5 nevetséges "unfaedah" játék, de garantáltan megnevettet

A WC-időn kívül láthatóan vannak más nevetséges játékok is. Kíváncsi? Nézzük meg ezt a cikket!

A Play Áruházban ezernyi izgalmas játékot játszhatsz, kezdve az RPG-től, a versenyzéstől, a kalandtól stb. Ha azonban unod a játékot, az túl sok mainstream, kipróbálhat más egyedi és nevetséges játékokat. Például a Toilet Time játék, ahol különféle tevékenységeket fog végezni nevetséges feladat mint például a csótányok megölése, a szakáll borotválása, a fogmosás és más egyedi feladatok.

kívül WC idő, nyilván vannak más nevetséges játékok is. Kíváncsi? Nos, ezúttal az ApkVenue végre megtudja 5 nevetséges játék amelyet el kell játszanod, hogy nevetéseddel teli legyen a napod. Gyerünk, hallgassunk!

  • PHP játék! 7 játék remek borítóval, de a valóságban
  • A játék 10 legtöbb csaló főnöke, nem veszíthet!
  • Az 5 legjobb hírolvasó alkalmazás a legfrissebb frissítésekkel

5 buta 'Unfaedah' játék, de garantáltan nevetni fog

1. Sperminator

Nem tudom mi az alapja fejlesztő létrehozta ezt a játékot. Ez a játék egyértelmű nem kellene gyerekek játszották. Mert ebben az ostoba játékban őrként fogsz viselkedni anyatojás tojást rendelni nem megtermékenyített spermiumok által.

Akkor köteles megöli a spermiumokat segítségével kóborolKoppintson a az elhaladó spermiumon. Még te is megtalálhatod különös tárgyak ebben a játékban más reproduktív szervekkel társul.

2. Őrült fogorvos

Azoknak, akik vágynak arra fogorvos, helyesnek érzi ezt a játékot játszani. Mert benne van a játékban Őrült fogorvos, fogorvosként fog eljárni.

Egyedülálló módon bármit megtehet a betegekkel, például foghúzás gondatlanul és különféle egyéb nevetséges cselekedetek. Elképesztő, hogy a betegek is adjon reakciót az ostoba dolgokat, amiket tettél.

3. WC idő

A játékban WC idő, buta feladatokat kapsz, például csótányok megölését és más vicces feladatokat. Ezenkívül a WC-ben szappannal együtt fürödnie kell, meg kell mosnia a fogát, és borotválnia kell szakállát és bajuszát, mint egy igazi zuhany. Néhány küldetés elvégzése után megteheti különleges tárgyakat kapni mint egy időgép és így tovább.

4. Troll Face Quest videók mémek

Ebben a játékban meghívást kapsz különféle rejtvények megoldására is egyedi, nevetséges találgatás amelynek nehézségi szintje beállítható. A nevetséges találgatások mellett azonban a játék érdekessége, hogy minden alkalommal, amikor ezeket a találgatásokat teljesíti, nyereményt kap nevetséges videók.

5. Nevetséges horgászat

Ugyanaz, mint a halászati ​​játék más, belül Nevetséges horgászat Horgászbot segítségével fog horgászni mainstream fogó. Ahelyett, hogy horgászbotot használna, ebben a játékban megkapja fűrész, pisztoly, hajszárító, és a horgászathoz használt egyéb furcsa eszközök.

Ez az 5 buta játék, hogy megszabaduljon a fáradtságtól és nevetéssel teli a napod. Ha alig várja, hogy lejátszhassa, letöltheti közvetlenül a Play Áruházból, vagy a Jalantikus.com webhelyről is.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found