hogyan lehet színes írást készíteni a WhatsApp-on (nincs gyökér!)

Sok rejtett WhatsApp tipp található, amelyeket a nyilvánosság nem árult el. Az egyik az, hogyan lehet színes írást készíteni a WhatsApp-on. De ezúttal az ApkVenue-nak vannak tippjei.

Ki unja a pillantást egyszerű monotonitás a WhatsApp-ból? 4féle módon változtathatja meg a nagyon szabványos betűtípust a WhatsApp-tól? Szeretné színesebbé tenni a WhatsApp alkalmazást?

Nincs olyan téma, mint a Line Messenger vagy a mini játékok, mint a Telegram-on, talán sok embert telítene a WhatsApp.

Eits, légy türelmes! Az ApkVenue vékony vonallal rendelkezik, így a WhatsApp-on folytatott csevegése már nem régi és merev!

Ha unod a WhatsApp alkalmazást, akkor talán nincs semmi baj abban, ha módosítasz néhány beállítást a csevegés kijelzőjén.

Nos, ezúttal az ApkVenue-nak egyszerű tippjei vannak, hogyan lehet színes írást készíteni a WhatsApp-on Gyerünk, próbáld ki srácok! Nincs szükség gyökér, jailbreak és mások!

  • A WhatsApp téma megváltoztatásának legegyszerűbb módja Megteheti az alkalmazás nélkül!
  • Ez a 14 WhatsApp-tipp (talán), amit eddig nem tudtál
  • 100+ jó, bölcs, vicces és legújabb WhatsApp állapot 2021-ben (legfrissebb!)

Hogyan készítsünk színes szöveget a WhatsApp-on

Korábban az ApkVenue sok más WhatsApp-tippet tárgyalt, például témák, betűtípusok megváltoztatása, WhatsApp állapot létrehozása és mások.

Ebben a cikkben az ApkVenue tippeket szeretne adni, hogy színes írást készítsen a WhatsApp-on a Blue Text alkalmazás segítségével. A letöltési vonalhoz az ApkVenue alább megadta.

Letöltés:Kék szöveg

Lépések a színes íráshoz a WhatsApp-on kék szöveggel

- Az első lépés, Először le kell töltenie a Blue text alkalmazást, mielőtt színes írást készíthet a WhatsApp-on.

- A második lépés, telepítse és futtassa a Blue Text alkalmazást a szokásos módon, majd írja be a szót, amelynek színét módosítani kívánja.

- harmadik lépés,másolat az a mondat vagy szó, amelynek a WhatsApp oldalán a vagy a gomb lenyomásával meg akarja változtatni a színét tart a „copy” logó a szöveg jobb oldalán, ahol az opciók megváltoztak, ahogy az alábbi példa képen látható.

- A negyedik lépés, miután lemásolta vagymásolat a Blue Text alkalmazás korábbi cikkében nyissa meg a WhatsApp alkalmazást a szokásos módon, és tart a szokásos helyre írja be a szavakat, majd várja meg és válassza a menüt paszta vagy paszta.

- Kész! Most új színnel beszélgethet a WhatsApp-on! Már nem fekete, mint általában.

Nagyon egyszerű srácok színes írást készíteni a WhatsApp-on?

Annak ellenére, hogy jelenleg csak a WhatsApp betűtípus színét változtathatja kékre, remélhetőleg a jövőben új funkciók lesznek, így megváltoztathatja más színűre!

Ha van rá mód, akkor Jaka-nak kell lennie frissítés neked srácok!

Tehát ezek Jaka tippjei voltak hogyan lehet színes írást készíteni a WhatsApp-on. Remélhetőleg ezek a tippek segíthetnek abban, hogy hűvösnek és naprakésznek tűnjön a WhatsApp alkalmazással.

Kérem Ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy folyamatosan információkat, tippeket, trükköket és híreket szerezzen a technológiáról a Jalantikus.com-tól

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Naufal.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found