hogyan lehet mobil legendákat játszani PC-n és laptopon (100% működik)

Szeretnél olyan ML-t játszani, mint a Dota 2? Csak játssz PC-n! Nézze meg a bemutatót arról, hogy miként játssza le a Mobile Legends alkalmazást PC-n és laptopon anélkül, hogy lassabb lennél.

Ki szeret itt ML-t játszani, amíg el nem veszíti az időbeli nyomát? Csak, hogy tudd, most már ott van hogyan kell játszani a Mobile Legends programot PC-n, tudod!

Természetesen számos előnnyel járhat, ha PC-n játszik. Például nem fog lemerülni az akkumulátor és az internetes kvóta.

Tehát azok számára, akik nem tudják, hogyan töltsék le a Mobile Legends-t egy laptopra, itt az ApkVenue teljes áttekintést ad hogyan lehet ML-t játszani laptopokon és PC-ken nélkül lemaradás. Nézd meg!

A mobil legendák játékának előnyei PC-n / laptopon

Valójában a Mobile Legends egy játék Mobil amely tovább akar játszani okostelefon vagy táblagép, akár Android, akár iOS rendszeren.

Számos Android-emulátor-alkalmazás azonban lehetővé teszi az ML játékát Windows 7 laptopon vagy PC-n. Természetesen számos előnye érezhető, többek között:

1. Vezérlők és grafikák, mint a Dota 2

Azok számára, akik a Dota 2 PC-n való lejátszása mellett keresnek oldalt, a Mobile Legends valóban kibocsájtó lehet, tudod. Egyszerű vezérlés a játékmenet egy egyszerű lehet az oka.

Most néhány ember, aki PC-n játszik a Mobile Legends programmal, szintén szeretné érezni tapasztalat a Dota 2 játékában az űrlapvezérlő használatával egér és billentyűzet, banda.

Nos, ha olyan típusú ember vagy, akinek gyorsan kiszárad a keze, nincs több rossz képesség, mert csúszós a kezed, banda!

2. Maximális Élő közvetítés

Tehát ha ez az egyik ok általában azoknak szól, akik szeretnék élőadás játékok a YouTube-on vagy felület itt más.

Általában para YouTuber Mobile Legends gyakrabban játsszon PC-n bizonyos előnyök elérése érdekében. Például jobb internetkapcsolat és anélkül lemaradás ha egyszerre több programot futtat.

Minimális mobil legendák specifikációi PC-n / laptopon

Miután megismerte a Mobile Legends számítógépes játékának előnyeit, ismernie kell a minimálisan szükséges PC vagy laptop specifikációkat.

Igen, ez azért van, hogy kényelmesebb legyen a szórakozás zavartalanul lemaradás, tudod. Akkor mik a minimum előírások? Ellenőrizze az alábbi részleteket, igen!

Minimális specifikációkMobil legendák: Bang Bang
Operációs rendszerWindows 7/8/10 (legújabb szervizcsomag)
processzorTöbbmagos processzorok támogatják a VT-x vagy az AMD-V virtualizációs technológiát
VGATámogassa az Open GL 2.0 vagy magasabb teljesítményt
RAM4GB
Merevlemez1,5 GB
TovábbiStabil internet kapcsolat

Hogyan lehet lejátszani a mobil legendákat PC-n vagy laptopon késés nélkül (100% működik)

Biztos türelmetlen vagy, igaz? Nyugodtan, most mégis beléptél a fő beszélgetésbe!

Most ehhez az oktatóanyaghoz az ApkVenue javasolja a használatát NoxPlayer vagy ismertebb nevén Nox.

Maga a NoxPlayer is egy emulátor szoftver A legjobb Android, amelyet Androidos játékok PC-n vagy laptopon történő játékához ajánlunk.

Azok számára, akik közvetlenül PC-n akarnak játszani, sajnos még nincs senki hogyan lehet PC-n játszani a Mobile Legends-et emulátor nélkül.

A következő lépésekhez nézzük meg a teljes oktatóanyagot az ML játékról egy laptopon:

Hogyan lehet letölteni és telepíteni a mobil legendákat a NoxPlayerre

Ha nincs emulátor szoftver NoxPlayer és a legnépszerűbb Mobile Legends játékoktelepítés kövessük az alábbi lépéseket.

Nagyon egyszerű! Ne használjon mindenféle szövődményt.

 • Töltse le és telepítse az Android emulátor alkalmazást Nox Player számítógépén. Letöltheti közvetlenül az alábbi linken keresztül:
BigNox Emulator LETÖLTÉS alkalmazások
 • Letöltés fájlokat APK Mobile Legends: Bang Bang legfrissebb az alábbi linken. Ezután kattintson a és gombra húzza a fájlokat APK fájl a NoxPlayer ablakba a telepítés megkezdéséhez.
Moonton Stratégia Játékok LETÖLTÉS
 • Eltekintve attól, hogy a telepítést kézzel végzik a következőn keresztül: fájlokat APK, akkor istelepítés a szolgálaton keresztül Google Play Áruház elérhető a NoxPlayerben.

 • Nyissa meg a Google Play Áruház alkalmazást a NOX-on, majd jelentkezzen be Gmail-fiókjával. Végezze el a telepítést a szokásos módon.

 • Ha igen, futtassa a Mobile Legends: Bang Bang parancsot a megadott ikonra kattintva. Letöltés adat játékban hogy játszani tudjon.
 • Kész! Nagyon könnyű, igaz, banda?

A Mobile Legends egér és billentyűzet beállítása a NoxPlayer-en

Lehetetlen, igaz? telepítés PC-n vagy laptopon, de mégis panaszkodva még mindig játszani akar vele érintőkijelző?

Nos, mert együtt fogtok játszani egér és billentyűzet, számos beállítást meg kell tennie, mielőtt valóban játszana és érezné a szórakozást.

Íme néhány kulcs feltérképezése, a A Mobile Legends vezérlése a PC-n használat egér és billentyűzet. Figyelj, menjünk!

 • A játékba való belépés után először játssza az Egyéni módot a gombok beállításához. Nyissa meg a menüt Az érintés szimulálása vagy egy billentyűkombináció Ctrl + 1 hogy belépjen az oldalra egér beállításait és billentyűzet.
 • A NoxPlayer ajánlásokat adott beállítás játékokat játszaniműfaj MOBA. A következő egér beállításait és billentyűzet a legjobb a Mobile Legends játékához a NoxPlayer-en.

Kulcsképzés mobil legendák gyűjteménye a NoxPlayer-en

GombFunkció
BegombolMozgás felfelé
Gomb lefeléMozgás lefelé
Bal gombMozgás balra
Gomb jobbraMozgás jobbra
TérNormál támadás
Q1. készség
W2. készség
E3. készség
11. készség frissítés
2Skill 2 frissítés
3Skill 3 frissítés
VVisszahívás
BRegen
NCsata varázslat
Caps lockCikkbolt
ZVásárlás 1. tétel
xVásárlás 2. tétel
F1Támadás parancs
F2Visszavonulási parancs
F3Gyűjtsd össze a Parancsot
F4Csevegés parancs
VáltásCsata statisztika

Jegyzet:


A fenti egér beállításait és alapértelmezett billentyűzet a NoxPlayer-től a Mobile Legends játékáig. Könnyedén megteheti egyedi gombok az Ön igényei szerint, banda.

Tippek és trükkök a mobil legendák PC-n vagy laptopon való lejátszásához, Auto Win!

Letöltés és telepítés játékok? Jelölje be! Csináld beállítás gomb egér és billentyűzet? Jelölje be!

Most hiányzik néhány tipp és trükk, hogy a játékélmény kényelmesebb legyen, különösen a problémák miatt lemaradás álnév keret törött.

Ehhez a következő lépéseket hajthatja végre.

 • Győződjön meg róla, hogy az Ön által használt internet- vagy WiFi-hálózat stabil játék közben.
 • Ne felejts el változtatni hamisítvány grafika a játék során legyen az Közepes vagy a legalacsonyabb. Ezt meg lehet tenni játékban és a NoxPlayer-en.
 • Használja az alkalmazást játékerősítő a RAM és a futó alkalmazások tisztításához háttér.
 • Játssz a segítségével gamepad a játékélmény fokozása érdekében. Ajánlásokért gamepad legjobb, láthatja ebben a cikkben: 8 legjobb Android-játékpad a mobil legendák lejátszásához (2019-es frissítés).
CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Bónusz: Ajánlott Android Emulátor a mobil legendákhoz a NoxPlayer mellett

A felhasználáson kívül emulátor NoxPlayer, van néhány ajánlás is emulátor A legjobb Android játék, amelyet kipróbálhatsz!

1. Tencent Gaming Buddy

Először használhatja Tencent Gaming Buddy. Emulátor a Tencent Games készítette, kiderült, hogy nem csak a PUBG Mobile játékához használható.

Itt van könyvtár amely más játékokat tartalmaz, mint például az Arena of Valor, a Honkai Impact 3, a Speed ​​Drifters, beleértve a Mobile Legends: Bang Bang-t is.

Most pedig a következő telepítési módszerről olvassa el a játékot emulátor ezt itt is láthatja: A PUBG Mobile lejátszása PC-n a Tencent Gaming Buddy Emulator segítségével.

Lövöldözős játékok Tencent Mobile International Ltd. LETÖLTÉS

2. BlueStacks

Aztán ott van Bluestacks amely jelenleg elérte a harmadik verziót, amelyet most már teljes mértékben támogat a BlueStacks Gaming Platform.

Ezzel a funkcióval felfegyverezve állítják, hogy jobb és gyorsabb teljesítményt nyújt, hogy támogassa az Android-játékok PC-n vagy laptopon való játékával kapcsolatos tapasztalatait.

Alkalmazások illesztőprogramjai és okostelefonja Bluestack LETÖLTÉS

Egyéb Android-játékemulátorok ...

A Tencent Gaming Buddy és a Bluestacks mellett van néhány emulátor Egy másik Android, amelyet kipróbálhat és szükség szerint beállíthat.

További részletek az ApkVenue cikkében olvashatók: 20 legjobb Android-emulátor PC-khez és laptopokhoz (Frissítés 2019).

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hát így van telepítés valamint arról, hogy miként lehet a Mobile Legends-et PC-n vagy laptopon lejátszani késés nélkül emulátor NoxPlayer.

Azok számára, akik először próbálják ki, mindenképp nehézségekbe ütközik a kezelőszervek beállítása egér és billentyűzet, banda.

Szóval próbálkozzon addig, amíg sikerül! Ganbatte kudasai ~

Olvassa el a cikkeket is Mobile Legends vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.