7 legújabb és ingyenes androidos játék 2017. március

A JalanTikus 2017. márciusi kiadásának legújabb és legjobb Android-verziója, amelyet kár kihagyni. Melyek a legújabb, 2017. márciusi Android-játékok?

Korábban az ApkVenue olyan válogatást nyújtott az Android alkalmazások legújabb, 2017. márciusi kiadásából, amely még kifinomultabbá tette okostelefonját. Most erre a lehetőségre az ApkVenue összefoglalta a listát legújabb Android-játékok és a 2017. március legjobb kiadása.

Igen, nem számít, mennyire elfoglalt vagy a mindennapi életedben, egy kis idő eltöltése az általad kedvelt Android-játékok lejátszásához mindenképpen felfrissítheti fáradt agyadat.

  • 5 Android-alapú játékkonzol, a játékosoknak tudnia kell!
  • A kalóz játékok megölik a játékipart? Nyilvánvalóan ....
  • 20 legjobb ingyenes Android FPS játék, 2017. július

Tehát itt van egy válogatás a legújabb és legjobb Android-játékokból a JalanTikus 2017. márciusi kiadásához, amelyet kár kihagyni. Melyek a legújabb, 2017. márciusi Android-játékok? Gyere, nézd meg az alábbi véleményeket!

A legújabb Android-játékok 2017. március

1. Batman: Arkham alvilág

Annak ellenére, hogy a cím elején a "Batman" nevet viseli, nem játszik sötét lovagként. Ezzel szemben az Arkham Underworld a gonosz ellenségekre összpontosít.

Különböző szuper gazembereket toboroz, mint Harley Quinn, Killer Croc és még sokan mások, javítja képességeiket, bázisokat épít, megtámadja mások bázisait, és megpróbálja túlélni a játékosok invázióját a világ minden tájáról.

Batman: Arkham alvilág önmagában egy aszinkron multiplayer funkciókkal ellátott akcióelemekkel ellátott stratégiai játék. Tehát, mondhatni, ez a játék a Clash of Clans, de egy sötét Gotham városban játszódik.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. Tűzjelkép: Hősök

Tűzjelkép: Hősök a Nintendo harmadik mobil játéka, a „taktikai szerepjáték” műfajjal. Ez a legújabb Android-játék két királyság történetét meséli el, akik ütköznek egy fantasy anime stílust elmesélő sztorival.

Játékmenet A Fire Emblem Heroes az optimális érintőképernyős vezérléshez készült. Kiválaszthatja a Hősök csapatát, és minden hős különleges képességekkel, fegyverekkel és egyedi támadásokkal rendelkezik. Nyerj csatákat és szerezz pontokat a hősöd frissítéséhez.

3. Pokemon párbaj

A Pokemon Duel az új Pokemon játék újabb címe, amely most megjelent Androidon és iOS-en. A Pokemon GO-val ellentétben a Pokemon Duel formája társasjáték (társasjáték).

6 Pokemont irányítasz, és képesnek kell lenned a megfelelő stratégia kidolgozására a játék megnyeréséhez. Nos, játszhatsz AI-val vagy player vs player-rel.

A Pokemon Company stratégiai játékok LETÖLTÉS CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Égboltos

Sky Dancer egy végtelen futó játék, más néven egy végtelen futó játék, hogy a legmagasabb pontszámot érje el, mint a Temple Run 2.

De gyönyörű mozdulatokkal és hihetetlenül rémisztő ugrásokkal. Ugrani fog a meredek és nagyon magas sziklák között. Amint növeli a szintjét, tíz karakter játszható le.

Ez az új játéktípus freemium, így ingyenes és elérhető alkalmazáson belüli vásárlásokkal játszhat. Nagyon szórakoztató a várakozással tölteni az időt, csak próbáld ki.

5. Jó kutyák!

Számodra kutyabarátok, játékok Jó kutyák! ezt tényleg kötelező játszani, hogy töltse a szabadidejét. Kiválaszthatja a kedvelt kutyafajtát, és a lehető leghosszabb ideig játszhat vele.

Hét kutya van, amelyeket össze kell gyűjtenie, és elemek, amelyekkel személyre szabhatja kedvencét. Csak próbáld ki magad, ez ingyenes.

6. Szívcsillag

Szívcsillag egy szórakoztató retro játék. Ha új játékot szeretne, próbálja ki a Heart Star-t.

Ez a játék a csapatmunkáról szól, ahol két barátot kell végigvezetnie a párhuzamos világokon, és meg kell próbálnia egyedi rejtvényeket megoldani. 50 szinten lehet játszani, és a legjobb az, hogy nincsenek hirdetések.

7. Boldogtalan az RPG Lite után

Az Unhappy Ever After az RPG eredetileg egy Kickstarter projekt volt. A pénzeszközök sikeres összegyűjtése után ez a játék végre elérhető az Androidon. Ez egy retro RPG játék, érdekes történettel.

Részlegesen nyitott világot fedezhet fel, mint például felnőtt témák, börtönök és egyebek. Összességében a fejlesztők azzal dicsekednek, hogy több mint 20 órányi tartalom van, amelyet keresztül lehet nézni.

Van még egy nappali és éjszakai rendszer is, amely sok mindent érint. Kipróbálhatja ingyen, ha úgy találja, hogy tetszik, csak frissítsen a fizetős verzióra.

Következtetés

Ez a legújabb és ingyenes Android-játékok választéka 2017 márciusára. Természetesen szórakoztatására, kíséretére, hogy eltöltse a várakozási időt, vagy töltse a szabadidejét. Melyik játék a kedvenced?

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found