töltse le a legújabb pubg pc 2020 ingyenes + hogyan kell játszani

A PUBG PC Steam nem tölthető le? Fizetés helyett jobb, ha ebben a cikkben ingyenesen letölti a legújabb PUBG PC-t, és van rá mód, hogy ezt is lejátszhassa.

Töltse le a PUBG PC-t ingyen és legálisan nincstelen? Természetesen lehet, banda! Remek dolog, hogy ezt a PUBG-t 2 GB RAM-mal rendelkező burgonya specifikációjú laptopon / PC-n lehet lejátszani.

Amint tudod, Ismeretlen játékos csataterei aka PUBG volt először jelen PC-n, és pénzt kell költenie, hogy játékokat vásároljon a Steam-en keresztül.

Most már nem kell összezavarni, a probléma az fejlesztő A PUBG játék nagylelkűen bemutatta a Battle Royale műfajának ingyenes PC-s verzióját, amely az utóbbi időben növekszik.

Kétféle módon választhatja a PUBG PC játék ingyenes lejátszását. Első használat verzió PUBG Lite vagy második emulátor segítségével Tencent Gaming Buddy, banda.

Ha tudni szeretné, hogyan töltse le ingyen és legálisan a PUBG-t egy laptopra vagy PC-re, olvassa el alább az egészet, banda!

Töltse le a PUBG PC 2020 Lite verziót

PUBG Lite elmondható, hogy a PUBG PC Steam játék könnyű verziója, amelynek a célja játékosok akinek korlátozott specifikációjú PC-je van, például 2 GB RAM-os laptop.

Nem meglepő, hogy megjelent a PUBG Lite játékosok bandák az ázsiai és latin-amerikai fejlődő országokban, beleértve Indonéziát is.

A kis méret a játék egyik előnye. De előzetesen ellenőrizzük a PUBG Lite PC játék minimális specifikációit az alábbiak szerint.

PUBG Lite PC minimum előírások

PUBG Lite PCMinimális specifikációkAjánlott specifikációk
Operációs rendszerWindows 7/8 / 8.1 / 10 10 bites verzióWindows 7/8 / 8.1 / 10 10 bites verzió
processzorIntel Core i3 @ 2,4 GHzIntel Core i5-650 @ 3,2 GHz
VGAIntel HD Graphics 4000Nvidia GeForce GTX 660 vagy AMD Radeon HD 7870
DirectXDirectX 11.0DirectX 11.0
RAM4GB8 GB
Merevlemez4GB4GB
TovábbiStabil internet kapcsolatStabil internet kapcsolat

Út Letöltés PUBG PC Lite

 1. Töltse le a PUBG Lite játékot az alábbi linken keresztül:
 1. Miután a letöltési folyamat sikeres volt, kattintson duplán a letöltött fájlra a fő opcióablak megnyitásához, majd kattintson a Tovább gombra.
 1. Egyetért megegyezés kérte a fejlesztő, majd a folytatáshoz kattintson a Tovább gombra.
 1. Válassza ki, hová szeretné menteni ezt az egy játékot a számítógépére, majd kattintson a Tovább gombra.
 1. Válassza ki, hogy létrehoz-e parancsikon az asztalon, vagy sem, majd kattintson a Tovább gombra.
 1. Amikor a telepítési folyamat befejeződött, ellenőrizze az opciókat Futtassa a Launcher.exe fájlt a következő letöltési folyamat folytatásához, és nyomja meg a gombot Befejez.
 1. Az Indító megnyitása után jelentkezzen be PUBG-fiókjával, és ha először nincs regisztrációja.

Miután bejelentkezett a fiókjával, a letöltési folyamat automatikusan folytatódik. Csak várjon, amíg el tudja játszani ezt az egy játékot.

A PUBG Lite izgalmas játéknak mondható, amelyet el kell játszanod, különösen azok számára, akik szeretnének szinttel feljebb lépni játékmenet ami minden bizonnyal stresszesebb.

A PUBG Lite-en kívül vannak további 2 GB RAM-os könnyű PC-s játékok is, amelyeket játszhat. Így, itt: A legjobb könnyű PC játékajánlatok 2019, alkalmas burgonya számítógépekhez!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Töltse le a PUBG mobil PC-emulátor Tencent Gaming Buddy / Gameloop alkalmazást

Másodszor, a PUBG Mobile lejátszása egy számítógépen, amelyet szintén kipróbálhat, az a használata emulátorTencent Gaming Buddy amely most megváltoztatta nevét Gameloop.

Annak ellenére, hogy a név megváltozott, a letöltés és a felhasználás módja továbbra is ugyanaz. Emulátor Ez az Android használható a PUBG Mobile játék PC-n vagy laptopon történő lejátszására.

Maga a Gameloop különbözik a emulátor Az Android, amelyet az ApkVenue a következő cikkben tárgyalt: 20 legjobb és könnyű Android emulátor PC-hez és laptophoz!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ha odafigyelsz, ez a játék egy verzió Mobil számítógéppel való lejátszásra optimalizált billentyűzet és egér.

Tehát azok számára, akik nemrég költöztek el a PUBG Mobile-ból, és PC-n szeretnének játszani, könnyebb lesz alkalmazkodni a PUBG PC Gameloop verziójához.

Nos, mielőtt belekezdenénk a játék és a játék vitájába Letöltés A Gameloop ingyenes PUBG PC verziója nézzük meg a minimálisan szükséges PC vagy laptop specifikációkat.

A Tencent Gaming Buddy minimális specifikációi

Tencent Gaming BuddyMinimális specifikációk
Operációs rendszerWindows 7/8 / 8.1 / 10 (a legújabb szervizcsomaggal)
processzorIntel vagy AMD kétmagos processzor @ 2,0 GHz


támogatja a VT-x vagy az AMD-V virtualizációs technológiát

VGAIntel HD Graphics 3000 vagy Nvidia GeForce 8600 / 9600GT vagy AMD ATI Radeon HD2600 / 3600


támogatja az OpenGL 2.0 vagy magasabb teljesítményt

DirectXDirectX 9.0c
RAMlegalább 3 GB RAM (ajánlott 4 GB RAM)
Merevlemez2 GB
TovábbiStabil internet kapcsolat

Út Letöltés & Play PUBG Mobile Tencent Gaming Buddy

 1. Töltse le az emulátort Gameloop / Tencent Gaming Buddy az alábbi linken keresztül:
Lövöldözős játékok Tencent Mobile International Ltd. LETÖLTÉS
 1. Kattintson duplán a telepítés megkezdéséhez. Az első telepítéskor megjelenik Felugrik Felhasználói fiókok felügyelete és csak kattintson a gombra Igen folytatni.
 1. Kattintson a gombra Telepítés hogy azonnal elindítsa a telepítést emulátor számítógépén vagy laptopján, vagy választhat Testreszab először a könyvtár megváltoztatásához telepítse az emulátort.
 1. Ha elkészült, csak kattintson a gombra Rajt nyitottnak indulni emulátor, banda.
 1. Menj fülreJáték Központ és válassza a PUBG Mobile menüt. Ebben a lépésben is várnia kell egy pillanatra, amíg a Gameloop befejezi a letöltést forrás és motor-övé.
 1. Kattintson a gombra Telepítés a játék telepítési folyamatának elindításához.

JEGYZET:


Győződjön meg róla, hogy a számítógépéhez vagy laptopjához csatlakozó internetkapcsolat stabil és zökkenőmentes a PUBG Mobile telepítése miatt a Tencent Gaming Buddy-n emulátor fut egy kicsit.

 1. Most ingyenes fegyveresen játszhat a PUBG PC-vel emulátor Gameloop. Csakúgy, mint tovább Mobil, választhat Belépés a Facebook, a Twitter vagy a Guest használatával.

Mivel ez még fejlesztési szakaszban van, természetesen vannak olyan részek, amelyek még mindig vannak hibákat és némi fejlesztésre szorul.

Összességében azonban a PUBG Mobile PC-t a Tencent Gaming Buddy-n keresztül játsszuk emulátor elég jó. Garantáltan igazán szórakoztató, deh!

A különbség a PUBG Lite PC és a PUBG Mobile Gameloop között

Néhányan biztosan azon gondolkodnak, hogy miért javasolta Jaka a PUBG Mobile Tencent Gaming Buddy verzióját és a PUBG Lite-et is, igaz?

Tehát ezért magyarázza az ApkVenue. Valójában ez a két játék ugyanazt a koncepciót hordozza, nevezetesen a játékot csata royale mint a PUBG Steam verzió.

A két legjobb, ezen a számítógépen játszott játék között azonban van néhány különbség a grafika tekintetében, játékmenet, és mások. Kíváncsi? Először nézze meg az értékeléseket!

KülönbségA PUBG Mobile Gameloop verziójaPUBG Lite PC
GrafikusA grafika hasonló a verziókhoz Mobil amelyet tovább játszanak okostelefon (Android és iOS)A grafika hasonlít a PUBG Steam-hez, de vannak beállítások alacsony specifikációjú PC-khez
JátékmenetJátékmenet ugyanaz, mint a verzió Mobil, kilátással elrendezés hasonló gombJátékmenet elfogadja a PUBG Steamet, néhány változtatással a gomb vezérlőin parancsikon
FegyverekSzinte teljes, mint a PUBG Steam verzióNem minden fegyver van jelen ebben a változatban
MappaErangel, Miramar, Sanhok és VikendiErangel, Miramar, Sanhok és Vikendi
Játék módFPP és TPP mód (Solo, Duo, Squad), Arcade módFPP és TPP mód (Solo, Duo, Squad)
StbSemmi baráti tűzVan baráti tűz

Bónusz: Itt jön az előny Letöltés PUBG PC Ingyenes és legális

Jó játék indító A PUBG Lite és a Tencent Gaming Buddy természetesen minden rajtad múlik. De természetesen legálisan játszottál és elismertek fejlesztő, banda.

Nos, ezen kívül számos előnye van, amelyet megszerezhet, ha a fenti két játékmódon keresztül játszik játékot csata royale népszerű.

1. A játék ökoszisztémájának támogatása Fejlesztő

Műfaj játékok csata royale meglehetősen új és valóban népszerűvé tette a PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) jelenléte.

Férfiak szerint-Letöltés keresztül indító vagy emulátor tisztviselő által biztosított fejlesztő, természetesen eljöttél támogatja a játék ökoszisztémáját hogy játszol.

Például, ha a Tencent Gaming Buddy-nál játszik, természetesen jobb lesz, mint ha tovább játszik emulátor Egyéb.

Sőt, nem kell aggódnia hibákat és egyéb problémák, melyeket a fejlesztőjobb?

2. Grafika és teljesítmény Játékmenet Kihívást jelentő

Az Ön által használt Android vagy iOS mobiltelefon csak a játék valódi teljesítményének megszerzésére korlátozódhat.

Ezért a második indító A fenti PUBG biztosítja jobb grafikai teljesítmény ahhoz képest, ha élőben játszottál okostelefon.

Sőt, egyértelmű játékmenet amelyik adott, nagyobb kihívást jelent, mert egy PC vagy laptop egyértelműen rugalmasságot biztosít a játék irányításában.

Természetesen más, mint a képernyőn okostelefon amelynek korlátozott méretei egyszerre sok gomb befogadására szolgálnak különféle parancsok, bandák végrehajtására.

3. Optimalizáltabb az FPS / TPS játékok játékához

Lehet, hogy ez vonz majd nagy figyelmet, különösen a PC-s játékok kedvelői számára.

Igen, játék First Person Shooter (FPS) vagy Harmadik személy lövő (TPS) mindenképpen optimálisabb, ha játékkal játszik egér és billentyűzet.

Az olyan veterán FPS játékosok, mint például a Counter Strike: Global Offensive (CS: GO), gyorsabban alkalmazkodhatnak ehhez az irányításhoz.

Azok számára azonban, akik csak átálltak Mobil PC-re vagy laptopra jobb, ha előbb sok tanulásra és gyakorlásra készülünk.

Nos, ez egy gyűjtemény arról, hogyan kell játszani és Letöltés A PUBG PC ingyenes, jól használható indító PUBG Lite és via emulátor Tencent Gaming Buddy.

Most már élvezheti a játék érzését, anélkül, hogy egy fillért sem költene. Nagyon szórakoztató, igaz?

Ne felejtsd el elkészíteni Ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy folyamatosan információkat, tippeket és trükköket, valamint híreket kapjon a JalanTikus legújabb technológiájáról.

Olvassa el a cikkeket is PUBG Mobile vagy más érdekes cikkeket a Naufaludin Ismail


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found