Ez az 5 androidos játék azok számára készült, akik hülyék!

Egy játékot bárki játszhat. Úgy tűnik, hogy ezt az 5 játékot azok számára hozták létre, akik alacsony IQ-val rendelkeznek. Itt van 5 játék hülye embereknek.

Játékokat játszani egyike azoknak a tevékenységeknek, amelyeket az okostelefon-felhasználók szabadidejükben kedveltek. Különféle típusú játékok állnak rendelkezésre, és ingyenesen letölthetők a Play Áruházból. Vannak olyan egyedi játékok is, amelyeket kipróbálhat srácok.

Ezek a játékok alkalmasak azok számára, akiknek alacsony az IQ-ja, vagyis hülye. Jaka összegyűjtötte 5 játék a bolondnak androidos telefonon. Az alábbiakban áttekintjük Önöket, hülye emberek ..

  • 7 játékot csak magas IQ-val rendelkező emberek játszhatnak
  • 5 legjobb IQ tesztalkalmazás az Androidon az agyad edzéséhez
  • 5 legjobb online IQ teszthely indonéz és angol nyelven

Íme 5 játék, amelyek hülye emberek számára alkalmasak a játékra

Ezek a játékok bolondnak alkalmas számos ok miatt. Először is, mert a játék nem igényel sok gondolkodást. Másodszor, mert ez a játék okosabbá teheti az embereket. Tehát alkalmas arra, hogy hülye emberek játsszák.

1. Hülye gomb

Ez a játék igazán nevetségessrácok. Hogyan játszható le egyszerűen a piros gomb megnyomásával. Két mód van, amelyek a leghosszabbak vagy a leggyorsabban engedik el a gombot, amikor az idő pontosan 30 másodperc. Egy bolond játszhat, ga gondolkodni kell!

2. Hülye játékok

Ez a játék alapvető matematikai vetélkedőket tartalmaz, amelyeket gyakran kapunk az Általános Iskola (SD) során. De válaszolni csak néhány másodpercet kap. Tehát válaszolnia kell gyorsan és pontosan. Egy bolond legyen jó matematikában!

3. Hülye! Átugrani a száguldozó autót

Ez a játék olyan ostoba, muszáj rohan a kocsi felé ez gyorsan ment. Az autó sebessége a szint emelkedésével nő. A szint neve hülye emberek számára is megfelelő, a Nagyon Hülyétől a Nagyon Nagyon Nagyon Nagyon Hülyéig. Ez a játék alkalmasabb lehet öngyilkossági játéknak nevezni, idióta!

4. Ez egy hülye teszt

Tehát a hülye embereknek is ezt a játékot kell játszaniuk. Ez a játék tartalmaz találós vetélkedő amely kiszámíthatja, hogy milyen magas az IQ-ja. Ez a hülye tesztjáték élesebbé teszi az agyadat, ha rejtvényeket ad váratlan válaszokkal. A hülye embereknek játszaniuk kell, okosabbaknak lenni.

5. Hülye teszt kihívás

A Stupid Test Challenge teszteket is tartalmaz milyen hülye vagy. Intelligenciáját, memóriáját és reflex erejét tesztelni fogjuk. Te, akinek alacsony az IQ-ja, tesztelje az agyát ezzel a játékkal, legyen okosabb!

Ott van srácok5 androidos játék bolondoknak amit érdemes kipróbálni. Ha ki akarod próbálni, mennyire hülye vagy, siess Letöltés a játék srácok.

Olvassa el a cikkeket is Android játékok vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found