Itt van a 10 legjobb böngésző a Google Chrome helyettesítésére

Szeretné tudni a 10 legfejlettebb webböngészőt a Google Chrome mellett? Olvassa el teljesen ezt a cikket.

Melyikőtök nem szereti böngészés? Biztosan csak a közösségi médiában dolgozol, igaz? Ugyanaz a lány, akit szeretsz? Hadeuh. Igen, de szinte mindenki használja most Google Chrome a kibertér feltárásával információkat találni. Mivel a Google Chrome könnyen használható, és a kezelőfelület sem bonyolult.

Tudta, hogy a Google Chrome az a világ legszélesebb körben használt böngészője ma 60% feletti piaci részesedéssel rendelkezik. Talán ennek oka az, hogy a Google Chrome képes speciális fejlett funkciókkal ellátni böngészés gyorsan. De van-e más legjobb webböngésző, amely helyettesítheti a Google Chrome-ot? A válasz: van srácok.

  • Az UC böngésző exkluzív együttműködést jelent be az indonéziai Lazada céggel
  • A mobil böngészők nemcsak a böngészéshez, hanem a marketinghez is hasznosak
  • Böngészés internetkapcsolat nélkül (offline) minden böngészőben

10 legjobb böngésző a Google Chrome helyettesítésére

1. UC böngésző

Igen, UC böngésző egy olyan böngésző, amelyre a Google Chrome mellett támaszkodhat. A legjobb webböngészőnek számos előnye van, például a használata felhő mint adattárolási terület 60% -ig, az adattömörítés funkciók, amelyek a folyamatot megteremtik Betöltés az oldalak gyorsabban, és akár 90% -ot is megtakaríthat srácok. Azta! Valójában más funkciók is nagyon előnyösek az Ön számára, például az indonéz nyelvet használhatja ismertebb használatra.

UCWeb Inc. böngészőalkalmazások LETÖLTÉS

2. Mozilla Firefox

Mozilla Firefox emellett az egyik legjobban kiemelt webböngésző, amelyet a virtuális világ felfedezői széles körben használnak. A Firefoxnak számos előnye is van, például képes megvédeni a letöltéseket az esetleges rosszindulatú alkalmazásoktól, blokkolni a funkciókat Felugrik már telepítve van, és a Firefox nem foglal túl sok RAM-ot. Hűvös, igaz?

A Mozilla Organization Browser Apps LETÖLTÉS

3. Opera

A következő legjobb webböngésző a Opera. Az Opera egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik, és kényelmesen megnézhető. Ennek a böngészőnek lehetősége van arra is, hogy jó szókincsű indonéz nyelvet használjon. Problémákra Betöltés, Az Opera sebessége és renderelése meglehetősen jó. A legjobb az egészben, hogy az Opera integrálható a BitTorrent webhelyre, így bármi letöltése is könnyebb. Nagy!

Opera szoftver Böngészőalkalmazások letöltése

4. Szafari

Bárki ismeri a megnevezett böngészőt Szafari? Igen, általában a legjobb webböngésző, amellyel Mac vagy iOS alapú eszközökön találkoztunk. A Safari azonban támogatja a Windows rendszert is. Plusz, hogy ennek a böngészőnek van egy neve Nitro Motor ami hozzájárulhat az adatfeldolgozási sebesség növeléséhez a webalapú alkalmazásrendszereken. Az interfész kialakítása szintén nagyon vonzó, sokban különbözik a többi böngészőtől.

Apple Inc. böngészőalkalmazások LETÖLTÉS

5. Microsoft Edge

Microsoft Edge az Internet Explorer böngészőcseréje a Windows 10 rendszerben. Ez a jó minőségű webböngésző számos olyan funkcióval van ellátva, amelyek a felhasználók számára meglehetősen előnyösek. Az egyik az, hogy a Microsoft Edge beágyaz egy olyan funkciót, amely segíthet a webhelyen történő képek elkészítésében, néhány apró megjegyzés hozzáadásában, az eredményeket pedig színezheti és elmentheti. Ettől eltekintve funkciók Cortana kényeztetni tudja Önt a virtuális világ felfedezése során is. Megpróbálhatja Ms. Szél a használatával Windows 10 Insider Preview.

Microsoft Corporation Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS Microsoft Corporation Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

6. Comodo Dragon

Ha jelenleg fontosnak tartja az adatvédelmet böngészés, nyugodtan használja a böngészőt Comodo Dragon. Ez a böngésző egy króm alapú böngésző amelyre nagyon összpontosít Biztonság és magánélet. A témának megfelelően ez a böngésző SSL-t tartalmaz tanúsítvány azonosítása, garantált adatvédelmi biztonság és stabilitás böngészés magasabb.

Töltse le a Comodo böngésző alkalmazásokat

7. Maxthon

Bizonyára idegen vagy, ha hallod a megnevezett böngészőt Maxthon. Igen, ez a böngésző nem túl keresett. Ne tévedjen azonban, ez a böngésző nagyon könnyű, összehasonlítva más böngészőkkel. A Maxthon sokkal kevésbé memória-hatékony. Jellemzők olvasó mód ebben a legjobb webböngészőben is elérhető. Egyébként van valami, amit Snap funkciónak hívnak, és ott van csatlakoztat ami megkönnyíti az Ön számára képernyőképek. Érdekes igaz?

Maxthon International Ltd böngészőalkalmazások LETÖLTÉS

8. Vivaldi

Vivaldi az egyik új böngésző, amelyet az Opera Sofrware alapítójának korábbi vezérigazgatója fejlesztett ki. A Vivaldi által nyújtott rendkívüli előnyök egyike, hogy ezt az egyik legjobb böngészőt a funkciók támogatják könnyű csoportosítás, amely képes egy webhely oldalait egy helyre csoportosítani. Tehát, ha egy oldalon belül szeretne lapot váltani, akkor csak rá kell mutatni a verem. Könnyű, igaz?

Vivaldi Technologies LETÖLTÉS böngészőalkalmazások

9. Króm

Valójában, Króm egy böngésző, amely némileg hiányzik ajánlott. Ennek ellenére az eredeti Chromiumnak van egy remek tulajdonsága, ami óriási jellege nyílt forráskód. A Chromium továbbra is jól működik a Google szolgáltatásaival, de ez sokkal könnyebb böngésző.

Töltse le a Google Webhelyek böngészőalkalmazásokat

10. Baidu Spark

Baidu Spark a legjobb webböngésző alapú Króm. motor amely ugyanaz, mint a Google Chrome. A hordozott felület kialakítása azonban némileg érdekes. Eltérő, bőrkívánságai szerint megváltoztathatja. Ez a böngésző képes integrálni a Facebookot is. Valójában a Baidu Spark is támogatja a funkciókat gesztus tudod srácok. Ha további előnyöket szeretne tudni, olvassa el a cikket ** A Baidu böngésző néhány előnye, amelyet tudnia kell **.

Baidu böngészőalkalmazások LETÖLTÉS

Ez a 10 legjobb webböngésző a Google Chrome helyettesítésére, amelyet ingyen letölthet és használhat, más néven ingyenes. Melyik böngésző a kedvenced? Ossza meg véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found