hogyan lehet hamis csevegést készíteni a WhatsApp-on, hogy becsapja barátait!

Ez a hamis csevegés készítésének módja a WhatsApp-on nagyon hasznos azok számára, akik tréfa és tréfa akarnak lenni a barátaikon, vagy megmutatkoznak, amikor a bálványokkal beszélgetnek a közösségi médiában.

Hagyja, hogy a WhatsApp csevegőalkalmazás nagyon hasznos legyen a kommunikációhoz, de néha mindenképp tudatlan akar lenni ismerőseiben, igaz?

Ezekkel a WhatsApp tippekkel és trükkökkel felfegyverkezve akár át is csalhatja barátait!

Ezúttal az ApkVenue fogja áttekinteni hogyan lehet hamis csevegést készíteni a WhatsApp-on, Androidos okostelefonnal felfegyverkezve, és könnyedén elkészítheti saját maga. Gyerünk, hallgassunk!

Hogyan készítsünk hamis WhatsApp csevegéseket egy Android okostelefonon!

Hamis csevegés a WhatsApp-on használhatja barátainak tréfálására, vagy csak megmutathatja magát, ha beszélgethet a bálványművészével.

Emlékezik! Hogyan kell használni ezt a hamis csevegőalkalmazást, ne használja negatív igényekre, srácok. A saját felelősségedre állsz!

  • 1. lépés: Először le kell töltenie az alkalmazást WhatsPrank - Hamis üzenetek amelyet a következő linken keresztül kap.
Mobillab Social and Messaging Apps LETÖLTÉS
  • 2. lépés: Nyissa meg a WhatsPrank alkalmazást, és lehetőségei vannak Ugrás vagy Következő hogy a fő nézethez menjen srácok. Így néz ki a WhatsPrank a WhatsApp-hoz.
  • 3. lépés: Ahhoz, hogy hamis WhatsApp csevegéseket készítsen, Koppintson a ikon + a jobb alsó sarokban. válassza Új hamis csevegés vagy Új hamis csoport. Ezúttal az ApkVenue hamis személyes csevegést használ az Új hamis csevegéssel.
  • 4. lépés: Az Új csevegés menüben beállíthatja a létrehozni kívánt hamis csevegési profilt. Először állítsa be a nevet az oszlopra Írja be a nevet és válasszon egy profilfotót.
  • 5. lépés: Választáskor Utoljára látva Választhat egy lehetőséget is Online vagy Gépelés hogy a profilnév alján láthassa az állapotot. Ezután hozzáadhatja a létrehozni kívánt hamis profil állapotát Koppintson aMentés oké.
  • 6. lépés: Nos, ez így néz ki hamis WhatsApp chat amit készítettél. Koppintson a csevegés a csevegés megkezdéséhez. Írja be ugyanúgy, mint a WhatsApp-on csevegni. Nyomja meg a nyíl ikont a bal oldalon, hogy csevegőpartnerként küldhesse.
  • 7. lépés: Ha saját csevegést szeretne küldeni, írja be a szokásos módon, és Koppintson a jobbra nyíl ikonra srácok.
  • 8. lépés: Szerkesztheti a létrehozott csevegéseket is, Koppintson a az egyik beszélgetésen, és elmész egy oldalra Edit Message. Állítsa be az üzeneteket az Üzenet mezőben. A Szerző, a szállítási idő és a csevegés állapota is megadható. Csak maradj Koppintson a Mentés.

BÓNUSZ: A hamis csevegések végeredménye a WhatsApp-on

Ez már a hamis WhatsApp csevegésed. Csak készítsen egy képernyőképet a csevegésről, és ossza meg barátaival. Tehát még izgalmasabb!

A WhatsApp 2018 legújabb tippjeinek és trükkjeinek gyűjteménye!

A WhatsApp rengeteg tippet és trükköt is tartalmaz, amelyeket minden bizonnyal kipróbálhat, így a barátaival, barátnőivel és családjával való beszélgetés élménye még szórakoztatóbb lehet.

A teljes áttekintés érdekében azonnal elolvashatja az ApkVenue alábbi cikkét:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Nos, így lehet hamis WhatsApp csevegéseket készíteni egy androidos mobiltelefonon, amely szórakoztatóvá teheti a dolgokat. Hamis csevegéseket is készíthet a zúzódásával vagy akár a bálványával srácok.

Tehát siessen, töltse le a WhatsPrank alkalmazást, és próbáljon ki egy jó próbát!

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found