5 legjobb kódoló tanulási alkalmazás Android használatával

Az alábbiakban 5 alkalmazás ismerteti a kódolást az Android segítségével, a letöltés legjobb módja, hogy elsajátíthassa a kódot vagy a programozási nyelvet, webet és androidot.

A megbízható programozóvá válás mindenkinek az álma, aki az informatika világában van. Úgy tűnik azonban, hogy ebben a digitális korszakban mindenkinek rendelkeznie kell programozási és kódolási ismeretekkel. Igaz, vagy sem? Nemcsak programozókra, más szakterületekre is szükség van kódolás. Például a hatékonyabb munkavégzés segítése természetesen a fényes karrier elérése érdekében.

Nem árt, ha naponta szánunk egy percet a programozás és kódolás megtanulására, vagy valamilyen más új készségre. Nem kell megzavarni, hogy hol kezdjem, de mostantól a körülötted lévő dolgoktól. Igen, egy okostelefonon keresztül megtanulhatja a kódolást az 5 legjobb Android kódoló tanulási alkalmazással, amelyek az ApkVenue által alább tárgyaltak segítségével lehetővé teszik a programozási nyelvek és a kódolás megtanulását bármikor és bárhol.

  • Ahhoz, hogy jók legyenek a kódoláshoz, a következőképpen készíthet Dialog Scriptet a Bloggeren
  • 7 ok, amiért meg kellene tanulnod a kódolást
  • 7 módja annak, hogy valódi számítógépes hackerké válj

Android Coding Learning alkalmazás kezdőknek

1. Programozási központ, Tanuljon kódolni

Programozási központ, Tanuljon kódolni egy olyan alkalmazás, amely megtanulja a kódolási és programozási nyelveket: HTML, CSS és Javascript. Ez az alkalmazás rendelkezik offline fordító tanulni és gyakorolni internetkapcsolat nélkül. A programozási példák nagy gyűjteménye és kiterjedt tananyag található. A kódolás megtanulásához szükséges összescsomag a Programming Hub alkalmazásban tanulja meg a kódolást.

2. Udacity Ismerje meg a programozást

Udacity Ismerje meg a programozást egy alkalmazás a programozási nyelv HTML, CSS, Javascript, Python, Java és más programozási nyelvek elsajátításához. Ezzel meg lehet tanulni a semmiből, vagyis programozási alapismeretek. A tanított anyagot a Facebook, a Google, a Cloudera és a MongoDB iparági szakértői szolgáltatják.

3. C programozás

Csakúgy, mint a neve, C programozás egy olyan alkalmazás, amely megtanulja a kódolást és az alapvető C szintű programozási nyelvet az Android rendszeren. Ez az alkalmazás több mint 100 C program amely tele van egyszerű és teljes oktatóanyagokkal. A felhasználói felület ráadásul nagyon egyszerű, és a tartalom könnyen érthető a felhasználó számára.

4. Tanulja meg a Python-t

Ahogy a neve is sugallja Tanulja meg a Python-t egy olyan alkalmazás, amely megtanulja a kódolást és a Python programozási nyelvet. Ebben az alkalmazásban van leírva Pyton alapjai, adattípusok, ellenőrző struktúrák, funkciók és modulok. Együttműködhet más barátaival, jól érezheti magát rövid tanórákkal, és kvízeket nyerhet. Azonnal gyakorolhatja a Python-kód írását az alkalmazásban, pontokat gyűjthet, és megmutathatja képességeit.

5. Tanulja meg a programozást

Tanulja meg a programozást egy kódoló tanulási alkalmazás és programozási nyelv HTML 5, Java, LISP, JSP. Python, Perl, Pascal, PHP, Ruby és még sok más. Minden anyag dokumentációval és példákkal van ellátva, van egy Sandbox szolgáltatás, amelyhez használható másolja és illessze be a forráskódot. Tanulmányozás után tehet egy kvízt, hogy megtudja, mennyit ért. Nyugodtan, az alkalmazás teljesen testreszabható a beállításokban.

Ez az 5 legjobb Android kódoló tanulási alkalmazás, amelyek segítségével jól tudsz kódolni az Androidon, amint arról a Tech Viral beszámolt. Tehát nincs több ok arra, hogy ne tanulj huh. Ennek oka, hogy az Internet korában, mint manapság, az információk nagyon könnyen megszerezhetők. Tehát nem kell drága könyveket vásárolnia, de végül soha nem fejezi be az olvasást. Ha további alkalmazásai vannak a tanuláshoz kódolás Egyéb, Ossza meg a megjegyzések oszlopban igen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found