így ellenőrizheti egyszerűen a mobiltelefon specifikációit

Szeretné megtudni a specifikációkat, hogy milyen mobilja van most? Olvassa el, hogyan lehet egyszerűen ellenőrizni a mobiltelefon specifikációit az Android rendszeren.

Mikor vesz egy Android okostelefont, az első dolog, amire figyelni kell, a mobiltelefon specifikációi, igaz? Vajon teljesíti-e vágyainkat, és képes-e különféle feladatokat végrehajtani, amelyeket meg akarunk tenni.

Azonban talán sok Android-felhasználó még mindig zavarban van, hogyan hogyan lehet ellenőrizni a specifikációkat az okostelefonján. Ezúttal JalanTikus osztozik a HP specifikációinak ellenőrzése könnyedén.

  • Ne vásároljon okostelefont ezen 5 HARAM specifikációval!
  • A Google hivatalosan kiadja a Google Pixel laptop verzióját, itt vannak annak speciális specifikációi!
  • A PES 2018 lejátszásához szükséges PC-specifikációkhoz 8 GB RAM szükséges!

Hogyan lehet egyszerűen ellenőrizni a mobiltelefon specifikációit

Azoknak, akik tudni akarják hogyan lehet ellenőrizni az Android mobiltelefon specifikációit Ön, itt van néhány alkalmazás, amely megjelenítheti a mobiltelefon specifikációit. Szeretné tudni, hogy melyek az alkalmazások? Gyere, azonnal hallgass!

1. AnTuTu benchmark

Az első és legnépszerűbb alkalmazás AnTuTu benchmark mert megjelenítheti a teljes specifikációt. Ezen kívül vannak olyan funkciók, ahol lehet tesztelje a HP-t megnézheti a teljesítmény pontszámot, és összehasonlíthatja más mobiltelefonokkal.

ElőnyökHiány
Megjeleníti a teljes specifikációtA méret a többi specifikáció-ellenőrző alkalmazás közül a legnagyobb
Online figyeli a CPU használatát és az akkumulátor hőmérsékletét valós idő az értesítési sávon keresztülTovábbi alkalmazásokra van szükség, ha tesztelni szeretné mobiltelefonját
Tesztfunkció a HP képességének teszteléséhez és a pontszám megtekintéséhez
Összehasonlíthatja a mobiltelefon képesség pontszámát más HP márkákkal
Jelzi az akkumulátor állapotát
Van egy eszközellenőrzési funkció, amellyel ellenőrizhetjük, hogy mobiltelefonunk valódi-e vagy hamis
Alkalmazások termelékenysége AnTuTu LETÖLTÉS

2. CPU / RAM / eszközazonosító

Az okostelefon specifikációinak ellenőrzésén kívül ez az alkalmazás megmagyarázza a specifikációkból származó információkat is, mint pl a CPU-val kapcsolatos információk amelyet az okostelefon használ. Tehát természetesen ez az alkalmazás nagyon informatív azok számára, akik szeretnének tanulni mélyebbre a HP belsejéről.

ElőnyökHiány
Megjeleníti a teljes specifikációtA megjelenés kevésbé szép
Információ a részletesebb specifikációkrólZavaró alkalmazás navigáció
Információt nyújt a CPU használatáról
Davy Bartoloni Termelékenységi alkalmazásai LETÖLTÉS

3. CPU-Z

CPU-Z az egyik legjobb alkalmazás a megjelenítéshez HP Android specifikációk "". A mobiltelefon teljes belsejének megjelenítésén kívül ez az alkalmazás szép megjelenéssel is rendelkezik ** több információkategóriát különböztet meg a mobiltelefon specifikációit.

ElőnyökHiány
Ügyes megjelenésAz alkalmazásban vannak hirdetések
Egyszerű navigáció az alkalmazásban
Teljes specifikációs információkat jelenít meg
Információk vannak a mobiltelefon érzékelőiről
Kis méretű alkalmazás
Alkalmazások termelékenysége CPUID LETÖLTÉS

4. Droid hardver információ

A fenti alkalmazáshoz hasonlóan ez az alkalmazás is használható a mobiltelefon teljes specifikációinak ellenőrzésére. Információt fog kapni eszköz, rendszer, memória, kamera, hőmérséklet, akkumulátor és érzékelők. A legjobb dolog az, hogy a mobiltelefonjára vonatkozó információkat formában exportálhatja PDF jelentés.

ElőnyökHiány
Megjeleníti a teljes HP specifikációkatVan egy videó formájában megjelenő hirdetés, amely nagyon idegesítő
Szép megjelenés, több kategóriájú specifikációvalEngedélykérés az internethez, valami gyanús és felesleges dolog
Figyelje online a hőmérsékletet, a CPU használatát és az akkumulátor állapotát valós idő
Exportálni tudja a HP információkat PDF jelentéseként
Apps Utilities InkWired LETÖLTÉS

5. Aida64

Mondhatjuk, hogy ez az alkalmazás a HP specifikációinak ellenőrzésére szakértők számára készült. Mivel, Aida64 rendelkezzen azzal az információval egészen teljes, kezdve hardver nak nek szoftver. Tehát azok számára, akik részletes információkat akarnak tudni a mobiltelefonról, ez az alkalmazás tökéletes az Ön számára a telepítéshez.

ElőnyökHiány
A bemutatott információk nagyon teljesek, a hardvertől a szoftverigVannak hirdetések, de nem nagy ügy
Egyszerű megjelenés
Nagyon egyszerű alkalmazás navigáció
Devi Browser Apps LETÖLTÉS CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Az okostelefon-hardverrel kapcsolatos dolgok

Miután megnézte mobiltelefonjának specifikációit a fenti alkalmazáson keresztül, mikre van szüksége figyelj ebben az információban?

1. Képernyő

Információról képernyő vagy képernyőn, információknak kell lennie a mobiltelefon képernyőfelbontásáról, például 240 x 320, 640 x 480 stb. A számok szemléltetik mekkora a pixelek száma azon a képernyőn. Minél nagyobb, természetesen a mobiltelefon képernyője fényesebb lesz.

2. Processzor

Magát a processzort vagy a CPU-t gyakran hívják a mobiltelefon agyának, mert megteszi a dolgát a folyamat futtatásához és HP munka vezérlők Ön. Minél több a szám mag processzor, az elvégzett munka megosztható más magokkal egyenletesen és könnyebben érzi magát. Azonban mindannyian visszatérnek a saját magjuk sebességére, amelyet jelölnek HZ más néven Hertz.

3. GPU (grafikus processzor)

GPU maga a egy speciális processzor a grafikához 3D innen mikroprocesszor. Magát a GPU erősségét az MHZ (mega Hertz), a GFLOPS (lebegőpont), a Direct X, az Open GL ES, az Open CL és mások frekvenciája határozza meg.

4. RAM

A RAM-t gyakran emlegetik viszonyítási alap az okostelefon ereje. A legtöbb ember azt gondolja, hogy minél több RAM, annál jobb a mobiltelefon.

Tudnia kell, hogy számos tényező meghatározhatja, hogy a mobiltelefon RAM-ja a legjobb-e vagy sem, nevezetesen RAM típus, RAM konfiguráció, és RAM frekvencia. Nos, az okostelefon specifikációival kapcsolatos további információkért olvassa el a meglévő JT cikkeket itt, srácok.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Nos, ez néhány a HP specifikációinak ellenőrzése használja a Playstore-on keresztül letölthető alkalmazást. Az összes olyan alkalmazás, amelyet a JT fent említett, nagyon jó, mindegyik visszatér a megfelelő választási lehetőségekhez. Tehát, visszatérve egymás ízlésére.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found