7 legjobb James Bond-film, amelyet meg kell nézni, mielőtt nincs idő meghalni

Minden idők 7 legjobb James Bond-filmje, amelyet a No Time to Die megjelenése előtt nézhet meg, a régitől a legújabbig.

James Bond minden idők egyik legikonikusabb filmszereplőjévé vált. A 007 titkosügynöknek több mint 20 filmje volt, mióta először bemutatták ezt a karaktert.

Ezek a filmek vegyes kritikákat kaptak. Sokakat nagyon jól fogadtak a filmrajongók, és némelyiket korántsem tekintik jónak.

Tehát mielőtt megnézné a James Bond: Nincs idő meghalni című filmet, érdemes először megnézni ezt a legjobb James Bond-filmet!

7 legjobb James Bond-film, amelyet meg kell nézned

Az elbűvölő és veszélyes kémélet témájával a James Bond-filmnek sikerült megszereznie a maga helyét a filmbarátok között.

A gyakran több gyönyörű nőt is magába foglaló film korának egyik legnépszerűbb filmje is volt.

A sok megjelent film közül melyik a legjobb James Bond-film és miért? Itt további információk találhatók.

7. Felsége titkosszolgálatán (1969)

Fotó forrása: battlefilm.org

A 60-as évek utolsó Bond-filmjének James Bond-karakterét George Lazenby alakította. James Bond ebben a filmben kíméletesebben játszik, mint korábban.

Ebben a filmben James Bondnak meg kell akadályoznia a bűnözők erőfeszítéseit, akik szerte a világon kozmetikumok mérgezésével próbálják meghódítani a világot.

James Bondnak ennek a küldetésnek a teljesítéséhez kell álruhában és felkereste a bűnöző lányát és állítsd meg belülről ezt a gonosz tervet.

Ez a film az egyik legjobb James Bond-film lett kémia George Lazenby és Diana Rigg között.

Ez a James Bond-film az egyik legérzelmesebb film a többi James Bond-film között.

Ennek a filmnek sikerült megváltoztatnia a közönség felfogását George Lazenby iránt, akit korábban nem szerettek Legyen James Bond egyik kedvenc klasszikus karaktere.

Ez a film megkapja 82% pontozza a kritikusokat és 64% -os nézettségi pontszám ban ben rohadt paradicsomok.

6. Aranyszem (1995)

Fotó forrása: the007dossier.com

Az Aranyszem egy ellopott fegyvertechnika történetét meséli el, és James Bondnak meg kell próbálnia megakadályozni a bűnözőket a technológia használatában.

Ez a film egy friss levegő a James Bond sorozat rajongói számára, miután a sorozat törvényességi kérdések miatt körülbelül 6 évig szünetelt.

James Bondot ebben a filmben Pierce Brosnan alakította, aki először kételkedett abban, hogy képes lesz-e jól ábrázolni ezt az ikonikus karaktert.

Még azoknak is, akik kételkedtek Brosnanban, végre be kellett tartani a szájukat a film megjelenése után, és a filmrajongók nagyon jól fogadták.

Ez a film pontoz A kritikusok 78% -a pontoz és Nézőszám 83% ban ben rohadt paradicsomok és minősítés 7.2 az IMDb-n.

5. Oroszországból szeretettel (1963)

Fotóforrás: imdb.com

Ezt az 1963-ban megjelent James Bond-filmet zseniális és ikonikus cselekedetek töltötték el.

Egyes jelenetek, mint például a vonaton zajló harc, valamint a helikopteres jelenetek akciójelenetekké válnak emlékezetes és híres annak idején.

A film gazember karaktere, akit Robert Shaw alakít, a sorozat egyik legjobb gazember karaktere is.

Ez a film megváltoztatja elődje felfogását, amely a valóság és a fantázia áthidalásával küzdött azokban a filmekben, amelyeken dolgoztak.

Ez a film úgy döntött tegye félre a valóságot, és valóban a cselekvésre koncentráljon és ez a döntés jó eredményeket hozott.

Ez a film pontoz A kritikusok 95% -a pontoz és 84% -os nézettségi pontszám ban ben rohadt paradicsomok és minősítés 7.4 az IMDb-n.

4. Dr. Nem (1962)

Fotó forrása: denofgeek.com

A James Bond sorozat első filmje sikeresen bemutatta James Bond karakterét a nagyközönség számára.

Elmeséli James Bond kalandjait, amikor megtalálja a választ partnerének eltűnésére, akinek még kis költségvetéssel is sikerült sikert elérnie.

Ha a legtöbb James Bond-film magával ragadó cselekvést kínál, ez az első film jobban a történetek és a karakterek fejlesztésére összpontosít amelyet manipulálnak.

Több akciófilmek helyett a kémfilmekre helyezzük a hangsúlyt amelyet borsoznak kütyük és mutatvány ezzel a filmmel az egyik legikonikusabb James Bond-film.

Ez a film pontoz A kritikusok 95% -a pontoz és 82% -os nézettségi pontszám ban ben rohadt paradicsomok és minősítés 7.3 az IMDb-n.

3. Skyfall (2012)

Fotó forrása: hollywoodreporter.com

A Skyfall a harmadik James Bond-film, amelyet Daniel Craig játszik. Ebben a filmben Daniel M iránti hűségét akkor tesztelik igazán, amikor M múltja visszatér, és megpróbál mindent elpusztítani.

A Javier Bardem által alakított filmben a gazember motivációja világos és elfogadható, nevezetesen M és minden, amit épített, elpusztítása.

Silva karaktere, mint fő gonosz ebben a filmben, egyben a legjobb gonosz is ebben a filmsorozatban. Silva magas intelligenciával rendelkezik és képes végrehajtani terveit.

Sam Mendes a film rendezőjeként sikerült egy James Bond-filmet okos és szegecselős akciófilmmé alakítani ahogy lennie kell.

Ez a film pontoz A kritikusok 92% -a pontoz és 86% -os nézettségi pontszám ban ben rohadt paradicsomok és minősítés 7.7 az IMDb-n.

2. Goldfinger (1964)

Fotóforrás: cbsnews.com

Ellentétben a Skyfallval, amely reálisabban ábrázolja James Bondot, Goldfinger helyezzen be még több őrületet ebben a kém akciófilmben.

Ez a film komikusabb megközelítéssel készül, kezdve a karakterfejlődéstől, a cselekménytől a használt kifinomult eszközökig.

A film főgonosz karaktere lesz az egyik legismertebb gazember a James Bond sorozatban.

A szereplőknek, a zenének, az akciónak és a futurisztikus szerkentyűknek sikerült ezt a filmet James Bond-filmvé tenni emlékezetes az ő idejében. Goldfinger sikeres lett védjegy akkoriban James Bond-film.

Ez a film pontoz A kritikusok 97% -a pontoz és 89% -os nézettségi pontszám ban ben rohadt paradicsomok és minősítés 7.7 az IMDb-n.

1. Casino Royale (2006)

Fotó forrása: nowverybad.com

Daniel Craig első filmjeként James Bond szerepében sikerült James Bond karakterét relevánssá tenni a modern mozi világa szempontjából.

A Daniel Craig által alakított karakter érettebb és valósághűbb, mint az elődök által játszott többi James Bond-karakter.

James Bond barátnője ebben a filmben, Vesper Lynd, akit Eva Green alakít az egyik legjobb női karakter ebben a sorozatban.

James Bond és Vesper Lynd összetett kapcsolata ebben a filmben sikerült érdekesebbé tenni ezt a filmet.

Ez a film sikeresen megnyitotta az új James Bond-korszakot jelenleg.

Ez a film pontoz A kritikusok 95% -a pontoz és 89% -os nézettségi pontszám ban ben rohadt paradicsomok és minősítés 8. az IMDb-n.

Megvan, Jalantikus 7 legjobb James Bond-filmjének bandája. A fenti filmeket a legjobb filmek közé sorolják, mert sikerült vonzaniuk koruk rajongóinak szívét.

A fenti filmek közül még mindig megnézheti azokat, akik szeretnék megismerni a James Bond-karakter fejlődését az elsőtől a mostaniig.

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found