el kell távolítanunk a bloatware-t androidos okostelefonról?

A bloatware miatt az okostelefon belső memóriája szűk. Ezért sok ez eltávolítja a bloatware-t. De valóban el kell távolítani a bloatware-t?

Az Android egyik csúcspontja az okostelefon-választék sokfélesége az ár és az igények szerint. Ennek az okostelefonnak a sokféle választási lehetősége az Android-felhasználókat is sokféleséggel szembesíti bloatware.

Mellesleg bloatware, melyek azok a referenciaértékek, amelyeket Ön hív bloatware? És törölni kell-e vagy sem bloatware androidos okostelefonon?

  • Könnyű módszerek a Windows szoftver eltávolítására, nincs idő
  • Hogyan lehet egyszerre eltávolítani sok alapértelmezett 'Bloatware' Android-alkalmazást
  • Az Asus Zenfone BLOATWARE teljes listája, amelyet TÖRÖLNI kell a Root után

Bloatware napszemüvegek

Sokan ezt hiszik bloatware az alapértelmezett alkalmazás, amelyet az okostelefon első megjelenésétől kezdve telepítenek doboz. Igaz? Mert ha igen, akkor az okostelefonon minden az bloatware. Runyem, ha kimondja az okostelefon tartalmát bloatware minden?

A Google Apps nem Bloatware

Mivel az Android-ot a Google fejlesztette, természetes, hogy sok Google-alkalmazás már megtette előre telepítve. A cél egyértelmű, hogy androidos okostelefonja tökéletesen fusson az összes Google-szolgáltatáson. Még a Xiaomi okostelefonokat is át kell csalni a Google-szolgáltatások használatához. FYI, a Nexus Android okostelefon tele van az összes Google alkalmazással.

Annak ellenére, hogy volt előre telepítve, A Google alkalmazásokat eltávolíthatjuk, ha szükségesnek tartják. Néhányat azonban nem lehet törölni, mert okostelefonos munkarendszerekhez kapcsolódnak, mint pl Google Play Áruház és Google Play szolgáltatás. Szóval, a Google alkalmazás nem igaz bloatware.

Apps Downloader és Internet Google Inc. LETÖLTÉS Apps Productivity Google Inc. LETÖLTÉS

Szóval, mi a bloatware?

Mindkettő alkalmazássá válik előre telepítve, Az ApkVenue többet gondol bloatware által biztosított alkalmazásként eladó egyedül. Szállítók amely az AOSP-t felhasználói felületévé változtatta, más alkalmazásokat is beágyazott a ROM teljesítményének támogatására. Nos, ez az úgynevezett_bloatware_.

A rendszer teljesítményének támogatásán kívül vannak olyanok is bloatware hogy telepítve van beépített az együttműködés miatt. Például olyan alkalmazások, mint Tiszta mester, UC böngészőés mások szolgáltatások formájában kötegelés. Biztosan ismeri őket, igaz?

Cheetah Mobile Inc Tisztító és módosító alkalmazások LETÖLTÉS UCWeb Inc. böngészőalkalmazások LETÖLTÉS

Távolítsuk el a Bloatware-t?

Ha van egy okostelefonja, amely korlátozott és tele tárolóhellyel rendelkezik bloatware, majd törölje bloatware kötelező. A probléma a törléssel van bloatware okostelefonon további tárhelyet kap. Törölheti bloatware az alkalmazás használatával Rendszeralkalmazás-eltávolító ha az Androidod már voltgyökér.

Jumobile Apps Developer Tools LETÖLTÉS

De ne feledje, törölje bloatware hogy nincs integrálva a rendszerrel. Általában van egy kijelentés, amelyet nem biztonságos törölni, ha az alkalmazás integrálva van az okostelefon rendszerrel. Olyan alkalmazások, mint az üzemeltető és a rendszer hirdetése kötegelés mások teljesen biztonságos eltávolítani, ha meg akarja tisztítani bloatware okostelefonjáról.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found