7 legjobb és ingyenes éjjellátó alkalmazás az androidon!

Éjjel akarja tesztelni a belét? Ne felejtsen el annyi felszerelést vinni, mint a következő éjszakai látás alkalmazás!

Szeretsz kimenni sétálni éjszaka? Szüksége van egy alkalmazásra éjszakai látás amelyet a mobiltelefon használhat?

Az éjszakai utazás nagyon izgalmas és önmagában is kihívást jelent. A horror játékokon kívül felfedezheti a csendes helyszíneket, hogy tesztelje bátorságát a sötétben.

A zseblámpa cipelésén kívül éjszakai látás szintén nagyon szükség van rá. Nem csak azért, hogy lássa az utat, hanem figyelemmel kísérje az előtted álló különféle idegen lényeket is.

Nos, az ApkVenue-nak van alkalmazási javaslata éjszakai látás amelyet megpróbálhat ingyen használni a mobiltelefonján. Gyere, nézd meg az alábbi teljes listát!

A legjobb Night Vision alkalmazás Androidon

Night Vision aka éjszakai látás olyan képesség vagy szolgáltatás, amely sötét környezetben is látható. Ezt a látásmódot nemcsak az éjszakai állatok osztják meg, hanem a technológia révén is.

Az emberi látás csak korlátozott számú elektromágneses hullámot képes érzékelni. A technika segítségével éjszakai látás aztán a hullámok infravörös vagy ultraibolya jól is megfogható.

Technológia éjszakai látás gyakran használják számos katonai felszerelésben vagy éjszakai állatok vadászatára. Nem csak a CCTV ezt a technológiát használja a sötét helyeken történő biztonság érdekében is.

Felszerelés éjszakai látás általában magas áron adják el. Vannak olyan alkalmazások, amelyek segítségével a mobiltelefon kamerája eszközzé válhat éjszakai látás.

Melyek az alkalmazások? Gyere, lásd alább:

1. Éjszakai kamera

Az első az alkalmazás Éjszakai kamera amellyel sötét helyeket rögzíthet a HP fényképezőgép segítségével. Kétféle típus közül választhat éjszakai látás, mégpedig A és B termikus.

Az effektus stílusában láthatja az objektumokat termikus vagy zöld amplifikáció. Ezen kívül van egy távoli zoom funkció és effekt beállítások is termikus.

Az Éjszakai kamera használatával fényképeket és videókat is rögzíthet. Azonnal próbáld ki az alkalmazást, banda!

Alkalmazások letöltése
RészletÉjszakai kamera
Értékelés3 éven felüli
Pontszám3.6 (12,085)
Játékméret6,6 MB
Android minimum4.0.3 és újabb

2. Éjjellátó kamera szimuláció

A következő az Éjjellátó kamera szimuláció amely színes szűrőket használ a fényképezőgépéhez. Annak ellenére, hogy ez csak egy szimuláció, ez az alkalmazás számos érdekes tulajdonsággal rendelkezik.

Háromféle színszűrő közül is választhat éjszakai javító szűrő amelyek megvilágíthatják a felvétel sötét területeit. Ennek a szolgáltatásnak a használatával olyan objektumok jeleníthetők meg, amelyek nem láthatók a szem számára.

Alkalmazások letöltése
RészletÉjjellátó kamera szimuláció
Értékelés3 éven felüli
Pontszám3.2 (45,918)
JátékméretVáltakozik
Android minimumVáltakozik

3. Szimulált éjszakai látás

Nos, ha Éjjellátás szimulálva Ez egy éjjellátó szimuláció, amely jellegzetes zöld megjelenést kölcsönöz Önnek, és felhasználható tárgyak sötétben történő megtekintésére.

Ennek az alkalmazásnak csak egy típusú szűrője van, amelynek funkciója fényerősséget ad a felvételhez. Van egy funkció a képek készítéséhez is.

Ez az alkalmazás továbbra is technológiát használ a mobiltelefon kameráján, minél jobb a kamerája, annál jobb a látása éjszaka.

Alkalmazások letöltése
RészletÉjjellátás szimulálva
Értékelés3 éven felüli
Pontszám3.7 (11,541)
Játékméret3,5 MB
Android minimum4.0.3 és újabb

4. Éjjellátó kamera az Appsbaba részéről

Éjjellátó kamera az Appsbaba-tól háromféle teljes funkcióval rendelkezik éjszakai látás mégpedig a Night Vision Camera, a Thermal Vision Camera és az Shady Vision Camera.

Az Éjjellátás hatására a felvétel egy kissé kék színű lesz, amely növelheti a fényerőt. Eközben a Thermal Vision a tárgyak hőmérsékleti látásához.

Végül a Shady Vision fekete-fehérré teszi a felvételt. Ez az Éjjellátó kamera kép készítésére is lehetőséget nyújt.

Alkalmazások letöltése
RészletÉjjellátó kamera
Értékelés3 éven felüli
Pontszám3.6 (5,655)
Játékméret5,3 MB
Android minimum4.0.3 és újabb

5. VR hő- és éjszakai látásszimulációs kamera

Éjjel akarja tesztelni a belét?

Hiányos, ha nem használja Szimulált VR hő- és éjszakai látókamera. Ez az alkalmazás különféle színszűrőkkel rendelkezik a sötétben történő megtekintéshez és a VR funkciókhoz.

Telepítheti ezt az alkalmazást mobil VR eszközére, majd bekapcsolhatja a VR módot. Ez az alkalmazás 5 típusú színszűrőt is biztosít, amelyeket használhat.

Ez az alkalmazás videók rögzítésére is használható, tudod, banda! Nagy!

Alkalmazások letöltése
RészletSzimulált VR hő- és éjszakai látókamera
Értékelés3 éven felüli
Pontszám4.0 (4,341)
Játékméret6,9 MB
Android minimum4.3 és újabb

6. Night Vision Capture Z12

Csakúgy, mint bármely más alkalmazás, Night Vision Capture Z12 különféle érdekes tulajdonságokkal is rendelkezik, hogy éjszaka jobban lássa a tárgyakat.

Ez az alkalmazás számos színszűrővel rendelkezik, és akár 45x-es nagyítással is támogatott. Segítségével titokzatos tárgyakat láthat távolról.

Ki tudja, elkaphatja a szellemeket ezzel az alkalmazással, bandával. Gyerünk, próbáld ki az alkalmazást!

Alkalmazások letöltése
RészletNight Vision Capture Z12
Értékelés3 éven felüli
Pontszám3.6 (4,763)
Játékméret6,9 MB
Android minimum4.1 és újabb

7. Színes Night Vision Camera VR

Utolsó az Színes éjszakai látókamera VR amely funkciókat nyújt éjszakai látás számos könnyen beállítható színszűrővel kiegészítve

Kétféle színszűrő használható, nevezetesen a zöld és a fekete-fehér. A szűrők használata mellett ez az alkalmazás rendelkezik azzal a technológiával is, amely jó képeredményeket nyújt a körülmények között gyenge fényviszonyok.

Nem áll meg itt, van egy VR mód is, amelyet használhat. Ez az alkalmazás rendelkezik interfésszel is egyszerű és a minimalizmus.

Alkalmazások letöltése
RészletSzínes éjszakai látókamera VR
Értékelés3 éven felüli
Pontszám3.9 (527)
Játékméret3,9 MB
Android minimum5.0 és újabb

Ez az Android éjjellátó alkalmazása, amelyet ingyen használhat. Melyik alkalmazást próbáltad, banda?

Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, igen. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Android alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found