10 legjobb űrjáték 2017, amelyet el kell játszanod

Számos űrhajós témájú játékot játszhat le a számítógépén. Itt van Jaka áttekintése a 10 legjobb űrjátékról 2017-ben.

Ki ne szeretné felfedezni a világűr? Valójában többféle módon is megvalósíthatja, például dolgozhat a NASA-ban, csatlakozhat egy nyaralási programhoz az űrben, vagy regisztrálhat, hogy a Marson mozogjon és éljen. Tud. De a mostani lehetőségeket nagyon nehéz megvalósítani, más néven szinte lehetetlen.

Az egyik legkönnyebb módszer, legalábbis az űrkutatás megtapasztalása, a játék. Különböző űr témájú játékok állnak rendelkezésre a számítógépen vagy a számítógépen való játékhoz. Hogy ne keveredjen össze, íme Jaka áttekintése tíz legjobb űrjáték 2017-ben meg kell próbálnia.

  • Regisztrálj most! Költözés az első országba az űrben
  • 5 szórakoztató dolog, amit csak az űrben lévő űrhajósok tehetnek
  • Most felfedezheti a világűret a Google Street View segítségével!

10 legjobb űrjáték 2017

1. FreeSpace 2

FreeSpace 2 egy űrháborús szimulációs játék, amelyet 1999-ben adtak ki. Annak ellenére, hogy elég idős, ez a játék az egyik legkedveltebb játék, a világűr témájával. Mindig rendszeresen frissítsen, a FreeSpace 2 térbeli feltételek és objektumok nem sokban különböznek az eredeti feltételektől.

Letöltés: FreeSpace 2

2. Hűség

Ez a játék tapasztalt hullámvölgyet, mert 2000-es megjelenése óta Hűség ki kell vonni a forgalomból, mert a probléma túl nehéz ez a játék, amikor játszanak. Ez az űrháború témájú játék végül hivatalosan 2017 elején jelent meg, miután megszerezte az MIT licencét.

Letöltés: Hűség

3. Úttörő

Azok számára, akik a lehető legszabadabban szeretnék felfedezni a világűret, valóban ki kell próbálniuk ezt az egy játékot. Úttörő lehetővé teszi a játékosok számára, hogy szabadon felfedezzék a világűret, és bármit megtegyenek, amit akarnak. Kötelező küldetés nélkül a játék játékosai valóban megkapják a szabadságot arra, hogy bárhová menjenek és bármit is tegyenek az űrben.

Letöltve: Pioneer

4. CsillagMade

A Minecraft rajongói, és szeretnék megtapasztalni a világűr felfedezésének szenzációját a Minecraft stílusában? Meg kell próbálni a nevű játékot StarMade. Ez a játék arra hívja fel a játékosokat, hogy fedezzék fel a világűret, amely teljes egészében a Minecraft stílusú dobozok formájában jelenik meg. Ezt a játékot egyedül játszhatja egyjátékos módban, vagy együtt játszhat többjátékos módban.

Letöltés: StarMade

5. SpaceEngine

Szinte ugyanaz, mint a Pioneer, SpaceEngine valójában egy szimulátor, amely leírja a világűr valós viszonyait. Küldetés vagy kötelező csata nélkül szabadon felfedezheti és felfedezheti az egész teret. Érdekes módon a SpaceEngine olyan tudományos adatokkal és tényekkel is ellátja Önt, amelyek a világűrben történnek.

Letöltés: SpaceEngine

6. Oolit

Ez a játék valójában a remake egy Elite nevű játékból, amelyet 1984-ben David Braben hozott létre. Ez a játék számos módot kínál a játékosok számára, beleértve a vételt és eladást, a harcot, a gépeltérítő vagy kalóz létet, és számos más módot, amelyeket mind külsőleg megtehetsz. tér.

Letöltés: Oolite

7. Orbiter

Ha kipróbálta a SpaceEngine-t, és úgy érzi, hogy a szimulátor nagyon valóságos élményt nyújt a világűr felfedezésében, akkor még jobban csodálkozni fog, amikor megpróbálja. Orbiter. Az űrhajó részleteitől, a tárgyak vagy égitestek megjelenésétől kezdve a bolygó kőzeteinek textúrájáig minden érezhető igazi.

Letöltés: Orbiter

8. Tört tér

Visszatérve a világűrbeli hadviselés témájú játékhoz, ezúttal ez az úgynevezett játék Tört tér amit szintén ki kell próbálni. Számos módot kapsz, beleértve a szuper nagy űrhajó, a kooperatív játékos és a környezet (PvE) irányítását, akár 5 vs 5 csatát.

Letöltés: Tört tér

9. Csillagkonfliktus

Űr témájú játékok, amelyeket online játszhat. Csillagkonfliktus egy masszívan többjátékos online (MMO) játék, amely egy csatát mutat be a világűrben egy szuper széles területért folytatott harcért. Azok számára, akik MMO-szerelmesek vagytok, és érdeklődtek a világűr felfedezése iránt, valóban ki kell próbálniuk ezt az egy játékot.

Letöltés: Csillagkonfliktus

10. EVE Online

Egy másik űr témájú MMO játék, ezúttal a neve EVE Online. Ez a játék a "külföldiek" inváziójáról mesél a világűr egyik régiójában. A játékosok küldetést kapnak a terület megmentésére és átvételére. Ez a játék az egyik legérdekesebb, mert érett stratégiára van szükség a megnyeréséhez.

Letöltés: EVE Online

Ez az tíz legjobb űr témájú PC-játék 2017-ben nagyon meg kell próbálni. Különösen azok számára, akik szeretik és nagyon kíváncsiak a világűr névre, az ApkVenue azt ajánlja, hogy ne hagyjon ki egyetlen játékot sem. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found