10 olyan Android-alkalmazás, amely „továbbra is” népszerű marad 2016-ban

Az itt található 10 alkalmazás a népszerű Android alkalmazás jóslata a JalanTikus 2016-os verziójában. Mi a verziód?

Az új évbe, azaz 2016-ba lépve természetesen izgatottan várjuk az összes új lehetőséget, amely 2016-ban bekövetkezik, igaz? Android alkalmazás 2016-ban úgy tűnik, hogy kifinomultabb és stabilabb lesz, mint a népszerű Android-alkalmazások 2015-ben. Nos, ezúttal JalanTikus jóslatokkal rendelkezik a 2015-ös népszerű Android-alkalmazásról, és továbbra is a 2016-os népszerű Android-alkalmazás marad.

Az alábbiakban a JalanTikus által választott alkalmazások természetesen nem csak válogatók, hanem a 2015-ös korábbi trendeket tekintik át, és megnézhetik, hogyan választotta a Google a legjobb Android app 2015-ös verziót. Google Play Áruház. Az alábbi JalanTikus-előrejelzések nincsenek rendben, csak megemlítik, mi kapja meg a népszerű Android-alkalmazás helyzetét 2016-ban.

  • Ez a 9 böngészési trükk a Google-on VÉGLEGESEN mentse el az internetes kvótát
  • 7 technológia, amely trendekké válik 2016-ban

10 Android-alkalmazás, amely továbbra is népszerű 2016-ban

1. Google Chrome

Olyan termékként, amelyet ugyanabban a társaságban bocsátottak ki, mint azzal a céggel, amely kiadta az Android OS-t, mégpedig Google Chrome kiszámíthatónak tűnik, hogy a Google Chrome 2016-ban továbbra is népszerű Android-alkalmazás lesz.

A számtalan remek funkcióval rendelkező és mindig a legfrissebbtől a legrégebbi Android operációs rendszerig optimalizált Google Chrome minden bizonnyal azt teszi, hogy a Google Chrome az egyik legnépszerűbb Android böngészőalkalmazás marad 2016-ban.

Töltse le a Google böngésző alkalmazásokat

2. Facebook

Még akkor sem, ha azt mondod Facebook A kvóta pazarló, az akkumulátor lemerülése és a RAM pazarlása, de ez a közösségi média alkalmazás a mai napig a szeretett alkalmazás. A Facebook-felhasználók, akik napi több mint egymilliárd aktív felhasználót értek el, JalanTikus előrejelzésére a Facebook 2016-ban is népszerű közösségi média alkalmazás marad az Android számára.

Apps Social and Messaging Facebook, Inc. LETÖLTÉS

3. BBM

A legújabb BBM alkalmazás, a legújabb BBM Mod, a Mod BBM Anime továbbra is sokakat keres. Annak ellenére, hogy sokan mondták, hogy a BBM lassú, a BBM függőben levőstb., de úgy tűnik BBM alkalmazás Továbbra is népszerű lesz, és alkalmazásként egyaránt értékes csevegés Az Android 2016-ban népszerű, főleg Indonéziában.

BlackBerry Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

4. Klánok összecsapása

Android játékok ez sok Android felhasználó szívét sikerült magához vonzania, sőt a legnagyobb jövedelemmel rendelkező Android játék lett. Klánok összecsapása, egy stratégiai játék, amelyet hangosan lehet játszani, ütközni a legjobb COC formációkkal, a legjobb COC Troops kombinációval támadni és támadni bázis a legyőzhetetlen COC-formációval rendelkező ellenfeleknek sikerült elfelejteniük az időt a COC-t játszó Android-felhasználókkal. A COC 2016-os népszerű Android-játékává válhat?

Töltse le a Supercell stratégiai játékát

5. WhatsApp Messenger

Alkalmazás csevegés Ez a népszerű és megszerezte a Facebookot, és rengeteg felhasználóval rendelkezik WhatsApp az egyik olyan Android-alkalmazás, amelyet minden új Android-okostelefonra telepíteni kell. A WhatsApp Messenger továbbra is alkalmazás maradhat csevegés A legnépszerűbb Android 2016-ban?

Apps Social and Messaging WhatsApp Inc. LETÖLTÉS

6. LINE Messenger

LINE Messenger Dél-Korea egyik legnépszerűbb csevegőalkalmazása, amely versenyez a WhatsApp Messengerrel. Az indonéziai LINE Messenger népszerű Android-alkalmazásnak is mondható, mert olyan sok játékot játszanak, amelyet LINE-fiókkal játszanak.

Ezenkívül az érmékkel megvásárolható különféle LINE matricák sok Android-felhasználó figyelmét felkeltették, hogy a LINE Messenger alkalmazást alkalmazzák csevegés vicces. LINE ingyenes érméket kaphat funkciókkal Ingyenes érmék.

Naver Social and Messaging Apps LETÖLTÉS

7. UC böngésző

A legjobb böngésző alkalmazás UCWeb Ez valóban a legnépszerűbb böngészőalkalmazásokká vált, különösen a statisztikák megszerzése során UC böngésző a világ második legnépszerűbb böngészője. Ez azt bizonyítja, hogy az UC böngésző minden évben következetesen növekszik a világ legnépszerűbb böngészőjévé. Ez minden bizonnyal arra készteti a JalanTikusot, hogy az UC Browser továbbra is népszerű Android böngésző alkalmazás marad 2016-ban.

UCWeb Inc. böngészőalkalmazások LETÖLTÉS

8. Instagram

Az egyik közösségi média alapú alkalmazás Fotó megosztás a Facebook is megszerezte. Instagram egy népszerű alkalmazás a közösségi média részben a fényképek megosztására. Az Instagram egyszerű használata a fotószerkesztéstől a feltölteni az Instagram eddig még mindig népszerű Android fotóalkalmazás.

Fotó- és képalkotó Instagram-alkalmazások LETÖLTÉS

9. Opera Mini webböngésző

Úgy tűnik Opera Mini ősidők óta népszerű böngésző Symbian először is azért, mert az egyik funkciója az Opera Mini-t kvóta-megtakarító böngészővé tette, amely minden olyan eszköz tulajdonosának elméjébe beágyazódott, aki az Opera Mini-t választja kvóta-megtakarító böngészőjének. Lehet-e az Opera Mini még kvóta-megtakarító androidos böngésző alkalmazás 2016-ban?

Opera szoftver Böngészőalkalmazások letöltése

10. BaBe - Olvassa el az indonéz híreket

Ha valaki meglátja a népszerű 2015-ös Android-alkalmazás Google Play Áruház-kiadását, akkor mindenképpen a BaBe-t találja a Google által preferált alkalmazásként Indonézia legnépszerűbb híralkalmazásaként. Más hírolvasó alkalmazásokhoz képest BaBe - Hírek olvasása teljesebb hírforrással, interaktív megjegyzésekkel rendelkezik a felhasználók között, és többet takarít meg a kvótáján. Úgy tűnik tehát, hogy ebben az évben a BaBe továbbra is bekerül a 2016-os népszerű Android-alkalmazás soraiba.

Mainspring Productivity Apps LETÖLTÉS

A fenti 10 alkalmazás csak jóslat, ki fogja tudni, hogy milyen alkalmazás vagy milyen játék jó, és hirtelen népszerű lehet. A fenti 10 alkalmazás a népszerű Android-alkalmazások jóslata a JalanTikus 2016-os verziójában. Mi a verziód?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found