izgalmas! Ebből a sorból 4 alkalmazás teszi fotóit még instagramképesebbé!

A LINE nemcsak csevegőalkalmazásokat, hanem számos más alkalmazást is kínál, beleértve a kameraalkalmazást vagy a LINE fotóalkalmazást. Itt van a LINE 4 fényképalkalmazása, amelyeket ki kell próbálni.

Ma ki nem próbálta ki a LINE-t? VONAL sok felhasználót vonz, mert sok előnye van, Ön megnevezi matrica-matrica ami vicces. Egy alkalmazás csevegés a világon emberek milliói használják rengeteg innovatív funkció ami tevékenységet végez csevegés több szórakozás.

Nem csak egy csevegőalkalmazás, a LINE egy sor más alkalmazást is tartalmaz, amelyek beépülnek Családi alkalmazások, kezdve a játéktól, eszközök okostelefon, szótár létrehozása online, amíg a fényképezőgép alkalmazás vagy a LINE fotóalkalmazás készen áll a fényképezés szórakoztatóbbá tételére. Nos, mindegy kameraalkalmazás a LINE-től mit tudsz használni? Nézze meg az ApkVenue alábbi áttekintését.

  • Jó hír, JalanTikus rendelkezik hivatalos LINE-fiókkal!
  • Veszteség, ha nem adja hozzá a LINE hivatalos fiókot! Itt van 5 ok
  • A 2017-es törés után a LINE Célok lesznek az első számú intelligens portál 1

Ez az alkalmazás a LINE-től még inkább Instagram-képessé teszi fotóit!

1. LINE kamera

Forrás: A Google Play

LINE kamera sok szórakoztató fotófunkciót tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a galéria fényképfájljainak szerkesztését vagy közvetlenül elkészítését. Ezután szűrőkkel díszítheti, keretek, betűtípusok, vagy bélyeg tartalmazó aranyos ikonra beleértve a LINE karaktereket, amelyeket minden héten folyamatosan frissítenek.frissítés.

Forrás: A Google Play

A LINE fényképezőgépben számos professzionális fényképészeti eszköz is található, például kollázsok, érintéses lövés, időzített lövés, és rácsnézet, videofelvétel funkció val vel élő bélyegző és szűrők, beleértve a gombokat is Ossza meg a médiának.

Naver Fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS

2. B612 - Selfiegenic Camera

Forrás: A Google Play

Azoknak, akiknek tetszik szelfi, ki kell próbálnia a fotóalkalmazást B612. Az egyszerű megjelenésű B612 számtalan különleges szelfizési lehetőséget kínál, mint pl élő szépítés hogy karcsúvá teheti arcát, sablon kollázsok és több tucat szórakoztató effektus tilt-shift hogy homályos hatást keltsen a tárgy körül és címke fekete fényeffektus hozzáadása a fénykép széleihez.

LINE Corporation Böngészőalkalmazások LETÖLTÉS CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. NÉZ

Forrás: A Google Play

Ha a B612 meg tudja csinálni az arcodat simán néz ki a fotón, fotóalkalmazás A VONAL NÉZ fényképeket tud előállítani teljes smink anélkül, hogy a szalonba kellene mennie. Önportrék készítésekor élő szűrőket alkalmazhat smink a koreai művészek stílusában, arckontúr effektusokat vagy próbáljon ki virtuális sminket számos kozmetikai elem alkalmazásával, mint pl ajakrúzs és pirulás.

4. Foodie

Forrás: A Google Play

Végül a fotóalkalmazás LINE Foodie kifejezetten a Instagrammer és ételfotós aki ételt akar fényképezni szebb eredményeket és ízlést keltsen, még akkor is, ha csak okostelefon kamerákra támaszkodik.

Forrás: A Google Play

A LINE Foodie programban szűrők sorát választhatja ki, amelyek a fényképezett étel típusához igazodnak Kávé, fagylalt, húsok, sushi-ig. Még érdekesebb, hogy van egy manuális mód is, amely lehetővé teszi a Fókusz és a beállítását Fényerősség és a közvetlen irányítást segítő funkciók szög fotó a megfelelő ételről.

Nos, ott van 4 kameraalkalmazás, készítette: LINE amelyet meg kell próbálnia izgalmasabbá tenni a fotókat. Ha kipróbálta, ossza meg tapasztalatait a megjegyzések oszlopban, OK!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found