyek segítségével szörfözhet a kibertérben.

Töltse le a WeFi hálózati alkalmazásokat

2. Instabridge

Ezzel az alkalmazással nem csak az ingyenes WiFi hálózatokkal segítenek abban, hogy helypontokat szerezzenek, hanem az adott helyen lévő privát WiFi-ről is kaphatnak jelszavakat. Mivel az Instabridge lehetővé teszi, hogy kapcsolatba lépjen olyan közösségekkel, amelyek megosztják a jelszavakat a saját WiFi-től, amelyek egy helyen vannak.

Az alkalmazás használatával megoszthatja saját helyszíni WiFi-jének jelszavait is. Tehát, ha valaki más használja ezt az alkalmazást, akkor már tudja a jelszót. Minél többen használják ezt az alkalmazást, annál nagyobb az ingyenes WiFi-keresők közössége, és annál nagyobb az esélye, hogy megtalálja csatlakozási pont Ingyenes WiFi bárhol. Az Instabridge-et több mint 200 országban használják.

Töltse le és csatlakozzon más WiFi keresőkhöz!

Instabridge Apps Networking LETÖLTÉS

3. WiFi kereső

A WiFi keresővel könnyedén megtalálhat sok ingyenes vagy fizetős (vagy zárolt) WiFi pontot, amelyek körül vannak. Az alkalmazás telepítése után, amint megnyitja, az alkalmazás automatikusan felajánlja a letöltést adatbázis tól től csatlakozási pont WiFi körülötted. A letöltési folyamat után adatbázis kész, ezzel az alkalmazással kereshet egy WiFi hálózatot offline.

Helyek szerint is rendezhet ingyenes vagy fizetős WiFi-vel, megkönnyítve ezzel Ön számára a megfelelőnek vélt hely kiválasztását.

JiWire Inc. hálózati alkalmazások LETÖLTÉS

Ha van másik WiFi kereső alkalmazása, vagy jó WiFi-vel rendelkező helyet talál, Ossza meg a megjegyzések oszlopon keresztül igen.

Olvassa el a cikkeket is Ingyen wifi vagy más érdekes cikkeket a Naufal.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found